Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki kişilik çalışıyor beynimiz inan bana ben yıllardır açıköğretim 1. Sınıftayım bu sene girdiğim sınavdan sanırım geçeceğim kocamda oğlumuzun çok zeki olduğunu bununda dolaylı olarak bana geçtiğini söyledi ben de saf saf güldüm zeki oğlum dimi bende o yüzden geçecem sınıfımı dimi dedim ama 2 gün sonra sen bana ne demekkk istedin diye adamın üzerine yürüdüm dikkatini çekerim 2 gün sonra![]()
Sünnet konusunda kayınvalidem dediki kayınbiraderim 4 aylıkken sünnet ettirmişler sütten kesilmiş bi daha hiç içmemiş...Diyorki hemen kesim işini yapalım göbek acısı ile kaynar gider.Tabi bu aile büyüklerinin fikri bakalım doktorlar ne diyecek???
bugün komikliğim üstümde kızmazsanız şöle iğrenç bir espri yapacağım:
Usb ile yüklenecek![]()
Kızlar bir şey itiraf edicim ben size
Anlatayım da gülün aptallığıma:78:
Bi aralar sık giremiyordum ve bu nedenden dolayı da geçmişi okuyamıyordum.
Okumak için başlıyordum ama ne mümkün..
Bir gün gene böyle bir çabalama anında,geçmişte,bizim cessin isim muhabbeti varmış.
Orda da (sonradan çaktığım üzere) cessica falan denmiş.
Ben saf tabii ki sadece cessika kısmını okuyup kafamda senaryolar yazmaya başladım.
Hımm,zaten boyu da çok uzundu,türklerde pek olmaz böyle uzun boy:78:
Sonra mesajlarına bakıyorum,allaallaa ne kadar da iyi biliyor diyorum türk geleneklerini adetlerini falan:78:
Sonracımaaa geçenlerde cess bi muhabbet anında
ismini yazmadığını ve bunun nedenleri açıklayınca
anamm dedim,ben onca zaman nasıl da senaryolar yazmışım:78::78:
Ayy berbat bir ahmaklık,neden anlattıysam artık![]()
burda da yabancılara gavur diyerek gafı da ben yapmış oluyorum sanırım. kusura bakma kötü hissettim. ecnebi yazaktım ama o daha bi kötü geldi alay olsun diye gavur yazdım. kusura bakma vallahi.
yok canım yok dogma büyüme izmirliyim türküm.
iki kişilik çalışıyor beynimiz inan bana ben yıllardır açıköğretim 1. Sınıftayım bu sene girdiğim sınavdan sanırım geçeceğim kocamda oğlumuzun çok zeki olduğunu bununda dolaylı olarak bana geçtiğini söyledi ben de saf saf güldüm zeki oğlum dimi bende o yüzden geçecem sınıfımı dimi dedim ama 2 gün sonra sen bana ne demekkk istedin diye adamın üzerine yürüdüm dikkatini çekerim 2 gün sonra![]()
esrant ve ces çok sağolun arkadaşlar beni güldürdünüz allah da sizi güldürsün inşallah))
Exporter sana fanclub açıp en başada ben oturmak istiyorum.Mükemmelsinnnnn...bu yoğunlukta ofiste kahkahalar atıyorum![]()
burda da yabancılara gavur diyerek gafı da ben yapmış oluyorum sanırım. kusura bakma kötü hissettim. ecnebi yazaktım ama o daha bi kötü geldi alay olsun diye gavur yazdım. kusura bakma vallahi.
yok canım yok dogma büyüme izmirliyim türküm.
Merhaba güzel annecikler
geçmişten 3-5 sayfa okuyabildim imkanı yoktu 1000 sayfa okumamın en son 3000i geçmiştik sonra ne yapmışsınız yahu yokluğumda kaynat kaynat..
Göbekler şişmiş ciciler alınmış maşallah hepimize..
Ben çoğunuzla facebooktan arkadaş oldum ama hala bazılarını karıştırıyorum kim kimdi diye:26:
2.düzey ultrasonlara girilmiş güzel sonuçlar çıkmış okuduğum kadarıyla gözümüz aydınnnnnn...
Bende haftaya giricem kıjımı görücem
cess arkadaşın adı neymiş bulamadım yahu
melis noldu senin doktor olayın kuzum
Sünnet konusunda kayınvalidem dediki kayınbiraderim 4 aylıkken sünnet ettirmişler sütten kesilmiş bi daha hiç içmemiş...Diyorki hemen kesim işini yapalım göbek acısı ile kaynar gider.Tabi bu aile büyüklerinin fikri bakalım doktorlar ne diyecek???
kendi yazdığıma kahkalarla kendim gülüyorum ya aynı kürt çalar çingene oynar oldu
ben dr suz kaldım ahahah bölee bir mala bağladım dr konusunda ama en doğrusunu mehtap yamışşş bkz. aşağıdali alıntııMerhaba güzel annecikler
geçmişten 3-5 sayfa okuyabildim imkanı yoktu 1000 sayfa okumamın en son 3000i geçmiştik sonra ne yapmışsınız yahu yokluğumda kaynat kaynat..
Göbekler şişmiş ciciler alınmış maşallah hepimize..
Ben çoğunuzla facebooktan arkadaş oldum ama hala bazılarını karıştırıyorum kim kimdi diye:26:
2.düzey ultrasonlara girilmiş güzel sonuçlar çıkmış okuduğum kadarıyla gözümüz aydınnnnnn...
Bende haftaya giricem kıjımı görücem
cess arkadaşın adı neymiş bulamadım yahu
melis noldu senin doktor olayın kuzum
Melis cinsiyeti ğrenince doktor olayınıda bıraktı kızı olcak ya gerisi detay....
ces in ismi rivayete göre CESİKA ama inanan var inanmayan var......![]()
bişey daha anlatayım da gideyim
demin eşimle konuşuyrouz cepten patronum geldi yurtdışı seyahatindeydi hoşgeldiniz nasılsınız falan filan dedim benimki küstü ben ona eve gelince böle demiyormuşum nasılda özlemişim patronumu eee dedim sende 1 hafta gelme, sonra bana para ver bak nasıl karşılanırsın iyi demişim dimi
bu hamilelik eşimide bozdu eskiden böle şeyler demezdi hep ben derdim![]()
bişey daha anlatayım da gideyim
demin eşimle konuşuyrouz cepten patronum geldi yurtdışı seyahatindeydi hoşgeldiniz nasılsınız falan filan dedim benimki küstü ben ona eve gelince böle demiyormuşum nasılda özlemişim patronumu eee dedim sende 1 hafta gelme, sonra bana para ver bak nasıl karşılanırsın iyi demişim dimi
bu hamilelik eşimide bozdu eskiden böle şeyler demezdi hep ben derdim![]()