2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yarın sabah için doktor randevusu aldım.haseki hastanesinden umarım sağlıklı olduğu haberlerini alırım...
kendi evim için tamizlikçi tutup.kardeşimin evi için işte böyle işe girişirim ben.....
ne yapayım kız tarafı maşallah bütün işleri bize bırakınca.biz serdik çeyizini...:44:

ben hasekide doğmuşum bundan tam 31 sene önceeee:16:

Kizlarrrrrrrrrr.......
Sizi cok ozledim...........
kayinvalidemler bendeler sehirdisinda oturuyolar, pazara kadarda bende kalicaklar oyuzden giremiyorum:58:
Herkes iyidir umarim.
Damlanin esi geldi mi?
Birkac sayfa okudumda meliscim mutfaga girebilmene cok sevindim.
Bende persembe ayrintiliya giriyorum,ogun girebilirsem sonucu yazarim ama pazartesi yine sizlerleyimmmm anacimmmmm:66:
Birde 12 yi gecmis,,,,,, bugun benim dogum gunummmmmm:9:

Meliscim birde benim bildigim soyle bir hastane var, ben hic gitmedim ama gorumcem bazen cocuklarini goturuyor, bir incele istersen...Ben benim gittigim hastane ve doktordanda memnunum biliyosunki. Atasehir memorial dilek aytekin.
Avicenna Hastanesi

doğum günün kutlu olsun canımmmm :71:

dimi bende öyleyim ya evde 1 tencere pilav pişeremzsek kardeşim evinde mevlüt yaptı onun için mevlüd pilavı yaptım birde harika oldu gerçekten ben bile şok geçirdim sonra ne mi oldu 2 gün hasta yatıp bir daha eve pilav yapmadım :66::66:

evet ama dersimi aldım bundan sonra iyi haberlerini alırsam bebeğimin çok dikkat edicem....
sende çok dikkat et...
valla son pişmanlık fayda etmiyor... :26:

Bİ ŞEKER yüklemesi kaldı canım, onun dışında doğuma yakın nst takipleri var okkadaaaaar. bitti gitti.

yaz canım yaaaaaaaaz, yakışır bebegimize.

bEN MALUM KILO ALIMINDAN DOLAYI SEKER YUKLEMESI YAPTIRDIM.ILK OLARAK KAN ALINIYOR'AC OLMANIZ GEREK,SONRA SEKERLI SU VERIYORLAR,ONU ICTIKTEN SONRA 1 SAAT BEKLIYORSUNUZ VE YINE KAN ALIYORLAR.EN DUSUK NORMAL DEGER 75 EN YUKSEK NORMAL DEGER 110 OLARAK DEGERLENDIRILIYOR.

yok kız, şekerli su içiosun...
aç karnına ben çıkarırım ama neyse, tedbir alcak olan onlar:60::60:

Yok tatlım,aç karnına gidip şekerli su içicizzz:94:
Bi aç karnına bi de şekerli sudan sonra 2 kez kan alınacak..

ŞEKERLİ Suyu içicez canıııım.

Kızlar tesekkur ederım acıklamalarınız ıcın. Ooooooooo bıtırmısız bız yahu bısey kalmamıs cok sevındım. pekı son bır soru daha bunu nezaman yaptırıyoruz

Kızlar bir şey itiraf edicim ben size:17:
Anlatayım da gülün aptallığıma:78:

Bi aralar sık giremiyordum ve bu nedenden dolayı da geçmişi okuyamıyordum.
Okumak için başlıyordum ama ne mümkün..
Bir gün gene böyle bir çabalama anında,geçmişte,bizim cessin isim muhabbeti varmış.
Orda da (sonradan çaktığım üzere) cessica falan denmiş.
Ben saf tabii ki sadece cessika kısmını okuyup kafamda senaryolar yazmaya başladım.
Hımm,zaten boyu da çok uzundu,türklerde pek olmaz böyle uzun boy:78:
Sonra mesajlarına bakıyorum,allaallaa ne kadar da iyi biliyor diyorum türk geleneklerini adetlerini falan:78:
Sonracımaaa geçenlerde cess bi muhabbet anında
ismini yazmadığını ve bunun nedenleri açıklayınca:53:
anamm dedim,ben onca zaman nasıl da senaryolar yazmışım:78::78:

Ayy berbat bir ahmaklık,neden anlattıysam artık:30:

ben hasekide doğmuşum bundan tam 31 sene önceeee:16:

normalde medical parka gidiyorum.haseki topçular polikliniğine gidicem.işime yürüme mesafesinde çünkü..sadece kontrol için kalbi atıyormu sağlıklı mı diye....
bende nasıl olucak bilmiyorum.ilk defa devlet hastanesine gidicem kadın doğum için...
umarım ultrason felan vardır.odasında...:49:

Son düzenleme:
Kızlar tesekkur ederım acıklamalarınız ıcın. Ooooooooo bıtırmısız bız yahu bısey kalmamıs cok sevındım. pekı son bır soru daha bunu nezaman yaptırıyoruz

24. hafta

Kızlar bir şey itiraf edicim ben size:17:
Anlatayım da gülün aptallığıma:78:

Bi aralar sık giremiyordum ve bu nedenden dolayı da geçmişi okuyamıyordum.
Okumak için başlıyordum ama ne mümkün..
Bir gün gene böyle bir çabalama anında,geçmişte,bizim cessin isim muhabbeti varmış.
Orda da (sonradan çaktığım üzere) cessica falan denmiş.
Ben saf tabii ki sadece cessika kısmını okuyup kafamda senaryolar yazmaya başladım.
Hımm,zaten boyu da çok uzundu,türklerde pek olmaz böyle uzun boy:78:
Sonra mesajlarına bakıyorum,allaallaa ne kadar da iyi biliyor diyorum türk geleneklerini adetlerini falan:78:
Sonracımaaa geçenlerde cess bi muhabbet anında
ismini yazmadığını ve bunun nedenleri açıklayınca:53:
anamm dedim,ben onca zaman nasıl da senaryolar yazmışım:78::78:

Ayy berbat bir ahmaklık,neden anlattıysam artık:30:

ay tatlım çoook alemsin yaaaaa, gevur mu sandın sen beniii, sizdenim ayol ben elhamdürillah müslümanım. AMİN.

herkeze merhaba kızlar dün çok kötüydüm dişim çok ağrıdı ağrı kesicide sadece minoset geçiriyo diş doktorunu aradım oda gebelikte diş tedavisi ve diş çekimi riski olduğu için çok zorunlu olmadıkça yapmıyoruz dedi neyse bu gün sadece biraz sızyor sizler nasılsınız melis doktor arıyorsan hala sana kendi doktorumu önerebilirim çok tecrübeli ve profesyoneldir
ben anadolu yakasındayım fatmacım sen avrupada deilmiydinn
ben doktorumuz izim verirse ilk 1 ay içinde sünnet ettiricem oğlumu, sonradan eziyet olmasın kuzuma...pelerin bile diktiricem onaaaa:16::nazar:
bende doğar doğmaz sünnet taraftarıyım kızım olcak ama oğlum olsa bastırırıdım bu konuda
hissettiğin aydasındır canım :60::60::60:
:60::60::60::60: ahahah altıma işedim ben bu dana sahil yüzünden hamile olduğumu anlayamıorum ben hamile deilim şişko vee yaşlıyım ozmn sadeceeee
yarın sabah için doktor randevusu aldım.haseki hastanesinden umarım sağlıklı olduğu haberlerini alırım...
kendi evim için tamizlikçi tutup.kardeşimin evi için işte böyle işe girişirim ben.....
ne yapayım kız tarafı maşallah bütün işleri bize bırakınca.biz serdik çeyizini...:44:

ah hep böle olur zaten kendimize deil başkalarına koşarız neyse yarın git kafan rahat etsin ama çok yormuşsun kendini tüm sebep bu

24. hafta

ay tatlım çoook alemsin yaaaaa, gevur mu sandın sen beniii, sizdenim ayol ben elhamdürillah müslümanım. AMİN.

:17:
Yok güzelim müslümanlık falan değil,benim yengem de yabancı bu yönden bakmadım da
ne bileyim,bi türkle evlendin de burdasın falan sandım:17:
Ayy çok saçma bi kişiliğim:17:

Son düzenleme:
Yok güzelim müslümanlık falan değil,benim eşim de yabancı bu yönden bakmadım da

burda da yabancılara gavur diyerek gafı da ben yapmış oluyorum sanırım. kusura bakma kötü hissettim. ecnebi yazaktım ama o daha bi kötü geldi alay olsun diye gavur yazdım. kusura bakma vallahi.

yok canım yok dogma büyüme izmirliyim türküm.

Yok güzelim müslümanlık falan değil,benim eşim de yabancı bu yönden bakmadım da

iki kişilik çalışıyor beynimiz inan bana ben yıllardır açıköğretim 1. Sınıftayım bu sene girdiğim sınavdan sanırım geçeceğim kocamda oğlumuzun çok zeki olduğunu bununda dolaylı olarak bana geçtiğini söyledi ben de saf saf güldüm zeki oğlum dimi bende o yüzden geçecem sınıfımı dimi dedim ama 2 gün sonra sen bana ne demekkk istedin diye adamın üzerine yürüdüm dikkatini çekerim 2 gün sonra :9::9:

Back