2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

akşam ben yokum kızlar 4000 i elmacım için yapalım..neşesi yerine gelir

amin melisim.
evin temizlendimi canım....misler gibidir şimdi....ben de havaların açmasını bekliyorum

ya içime sinecek gibi olmadı mesela camlarımı ssilmediler arka balkona girmediler cnm çok sıkıldı hatta bu sinirle ağladım ama nolduu o gazla mutfağa girdimm dip köşe temizledimm yani ocağı ocağın ordaki fayansı bile silmemişler ne yapmışlar çözemedim ben halıda sildirmedim çünkü hani iyice ortalık temizlensin diye neyse ne diyim artık benyvaş yavaş halletcem

göbeği acayip acıor belimde ağrıor ama mutfağıma girdim ya mutlıyum yarına ne pişirsem diye bile düşünüorummm

melisim öğlede geldiler ama...bir de ne yaptılar merak ediyorum sadece slip süpürdüler mi....valla benim 8,30 geliyor akşam 7 ye kadar heryer yapılıyor

Son düzenleme:
melisim öğlede geldiler ama...bir de ne yaptılar merak ediyorum sadece slip süpürdüler mi....valla benim 8,30 geliyor akşam 7 ye kadar heryer yapılıyor

sinirim bozuldu valla ama annem termizlikçi getircekti ben strese girmiştim nasıl olcak diye yasin dedenin bakıcılaır gelsin sevaptır dedi profesyonel temizlikçi deiller sonuçta ve sonuç bu oldu yani aynı paraya rezil lduk okdr sinirlendimki yasine çatacaktım aradım çatamadan kapattık allah kazadan beladan korusun öle de sadaka niyetine de dei ama bu yapılan halı silkeleme hariç bnm zaten hamile ve halsiz halimle yaptığım temizlikti ben kapılarımı da siliordum en aızndan bunda öle bişi olmadı birde camlarım çerçevelerim kaldı e zaten mutfağı ben yaptım tüm evin tozunuda ben aldım banyodaki çöpe kdr tüm herşeyi elimle yıkadım ne yıkama hemde banyo mermerimi lavabomuda ben sildim anlamadımki ne yapıldı evde sadece yerler silindi süpürüldü ver parayı offff

öğlen geldiler 4 buçukta gittiler yaa aradada aşağı dedeme indiler yani hata bendede var ama ben baştan yasine sölemiştim ben şu işi yapın diyemem koca kadınlara utanırım diye e koltuk kılıflarınıda ben yıkadım ben takıcam yinee eee nerde kaldı temizlik ha buzdolabımı temizlediler ama ben buzluğuda istedim orayada dokunulmamış

canım sinirlenme bir daha almazsın onları ben şimdi çıkıyorum bu konu hakkında yorum yapıcam

kısllaarr özlediim siziiii... melisim sakin ol.. olan olmuş tatlım sıkma artık canını.. başının gözünün sdakası olsun diye düşün artık..

canımm hayırlısyla bırsey olmayacak sıkma canını
eewt cok kırlenıyo ama cabuk buyuyor bebkelr canım
Bize de, yeni dogum yapmis kimi görsek, fazla kıyafet amlayın cok hediye geliyo, giydiremeden küçülüy kıyafetler dediler. biz de çok almıcaz o yuzden. lazım olursa alırız artık napalım.
aynen ces bende pek almayı dusunmuyroum

ooooooooooooo özgem masallhh canımm sonunda babayla yaptınz alıswerıs

özge biz geç öğrendik pipiyi yemez bizi sıpalar...

ooooo melısssssssssssssss cok sewındım yaaa wallahı cok dua ettım gır su mutfaga dıyeee
canım salla yaa sen mutfaga gırmenın keyfını cıkarttt
akşam ben yokum kızlar 4000 i elmacım için yapalım..neşesi yerine gelir

melosumm ne 4000 ı bu

evet canım babamızında çok hoşuna gitti aldıklarımız bana fikir bile sunuyor hepsini mavi alma sarıda al dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…