2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay inşallah esracım.kucağımda gördüğüm anda akşama kadar ağlarım herhal...(her nedense sabah doğum yapacağım hissi oluştu bende)

karamsar değilim özgem ya sabırsızlanıyorum...zaman su gibi akıp geçse...canım oğluma kavuşsam...
bu arada babamız isim konusunda totem yapıyormuş akşam öğrendim.doğduğunda kucağımıza aldığımzda isim koyacakmışız...

canım çok az kaldı :34:.... benim oğlumda isimiz kaldı:59: sen ikna ederin eşiniii :1:

evvveeeettt saat 15:00 de ankara yolcusuyuz kuşumla amniyosentez raporumuzu almaya gidiyoz babamızda yolda akşam ankara buluşma nktamız veee en güzel haber babamız izinli ankaradan amasyaya bizle birlikte döncek 1 hafta beraberiz cumartesi de doktor amcaya gitcez hem sonuç göstercez hem dee 4 boyutluya girecez:66::66::66::66::66:

Ne güzel , harika 1 hafta sii bekliyor, tadını çıkarın :34:

evvveeeettt saat 15:00 de ankara yolcusuyuz kuşumla amniyosentez raporumuzu almaya gidiyoz babamızda yolda akşam ankara buluşma nktamız veee en güzel haber babamız izinli ankaradan amasyaya bizle birlikte döncek 1 hafta beraberiz cumartesi de doktor amcaya gitcez hem sonuç göstercez hem dee 4 boyutluya girecez:66::66::66::66::66:

uçaklamı gidiyorsun canımmm.hadi allah kavuştursun eşinle

Şimdi buna yorum yapsam olmayacak , yapmasam olmayacak.

Aman be , zaten yanlış anlaşılıyorum hep , ben üstüme düşeni yapayım.

Arkadaşlar bebeğinizin normal zekada olmasını dileyin , ve bunun için uğraşın derim ben.

Oğlum 8 yaşında ve ileri zeka :50:

Herşeyin azı veya fazlası zarar inanın.

Oğlumdaki bu durumu 1 yaşında iken çevremizdekiler farketti.

Önceleri biz yok canım normal derken , yaşıtları ile bir araya geldikçe farkı anlamaya başladık. Doktorumuz ile olup bitenleri paylaşınca ( çok farklı oyunlar oynuyordu , 8 aylıkken salyası akarak puzzle yapıyordu) oda gözlemleri neticesinde İstanbul veya ankara gibi bir ilede yaşamamız gerektiğini söyledi.

Oğlumuz 3 yaşına geldiğinde artık çok mutsuz bir bebekti.

Hiçbirşeyden zevk almıyordu. Yaşıtlarında tamamiyle ayrı bambaşka bişi olmuştu. Örnek parka götürdüğümüzde bugün oldun kaydırağa binmez salıncakta sallamaz diger çocuklar gibi koşturup oynamaz. Oturur bir köşeye börtü böcekle uğraşır. Değişik taşlar toplar. falan filan

İlerleyen günelrde belki ( yanlış anlaşılmazsam) yasaşığımız çok ciddi sorunları ( uyum problemi) dile getirmeye çalışrım belki.

Ama bu bebeğimin normal olması için hergün dua ediyorum Allah'a...

Canım neyini yanlıs anlayabiliriz ki, özel bie cocugun var ve yeni dogacal cocugunun saglikli olmasını ummktan daha büyük ne hakkın olabilir ki. kendini üzme sen. büyük çocugun da zamanla yaşıtlarıyla iletişim kurabilecek hale gelecektir umarım. İçini ferah tut lütfen.

benim kıjım şimdiden mozart ve vivaldiyi abileri sanıyor olabilir :60::60:
geçen tetenoz aşısı olmaya gittim ve felaket iğne korkum vardır karnımda bir sancı bir tekme kareteci mübarek benim kıj stresimi hissetti zavallım..

sezennn nerdesin kız sen hiç girmiyosun foruma nasılsın bakalım kızın nasıl?

canım çok az kaldı :34:.... benim oğlumda isimiz kaldı:59: sen ikna ederin eşiniii :1:
valla bişey demiycem demek korkuları var...
hayırlısıyla doğsun da bize yeter..şimdi onu çok iyi anlıyorum kolay değil yaşadıklarımız...boşver özgem isim olayına takılma elbet bir ismi olacak.
melekcüğğüüümmm senin kociş de hangi ismi solesek begenmiyoki yafffrummm zor begenen bi kişilik demekki

ay evet beni nasıl beğenmiş ki acaba:1::1::1:

duygucum hadi yine iyisin kavuşacaksın kocacğına..hayırlı yolculuklar canım

duygucum hadi yine iyisin kavuşacaksın kocacğına..hayırlı yolculuklar canım

saol bitanemmm biliyosun bizim aksilikler üstüste gelmişti önce amniyosentez bekleme süreci hemen akabinde eşimin akrabasının intihar etmesi eşimi çok yordu şuan kendine gelemedi hala bu ölüm cok sarstı bizi biraz kafa dağıtcak işte benim yanımda hem onun için hem de benim için iyi olacak

Şimdi buna yorum yapsam olmayacak , yapmasam olmayacak.

Aman be , zaten yanlış anlaşılıyorum hep , ben üstüme düşeni yapayım.

Arkadaşlar bebeğinizin normal zekada olmasını dileyin , ve bunun için uğraşın derim ben.

Oğlum 8 yaşında ve ileri zeka :50:

Herşeyin azı veya fazlası zarar inanın.

Oğlumdaki bu durumu 1 yaşında iken çevremizdekiler farketti.

Önceleri biz yok canım normal derken , yaşıtları ile bir araya geldikçe farkı anlamaya başladık. Doktorumuz ile olup bitenleri paylaşınca ( çok farklı oyunlar oynuyordu , 8 aylıkken salyası akarak puzzle yapıyordu) oda gözlemleri neticesinde İstanbul veya ankara gibi bir ilede yaşamamız gerektiğini söyledi.

Oğlumuz 3 yaşına geldiğinde artık çok mutsuz bir bebekti.

Hiçbirşeyden zevk almıyordu. Yaşıtlarında tamamiyle ayrı bambaşka bişi olmuştu. Örnek parka götürdüğümüzde bugün oldun kaydırağa binmez salıncakta sallamaz diger çocuklar gibi koşturup oynamaz. Oturur bir köşeye börtü böcekle uğraşır. Değişik taşlar toplar. falan filan

İlerleyen günelrde belki ( yanlış anlaşılmazsam) yasaşığımız çok ciddi sorunları ( uyum problemi) dile getirmeye çalışrım belki.

Ama bu bebeğimin normal olması için hergün dua ediyorum Allah'a...

doğru söylüyorsun canım Allah herşeyin hayırlısını versin :26:

saol bitanemmm biliyosun bizim aksilikler üstüste gelmişti önce amniyosentez bekleme süreci hemen akabinde eşimin akrabasının intihar etmesi eşimi çok yordu şuan kendine gelemedi hala bu ölüm cok sarstı bizi biraz kafa dağıtcak işte benim yanımda hem onun için hem de benim için iyi olacak

evet canım ya allah rahmet eylesin..pek açmayın o konuları tadını çıkarın hadi 1 hafta izin verdik sana...:1::1:

sezennn nerdesin kız sen hiç girmiyosun foruma nasılsın bakalım kızın nasıl?

esracım kaçağım valla doğru diiyorsun annemler bende kardeşimin doktor kontrolleri vardı geldiler bırakmadım yakalarını evde tek başına kafayı yicem yoksa onlarada değişiklik oldu o yüzden nete pek girmiyorum..
nasılsın canım nasıl gidiyor bebişin nasıl doktorunla aran nasıl? ayrıntılı ultrasona girdin mi?

hu huuuuuuuuu kızlarrrrrrrrr ben geldiiimmmmmmmmmmmmmm :74:

bu seslenişle kendimi uçurtmayı vurmasınlar filmindeki minik barış gibi hissettim :))

hopppppppppppp biri var burda puikom inanmıyorum
hoşgeldin tatlım benim ktlayalım:52::52::62::64::71::87::87::92::92::118::118::118::119::119::119::119::124::124::124::124:

hoşgeldin tatlım

hu huuuuuuuuu kızlarrrrrrrrr ben geldiiimmmmmmmmmmmmmm :74:

bu seslenişle kendimi uçurtmayı vurmasınlar filmindeki minik barış gibi hissettim :))

ay inanmıyoruuuuuum Puiko gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş

nasılsın canıııım? merak ettik seni ama sora sora haberlerini aldık, iyisin de mi?

nerde peki istanbulda mı ? doktorun....

evet canim istanbul'da.Benim sansimdir,ehliyet kursuna gitmistim,ehliyetimi aldim,mudur 2 trafik,3 motor dersin eksik dedi ve beni zorla kursa getirtti.Isini gercekten yapan insanlar cikar benim karsima,savsaklayanlar degil.Normalde eve ziyaret gosteriyormus aile hekimleri,benimki ben gelicem dedi.Gelmis gibi yapsaniz dedim.Olmazzz dedi.Neyse ne yapalim,katlancaz,buda benim icin ama degil mi?

Back