• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Benim şirketten bir arkadaşım var babası asker emeklisi 70 yaşında adam geçenlerde hastahaneye gidiyor yüzünde et beni varmış onu aldırmak için işlemleri yapıyorlar adamı hazırlıyorlar ama öyle böyle hazırlık değil.Ameliyat önlüğü+bonesi herşeyini giydiriyorlar neyse adam anlam veremiyor ve hemşireye diyorki h.hanım bu kçük bir operasyon bunca şeye ne gerek var.Hemşirede cevap veriyor panik yapma,korkma biliyorum heyecanlısın ameliyattan kaçmak istiyorsun ama korkacak bişiy yok.Ameliyathaneye götürüyorlar tam narkoz verip bayıltacaklar.Doktor geliyor "Durun yanlış hasta kalp ameliyatını diğeri olacak":53:
Skeç gibi tv de görsek yuh deriz ama gerçek

Benim şirketten bir arkadaşım var babası asker emeklisi 70 yaşında adam geçenlerde hastahaneye gidiyor yüzünde et beni varmış onu aldırmak için işlemleri yapıyorlar adamı hazırlıyorlar ama öyle böyle hazırlık değil.Ameliyat önlüğü+bonesi herşeyini giydiriyorlar neyse adam anlam veremiyor ve hemşireye diyorki h.hanım bu kçük bir operasyon bunca şeye ne gerek var.Hemşirede cevap veriyor panik yapma,korkma biliyorum heyecanlısın ameliyattan kaçmak istiyorsun ama korkacak bişiy yok.Ameliyathaneye götürüyorlar tam narkoz verip bayıltacaklar.Doktor geliyor "Durun yanlış hasta kalp ameliyatını diğeri olacak":53:

A aaaa inanmıyorum yaaaaaaaa, pes yani peeees.

nasilsiniz hanimlar? benim 2-3 gundur karnim sertlesiyor ve rahatsizlik veriyor bana:( özellikle de bebegin bulundugu sol tarafim sertlesiyor. sanki dersin karnimda tas var, egilip kalkarken zorlaniyorum inanin.. sizlerde de oluyor mu boyle ? neyseki persembe yine kontrolum var doktora sorucam.. iyi bakin kendinize ve bebislerinize:3:

Son düzenleme:
benim şirketten bir arkadaşım var babası asker emeklisi 70 yaşında adam geçenlerde hastahaneye gidiyor yüzünde et beni varmış onu aldırmak için işlemleri yapıyorlar adamı hazırlıyorlar ama öyle böyle hazırlık değil.ameliyat önlüğü+bonesi herşeyini giydiriyorlar neyse adam anlam veremiyor ve hemşireye diyorki h.hanım bu kçük bir operasyon bunca şeye ne gerek var.hemşirede cevap veriyor panik yapma,korkma biliyorum heyecanlısın ameliyattan kaçmak istiyorsun ama korkacak bişiy yok.ameliyathaneye götürüyorlar tam narkoz verip bayıltacaklar.doktor geliyor "durun yanlış hasta kalp ameliyatını diğeri olacak":53:

senin hastahane mi ????

Bişi sorcam ;

Ben hala eski kıyafetlerimiz kotlarımı felan giyiyorum işe gelirken...İştekiler artık giyme giyilir mi kot diyorlar...Karnım çıkmadı neden giyemeyeyim diyorum.Sizce zararlı olur mu ki? Doktorada kotla gidiyorum o da bişi söylemeyince benim şimdi kafam karıştı:26:

Bişi sorcam ;

Ben hala eski kıyafetlerimiz kotlarımı felan giyiyorum işe gelirken...İştekiler artık giyme giyilir mi kot diyorlar...Karnım çıkmadı neden giyemeyeyim diyorum.Sizce zararlı olur mu ki? Doktorada kotla gidiyorum o da bişi söylemeyince benim şimdi kafam karıştı:26:

allah allah ben 2. ayımdan itibaren hamile pantalonu giymeye başladım canım seni sıkmıyor ise birşey olmaz

Bişi sorcam ;

çok dar kot degilse, karnını çok sıkmıyosa, karnın çıkana kadar giyersin bence. vucudun haber verecek zaten giyemedigin zamanı, karnın "larisya yeni pantolon al" dercesine sıkacak seni, anlıcaksın o zaman.

Bişi sorcam ;

neden kafan karıştı ki anlamadım canım, belini sıkmıyor seni rahatsız etmiyorsa giyinilebilir. Ama kot ayakta üzerine iyi gelebilir fakat otrunca göbeğine baskı yapar.

çok dar kot degilse, karnını çok sıkmıyosa, karnın çıkana kadar giyersin bence. vucudun haber verecek zaten giyemedigin zamanı, karnın "larisya yeni pantolon al" dercesine sıkacak seni, anlıcaksın o zaman.

Yeni pantolon al sinyalini beğendim :))))

Teşekkürler kızlar sıkmıyor rahatça giyiyorum ama oturunca illaki baskı yapıyor(dur) Bende millet öyle söyleyince farkettim minicik baskı bile şimdi bana çok gelmeye başladı.Toplumsal baskı ile hamile pantolonuna geçcem yolu yok:1:

Yeni pantolon al sinyalini beğendim :))))

Teşekkürler kızlar sıkmıyor rahatça giyiyorum ama oturunca illaki baskı yapıyor(dur) Bende millet öyle söyleyince farkettim minicik baskı bile şimdi bana çok gelmeye başladı.Toplumsal baskı ile hamile pantolonuna geçcem yolu yok:1:

mahalle baskısının olmadığı konu yok canım :)

Evet hamilelik toplumsal baskısında son moda giyim kuşam:1:
Ondan önceki yemektiiiii...Yoğurt yedin mi,süt içtin mi,hiç pekmez bal yemiyorsun ama olmaz kiiiiii beslenmen lazım zorlayacaksın kendini:47::47::47:

EVET YAAA, KONU HAMİLELİK olunca herkesin ne kadar çok bildigli söyleyecegi sey var de mi. bir de hamileysen bir ortama girmid mi mutlaka bebek ve hamileliktenbaşka şey konuşulmaz. iyi de benim hamilelik dışında da bir hayatım var, hamile kalınca bu degismedi ki. tamam ben de istiyorum biran önce bebegimi goreyim neye benziyo bileyim ama hep de bebekten hamilelikten, onun bunun şunun bebeginden konusamam ki sıkılıyorum yaaa. ya onunki öyle yapmis bunun ki böyle yapmis falan. sıkılıyorum bazen.

Mehtap ben cuma günü Utku beyden çıkınca Gülfem hanıma gidip konuşacaktım fakat yerinde yoktu.Utku beyde bir rapor hazırlayıp Gülfeme göndereceğini söyledi ama Gülfemden hala ses yok onunla konuşacak birşeyde yok aslında oda Utku beyin teşhisini destekleyip amniyosentez isteyecek.Burada tek çarem Düzgün bey zaten artık JFK ya gitmem tabiki suçlu onlar değildir ama insan acayip soğuyor.Eşim bile keşke hiç bu hastaneye gelmeseydik dedi.İnsan yavrusuna toz konduramıyor :43: ondan sebep bu soğuma
canım üzülme en herşey yoluna girecek.almışsın randevuyuda inşallah çok güzel haberler duyacaksın
ya çok önemli deil ama bnm cnm sıkıldı boşa kimsenin canını sıkmayayım diye anlatmadım

haklısın mehtapcımda sıkıldım sanki herşey bilgi kirliliği gibi ben dr ların dediklerini anlamıorum biri bişi dio diğeri başka bişi artık en son isyan bayrağını çektim yeter diye

konuyuda anlatayım bari bnm ilk dr um hamileiğimin başından beri hiç kan testi yaptırmadı bana çoğunuz biliorsunuz bende başka dr a gidip bunu söledim çok özel bir teknikle bana hamilelik başında yapılcak testleri yaptı yani damla damla kan aldılar kan olmadığı için bende kan almamaya çalışılıor ya neyse şu rubellalar toxoplazmalar var ya şimdi kan testi elimde deil yasin yanına alıp götürüor ben bakıp araştırmayayım diye bir tanesi pozitif çıktı dr u aradım dr önce ilk dr a kızdı nasıl böle bir test atlanır diye sonra bana kızdı nasıl böle şeyleri araştırıp istemezsin sen cahil birimisin diye kısaca kanımda mikrop çıktı yediğim bişiden olabilirmiş ama çok şükür durumun sahili çok etkilemesi için 2 testin birden pozitif çıkması lazımmış bende sadece 1i çıkmış ama dr bana kendini kontrol et çamaşırını en ufak bir lekelenmede giyinmek temizlenmek gibi oyalayıcı işlere girişmeden hemen hastaneye gel dedi ama ben salağı bunu telefonda algılayamadım burnum kanamıştı e burnum kanadı dedim kadın çıldırdı neden anlamaak istemiorsun bu durum düşük riskini doğuruor kanaman olabilri dedi ama ben okdr salak oldum ki bunu akşam yasin beni karşısına alıp anlatınca anladım
ama teselli şu dr hemen gel demedi yasin nette yazılar okuttu eğer bir sorun olduğunu düşünseymiş extra testler istermiş bunuda istemedi ondan rahatım ama tabi cnmda sıkılmadı deil e birde 1 haftayı geçen ve hep aynı yerde olab bir başağrım var o da beni sıkıor dr un konuştuklarındanda tam anlamlar çıkaramayınca geçen haftadan beri ben nasıl olsa dr a gitsemde bişi anlamıorum boşa gidiorum kendimi yoruorum ben gerizekalıyım gibi bir düşünceye girdim ve dr a gitmicem dedim buarayada bunu yansıtmak istemedim
BUnalıma girmek gibi bişi oldu sanırım zaten adam gibi beslenmiorumda sağlıklı bişide yemiorum ben daha hamileliği bile beceremedim drlarbişi diyince anlayamıorumda diye kurdum durdum beynimde
melisim geçmiş olsun canım aman dikkat et
kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrr sonuçlarım iyiymişşşşşşşşşşşş
daha doğrusu aradım sonuçlar çıkmış gelip alabilirsiniz dedi ben de dedim ben amasyadayım gelemem soyleyin nolur dedim o da güldü amasyanın neresindednsin dedi sonra ben nolur soyleyin dedim o da bi sorun görünmüyo dedi ben de babam gelip alsa dedim olmaz dedi kişiye özel dedi sonra ben tekrar yine sordum nolur soleyin bi problem var mı dedim yok bi problem dediiiiii:1::1::1::1::1::1:
:64::64::64::64: canım çok sevindiiimmmmm
Ah kızlar

benim evim 6. Katat ve asaonsör yok akşamları artık geberiyorum birde cuma gecesi farkettim konuşunca nefes nefese kalıyorum ya
benimde 5. kat ölüyorum valla :1:
Bişi sorcam ;

canım ben 3. ayımda gittiğimde kotumda bol olduğu halde dr birdaha giyme dedi hamile pantolonu al dedi bebeği sıkıştırıyormuş.

canım üzülme en herşey yoluna girecek.almışsın randevuyuda inşallah çok güzel haberler duyacaksın

melisim geçmiş olsun canım aman dikkat et

:64::64::64::64: canım çok sevindiiimmmmm

benimde 5. kat ölüyorum valla :1:

canım ben 3. ayımda gittiğimde kotumda bol olduğu halde dr birdaha giyme dedi hamile pantolonu al dedi bebeği sıkıştırıyormuş.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :50:

tamam alcam:25:

Kızlar selamlar nasılsınız. Ben eskısı gıbı gıremıyorum artık ınternete o yuzden aranızda degılım sureklı ama aklım hep sızde sımdı ne yazıorlardır konu ne falan dıye.

Kızlar bısey sormak ıstıyorum. Ben bugun tetanoz asısı oldum. Aranızda mutlaka ası olanlar vardır. yan etkı olarak neler yasadınız arkadaslar. bırde ası oldugunuz gunmu yasadınız ertesı gun mu.

Ben esım bu aksam evde dıye bugun ası oldum yarın esım nobetcı ama bı arkadasım az once dedıkı asıdan br sonrakı gece yan etkı goruluyormus dogru mu?

Ne gördü söyliyim canım 1.Kalpte bir beyaz bölge varmış.2.sol böbrek sağ böbreğe göre daha büyükmüş.3.Beyindeki genişlik 10mm değilde 11mm imiş.Bunlar tek başına hiçbirşey ifade etmezmiş fakat 3 ü birden belki birşey ifade edermiş oda ne olabilirmişki acaba dawn sendromu belki belkide hiçbirşey geçici bir durummuş.Aynen böyle işte :34:

bende de kalpte beyaz nokta gördü. kalsiyum lekesiymiş. 5 yıl önce önemsiyorlarmış ama artık hiç bir önemi yok dedi doktorum( tüm amniyosentez istediklerinin sonucu temiz çıkmış). hiç takma canım. ben 1 hafta ağladım boşaymış. kardiyologlar asla down sendromu ile ilgisi olmadığını kabul etmişler. benim doktorum sadece bil diye söylüyorum ilerde leke var derlerse korkma doğuştan var haberin olsun dedi. sen de korkma arkadaşım. bunlar hep ticaret. bebeklerimiz çok sağlıklı eminim ben.

Kızlar selamlar nasılsınız. Ben eskısı gıbı gıremıyorum artık ınternete o yuzden aranızda degılım sureklı ama aklım hep sızde sımdı ne yazıorlardır konu ne falan dıye.

Kızlar bısey sormak ıstıyorum. Ben bugun tetanoz asısı oldum. Aranızda mutlaka ası olanlar vardır. yan etkı olarak neler yasadınız arkadaslar. bırde ası oldugunuz gunmu yasadınız ertesı gun mu.

Ben esım bu aksam evde dıye bugun ası oldum yarın esım nobetcı ama bı arkadasım az once dedıkı asıdan br sonrakı gece yan etkı goruluyormus dogru mu?

ben saglik ocaginda degil doktorumda oldum asiyi. saglik ocaklarında yaptıkları asının icinde difteri bogmaca falan da oldugu icin ates, agri vs. olabiliyo. ama ben sirf tetanos (tetavax) oldugum icin hicbi yan etki yok. sdece asinin oldugu yerde sislik ve kızarıklık var ama dokunmadıktan sonra o da acimiyo. senin de yan etki yasamama olasiligin var yane.

Son düzenleme:
Back