2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hamilelik beni çok gıcık yaptı ya alaycı oldum çıktım eşimle inatlaşmayı onu sinir etmeyi çok sever oldum yapıyorum yapıyorum ha ha ha gülüyorum bide acayip bi neşe pozitiflik var ağlama krizleri memlekete geleli geçti inşallah bebişim de böle olur anne nasıl olursa bebekte öyle olurmuş ya doğunca herşey kızım için:16:

slm kızlar ve bebişler size yetişmek ne kadar zor yaww ee nasılsınız bakalım bi kavuşma daha var galiba bugün ne güselll
iyiyiz canım sen nasılsın
hoşbuldum özgecim nasılsın?

ben zorunlu kaçak oldum sezencim :17:
sen nasılsın?
bizimle seminere geleceğini duymuş sevinmiştim sonra baktım yoksun
kızımız nasıl?

iyiyiz allaha şükür bebişimizi büyütüyoruz.ben senin bebişin cinsiyetini kaçırdım galiba kızmı erkekmiydi sizin bebiş :44:

Son düzenleme:
idare eder cnm şikayetler aynen devam doktorum iyi şimdilik bi sıkıntı yok ayrıntılıya haftaya gircem kısmetse ayın 5inde. sen girdinmi nasıl kızın?

benimde en büyük şikayetim sırt ağrısı gece sağımdan soluma dönerken zor dönüyorum daha 5 aylıkken böyleysem 8-9 hayal bile edemiyorum eşime diyorum ki eve rampalı bir parkur kuralım yuvarlanarak gidip geleyim ev içinde :60:
bende 5inde giricem canım ayrıntılıya.. geçen eniştemin yerinde gördüm bebeğimi kımıl kımıldı kocaman olmuş uzun yüzlü sivri çeneli yuvarlak kafalı bir bebek olmuş şımarık sonra döndü kıçını kaçtı hep görüntüden...
seninki ne alemde bakim?

kıyamam ben sana hiç mi azalma olmadı yoğunluğunda, mevsimle alakası var mı sizin işlerin?
ben de bağlanırken diyordum ki ya kimse yoksa
hepinizi bir anda görmek istedim yine eksikler var ama gün içinde damla hariç onları da görürüm.
bir iki sayfa geriye baktım yarın kavuşma anı yaşanacakmış senin sına çok sevindim
kocaman bir erkek göreceksin karşında :1:

evet tatlım mevsimle alakalı...ben doğuma kadar yoğun olabilirim ara ara gelip bakıyorum ne var ne yok diye..ama akşamları evden daha rahat olabiliyorum.evet yarın minik oğlumu görücem bakalım büyümüş mü.çok heyecanlıyım.

yol gözleyenler arasına bende ekleniyorum:43: eşim haftasonuna kadar yok nevşehire gidiyor. ay geçmez şimdi bana zaman. duvarlar üstüme geliyorr. eşleri uzakta olanlar nasıl dayanıyor ya. rabbim yardımcıları olsun:43: tek de bırakmazlar beni ewde. kaynanada annnemlerde derken doldurcaz zamanı sefil olucam yani

sıkma canını canım sayılı gün çabuk geçer annenlere git gez vakit geçir eşinle de sürekli görüşürsün geçiverir

Oglan iyi su anda kafasına dokunuyor olabilirim zannedersem, kasigima dayadi bisiyini ama bilemiyorum neresidir. belkim de popoyu mıncıkladım bilmeden:1: İsim konusu netlesmedi, geri burdaki arkadaslar Egemen diye seslenmeye basladilarbile ama ben düşünüyorum halaaa. sen naptın isim konusunu?
oyyyy yerim onun totosunu :1:
valla benimki de bazen bir yerlerini çıkarıyor elimle kavrıyorum ama neresi bilmiyorum
burak da krize giriyor dokunmaaaaa canını yakacaksın, yaaa diyorum o içimde kazı çalışmaları yapıyor umurunda değil ona kıyamıyorsun :))
isim konusunda hala netleşemedik yaman, aras, can, ali (kocam istemiyor), arda, ozan, ayaz birkaç isim daha var bunlar arasında gidip geliyoruz ama netleşemedik.zamana bıraktık

tatlım ben amasyadayım şuan burda çalışıyom ben 9 aydırrr bilmiyodum senin amasyalı olduğunu ayyyy ne güzel bayılıyom ben buraya süper burası küçük venedik:1::1::1:

Eşimde Tokat lı bu yüzden Amasya yı çok sık ziyaret ediyorum.Geçen yaz ordaydım dayım var orda ona gidiyorum.Kızımda çok seviyor oraları yazın bir ay yaz okulu sonra Aamasya yapıyor çok güzel zaman geçiriyor orada eee çocukta haklı burada 4 duvar orada özgür ruh :9:

valla benimki de bazen bir yerlerini çıkarıyor elimle kavrıyorum ama neresi bilmiyorum
burak da krize giriyor dokunmaaaaa canını yakacaksın, yaaa diyorum o içimde kazı çalışmaları yapıyor umurunda değil ona kıyamıyorsun :))
isim konusunda hala netleşemedik yaman, aras, can, ali (kocam istemiyor), arda, ozan, ayaz birkaç isim daha var bunlar arasında gidip geliyoruz ama netleşemedik.zamana bıraktık

hepsi de güzel ama dedigin gibi zamana bırakmak en en iyisi tabi ki. Allah saglik versin bebelerimizeee.

hoşbuldum özgecim nasılsın?

ben zorunlu kaçak oldum sezencim :17:
sen nasılsın?
bizimle seminere geleceğini duymuş sevinmiştim sonra baktım yoksun
kızımız nasıl?

canım o gün hava felaketti ee bende avrupa yakasında oturuyorum arabayıda eşim alınca cesaret edemedim gelmeye ama inan bende istedim hem sizle tanışacaktım hemde ikramlardan yiyecektim yaaaa:60:
kıjım iyi 5inde ayrıntılıya gidip görücez bakalım inşallah sağlıklı sıhhatlidir
sen nasılsın bebişin nasıl ?

hamilelik beni çok gıcık yaptı ya alaycı oldum çıktım eşimle inatlaşmayı onu sinir etmeyi çok sever oldum yapıyorum yapıyorum ha ha ha gülüyorum bide acayip bi neşe pozitiflik var ağlama krizleri memlekete geleli geçti inşallah bebişim de böle olur anne nasıl olursa bebekte öyle olurmuş ya doğunca herşey kızım için:16:

bende çok agresif oldum işyerinde gelen vatandaşlarla kavga ediyorum tahammül edemiyorum ya allahım sabır versin bütün hamilelere gerçekten çok zor hele bide çalışan hamile olmak ayrı bi zor:49::emir_bebek::nazar:

bende çok agresif oldum işyerinde gelen vatandaşlarla kavga ediyorum tahammül edemiyorum ya allahım sabır versin bütün hamilelere gerçekten çok zor hele bide çalışan hamile olmak ayrı bi zor:49::emir_bebek::nazar:

ben de tembel oldum her işi telefonla halletmeye bakıyorum napiyim dilim çıkıyo merdivenleri çıkana kadar. dizim agriyo sonraaaaaa. herkes de mazur görsün boşveeeer.

evet tatlım mevsimle alakalı...ben doğuma kadar yoğun olabilirim ara ara gelip bakıyorum ne var ne yok diye..ama akşamları evden daha rahat olabiliyorum.evet yarın minik oğlumu görücem bakalım büyümüş mü.çok heyecanlıyım.
hangi durumda rahat yazıyorsan o zaman yaz hayatım
ama yoğunluğa kapılıp da çok yorma kendini.
yarın da iyi haberlerini alırız inşallah, heyecan güzeldir endişe etme yeter

isimler güzel ebrucum...hayırlısıyla doğsun netleşir ozman...

bizim guruptan uslu çocuk çıkmayacak gibi hepsi hareketli maşallah benimkide kıpır kıpır
erkek olsaydı isim hakkı benimdi benim listemdede aras ve ayaz vardı yaman değilde yamaç vardı güzel isimler hadi hayırlısı..

Şimdi buna yorum yapsam olmayacak , yapmasam olmayacak.

Aman be , zaten yanlış anlaşılıyorum hep , ben üstüme düşeni yapayım.

Arkadaşlar bebeğinizin normal zekada olmasını dileyin , ve bunun için uğraşın derim ben.

Oğlum 8 yaşında ve ileri zeka :50:

Herşeyin azı veya fazlası zarar inanın.

Oğlumdaki bu durumu 1 yaşında iken çevremizdekiler farketti.

Önceleri biz yok canım normal derken , yaşıtları ile bir araya geldikçe farkı anlamaya başladık. Doktorumuz ile olup bitenleri paylaşınca ( çok farklı oyunlar oynuyordu , 8 aylıkken salyası akarak puzzle yapıyordu) oda gözlemleri neticesinde İstanbul veya ankara gibi bir ilede yaşamamız gerektiğini söyledi.

Oğlumuz 3 yaşına geldiğinde artık çok mutsuz bir bebekti.

Hiçbirşeyden zevk almıyordu. Yaşıtlarında tamamiyle ayrı bambaşka bişi olmuştu. Örnek parka götürdüğümüzde bugün oldun kaydırağa binmez salıncakta sallamaz diger çocuklar gibi koşturup oynamaz. Oturur bir köşeye börtü böcekle uğraşır. Değişik taşlar toplar. falan filan

İlerleyen günelrde belki ( yanlış anlaşılmazsam) yasaşığımız çok ciddi sorunları ( uyum problemi) dile getirmeye çalışrım belki.

Ama bu bebeğimin normal olması için hergün dua ediyorum Allah'a...

canım yaşadıkların çok zor ama bence doktoru dinlemeli ve onu zekiler okulları var oraya göndermelisin. böylece çevresindekilere uyum sağlayarak mutlu olur bence zor ama güzel bişi. iyi eğitilirse geleceğin dahilerinden biri. bence bunları düşün ve mutlu ol zekasını heba etme güzel eğitilmesini sağla. belki insanların derdine derman olan büyük bilim adamlarından olacak ne kadar güzel olur

hangi durumda rahat yazıyorsan o zaman yaz hayatım
ama yoğunluğa kapılıp da çok yorma kendini.
yarın da iyi haberlerini alırız inşallah, heyecan güzeldir endişe etme yeter

endişe etmiyorum...artık hissediyorum ya rahatım...keyifli gideceğim bu sefer...
ayrıntılı olucak mı bu hafta bilmiyorum ya...ayrıntılı olursa daha çok sveineceğim

yol gözleyenler arasına bende ekleniyorum:43: eşim haftasonuna kadar yok nevşehire gidiyor. ay geçmez şimdi bana zaman. duvarlar üstüme geliyorr. eşleri uzakta olanlar nasıl dayanıyor ya. rabbim yardımcıları olsun:43: tek de bırakmazlar beni ewde. kaynanada annnemlerde derken doldurcaz zamanı sefil olucam yani

canım allah kavuştursun :26:

Back