2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarkafayı yiyeceğim allah rızası için yaa forumda başka tanıdıklarınız falan varsa sorun bana dr lazım medipolde inciyle damlanın bulduğu dr yeni hasta kabul etmiormuş

hastanenin diğer dr larına baktım inanılmaz şikayetler var medipolde liseteden gitti

kuzum karsıda olmadıgım ıcın sana yakın bılmıyommkıı

kızlarkafayı yiyeceğim allah rızası için yaa forumda başka tanıdıklarınız falan varsa sorun bana dr lazım medipolde inciyle damlanın bulduğu dr yeni hasta kabul etmiormuş

hastanenin diğer dr larına baktım inanılmaz şikayetler var medipolde liseteden gitti
ayy canım ya bende internetten araştırayım bakalım biraz:59:
aminnn cumlemıze canımmm walla dusunmekteyım napsam dıyee:44::44:

yardımcı olalım canım aklında bişey yoksa

merhaba kızlar
uzun zamandır foruma girip birşeyler yazamıyordum ama aklım hep burda kaldı nekadar hızlı ilerlemişsiniz bebişlerin cinsiyetleri de belli olmuş maaşallah.:nazar:

ben 12. haftada doktora gittiğimde doktor büyük bi ihtimal erkek olabilir dedi daha sonra farklı bir doktora gittim cinsiyetini söylemedi yarın randevumuz var bakalım kesin bişey söyleyecek mi?
bugün 12. haftada öğrenen bir arkadaşınkine kız demişler 12. haftasında erkek demişlerdi baya şaşırmıştı arkadaş :1:

ben 12. haftada doktora gittiğimde doktor büyük bi ihtimal erkek olabilir dedi daha sonra farklı bir doktora gittim cinsiyetini söylemedi yarın randevumuz var bakalım kesin bişey söyleyecek mi?

aynı sey banada olduuu:D 13 te erkek dedi 15 te erkek dedi simdi kız olduuu

ayy bi şok olmuştur herhalde benim içimden hep kız geçiyordu hiç erkek olacak diye düşünmemiştim ama dr erkeğe benziyor diyince çok şaşırdım. gerçi sağlıklı olsunda sorun değil riskli bir gebeliğim var her an bişey olacak korkusuyla yaşıyorum

bende seni anlatıyordum canım iyi insan lafının üstüne gelir :1:

walla soktayız.. benim asıl doktorum iki kere erkek dedi.. baska bir doktorda erkek dedi.. bugun kız oldu. ve isin kotu tarafı arabasından yatagına kıyafetlerinden oda suslerine kadar hersey alındı.. simdi tekar degistircez:D

ayy bi şok olmuştur herhalde benim içimden hep kız geçiyordu hiç erkek olacak diye düşünmemiştim ama dr erkeğe benziyor diyince çok şaşırdım. gerçi sağlıklı olsunda sorun değil riskli bir gebeliğim var her an bişey olacak korkusuyla yaşıyorum

tabi canim allah hakkımızda hayırlısını versinn.. ama sakin bisey alma netlesene kadar...

canım sağlıklı olsunda cinsiyet fark etmez yarın öğreneceksin nasıl olsa :34: inşallah alacaksın canım bebişini kucağına hayırlısı ile :26:
walla soktayız.. benim asıl doktorum iki kere erkek dedi.. baska bir doktorda erkek dedi.. bugun kız oldu. ve isin kotu tarafı arabasından yatagına kıyafetlerinden oda suslerine kadar hersey alındı.. simdi tekar degistircez:D

canım acaba bu doktor yanılıyor olabilirmi :44: sizi ikna ettimi yani gösterdimi :1:

Son düzenleme:
canım sağlıklı olsunda cinsiyet fark etmez yarın öğreneceksin nasıl olsa :34: inşallah alacaksın canım bebişini kucağına hayırlısı ile :26:

canım acaba bu doktor yanılıyor olabilirmi acaba :44: sizi ikna ettimi yani gösterdimi :1:

tatlım adam normalde 3 4 tane ultrason fotosu verirdi bu sefer bitane verdi sadece o kesimi gosteriyoo:D valla yarin bi baska doktora daha gidicem.. bakalım o nedicek.. soklardayımm...

tabi canim allah hakkımızda hayırlısını versinn.. ama sakin bisey alma netlesene kadar...

amin canım
4.ayımız bitti. heveslendim sadece bir ayakkabı aldım başka da bişey almadım şöyle bi 7. ayımıza girelim öyle almaya başlicam hayal kırıklığına uğrarım diye korkuyorum.

tatlım adam normalde 3 4 tane ultrason fotosu verirdi bu sefer bitane verdi sadece o kesimi gosteriyoo:D valla yarin bi baska doktora daha gidicem.. bakalım o nedicek.. soklardayımm...

çok kötü birşey ya tam kendini alıştırıyorsun çevrendekilere duyuruyorsun hoop cinsiyet değişiyor.keşke emin olmadan söylemeseler daha iyi yani bizede haber ver canım son durumu

çok kötü birşey ya tam kendini alıştırıyorsun çevrendekilere duyuruyorsun hoop cinsiyet değişiyor.keşke emin olmadan söylemeseler daha iyi yani bizede haber ver canım son durumu

veririm tabi tatlım.. valla esimin agzini bıcak acmıyo.. en bastan beri kız istiyodu gerci ama doktor erkek diyince alıstırdı hayal kurdu kendince.. simdi kız denilince sanki oglumuzu sattık gibi oldu.. degisik bi duygu yaaa.. 3 erkek 1 kız denildi.. bakalım ne olucak... ama doktor bugun erkeklik bitarafı yok dedi.. bacaklari acik yatıyodu benim haspammm..

kızlar aklıma gelmişken size sorayım 3 lü test bir de tetanoz aşısı oldunuz mu? aşı hakkında birçok kişiden hem olumlu hem de olumsuz şeyler duydum. dr a sordum olabilirsin de olmayabilirsin de dedi benim kafam karıştı sizce aşıyı yaptırsam mı?

Back