2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben saglik ocaginda degil doktorumda oldum asiyi. saglik ocaklarında yaptıkları asının icinde difteri bogmaca falan da oldugu icin ates, agri vs. olabiliyo. ama ben sirf tetanos (tetavax) oldugum icin hicbi yan etki yok. sdece asinin oldugu yerde sislik ve kızarıklık var ama dokunmadıktan sonra o da acimiyo. senin de yan etki yasamama olasiligin var yane.

sagol ces tesekkur ederım. ben saglık ocagında oldum asımı. keske doktordamı olsaydım yaaa. ama doktor saglık ocagına gıt dıyınce bende tereddut etmemıstım. tuuhhh

teşekkür ederim canım fakat ben çarşamba günü eski doktoruma dönüş yapıyorum.kendisinden af dileyip dönücem kabul ederse :52:
Birde ona görüneyim,benimde içimden bir ses bebeğin sapasağlam diyor zaten aksini düşünsem ne yapar eder bir çaresine bakardım.fakat insanız ister istemez içimize bir kurt düştü doktorluk artık meslek değil karhane işletimine dönmüş.
çok yazık canımızı kimlere emanet ediyoruz.
O gün anladım ki bu ülkede vicdan bitmiş.

tarama testleri kesin sonuç vermiyor istatistlik rakamlara bakıp doktorlar yorum yapıyor o yüzden hiç sıkma canını artık hastaneler ticarethane olmuş bir sürü test yapıyorlar işte organlardaki kol bacakardaki yani fiziksel anormallikler belki anlaşılabilinir ama allah korusun beyindeki zekayla ilgili bir eksiklik asla anlşılamaz

sagol ces tesekkur ederım. Ben saglık ocagında oldum asımı. Keske doktordamı olsaydım yaaa. Ama doktor saglık ocagına gıt dıyınce bende tereddut etmemıstım. Tuuhhh

ben geçen perşembe sağlık ocağında oldum aşı hiç bir şey olmadı hatta hemşire bana belki iki üç gün sonra kolun ağrı yapabilir dedi ama ağrıda yapmadı aşının yeri bile belli değil

kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrr sonuçlarım iyiymişşşşşşşşşşşş
daha doğrusu aradım sonuçlar çıkmış gelip alabilirsiniz dedi ben de dedim ben amasyadayım gelemem soyleyin nolur dedim o da güldü amasyanın neresindednsin dedi sonra ben nolur soyleyin dedim o da bi sorun görünmüyo dedi ben de babam gelip alsa dedim olmaz dedi kişiye özel dedi sonra ben tekrar yine sordum nolur soleyin bi problem var mı dedim yok bi problem dediiiiii:1::1::1::1::1::1:

duygucum çok sevindim minnoşuna hadi gözünaydın maşallah

Kızlar herkese iyi akşamlar, kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. kazasız belasız bir eve gitsem yarın servisle gelicem..:1: öptüm sizi

bugün hastaneye gittim idrar yollarımda enfeksiyon vardı ilaçlarımı kullandım bitti dr um tekrarlattı tahlili geçmiş enfeksiyon :64::64::64::64: sonra sağlık ocağına gittim kayıt yaptırmaya oğluşumun kalp atışlarını dinledim :69: sonrada eşimle oğluşuma bişiler aldık.ekledim cicileri :49::49::49:

kızlar merhaba

ay akşama kadar oturmak artık zorlaştı ya...iyice tutuldum belim bacaklarım çanaklarlar.offfffff
yoruldum....

ben geçen perşembe sağlık ocağında oldum aşı hiç bir şey olmadı hatta hemşire bana belki iki üç gün sonra kolun ağrı yapabilir dedi ama ağrıda yapmadı aşının yeri bile belli değil

Canımcım cok saol ya ıcımı rahatlattın.
Opuyorum hepınızı. Bebeklerınızın saglıkları konusunda sorunmu var kızlar yahu. bıraz okudum ama sımdı guzel seylerde okudum sevındım. Allah kımseyı merakte bırakmasın hastalıklarla zorluklarla karsılastırmasın.
Kendınıze ıyı bakın ben cıkayım kızlar yemegımı yapayım.

bugün hastaneye gittim idrar yollarımda enfeksiyon vardı ilaçlarımı kullandım bitti dr um tekrarlattı tahlili geçmiş enfeksiyon :64::64::64::64: sonra sağlık ocağına gittim kayıt yaptırmaya oğluşumun kalp atışlarını dinledim :69: sonrada eşimle oğluşuma bişiler aldık.ekledim cicileri :49::49::49:

hay maşallah gözünaydın özgecim..çok sevindim...akşama doğru geliyor güzel haberler...elmacım çarşambayı dört gözle bekliyorum hadi hayırlısı...:64::64:

daha doğrusu aradım sonuçlar çıkmış gelip alabilirsiniz dedi ben de dedim ben amasyadayım gelemem soyleyin nolur dedim o da güldü amasyanın neresindednsin dedi sonra ben nolur soyleyin dedim o da bi sorun görünmüyo dedi ben de babam gelip alsa dedim olmaz dedi kişiye özel dedi sonra ben tekrar yine sordum nolur soleyin bi problem var mı dedim yok bi problem dediiiiii:1::1::1::1::1::1:

canım benim gözlerim doldu, tüylerim diken diken oldu inan ki okurkennnn...
bende yaşadım biliyosun yaşadıklarını:16::16: ne mutlu sana, güzel bir uyku ister bebiş bugün annesi, huzurluuuuu....

Melissss.... Bizim oglanda pipiyi yemis... Doktorun 2 kere erkek dedigi oglumuz olmus kızzzzzzzzzzz... Bende kız annesiyim artik.. Esranntcım bizide yazzz. Kız/ eylul naz

Canım çarşamba günü 17:30 da Düzgün beye randevumuz alındı.Ayrıntılı USG yi Düzgün bey yapmıyormuş :(
Demişki ben zaten yeterince detaylı inceliyorum onuda ben yaparsam pek bir anlamı olmaz.
Eşim JFK dan sonuçlarımı foto+görüntü+rapor alıcak.Onlarla birlikte gidicez.
Hadi hayırlısı

benim doktorumda 2. düzey için başka biri daha baksın dedi canım. endişelenme. en güvenilir yoluda bu zaten...perinatolog buldum bende bi tane, perşembe 3te gidicez...:nazar:

melisssssssss,
kız sen yemesende sende depolanan herşeyi almıştır kuzun, buna can sıkılır mı hiç?
hem ilk gebelikte toksoplazma bendede çıkmıştı, vucuda önceden alınmış olması tehlikeli değilmiş, son 3 ayda yeni alınması tehlikeliymiş...
kansızlık konusundada biliyorsun ki yarışıyorum seninle canım, ama ben ilaçlarımı alıyorum aramızdaki tek fark bu. çayımı bende içiyorum, yoksa eksiklik hissediyorum!! her gün çay içiyorum hamurişi yiyorum, dışardan pide hamburgerde yiyorum... ama her gittiğim yer seçili yerler, önceden denenmiş ve özellikle çok pişmesini söylüyorummm.
diyeceğim doktorunu iyi dinle kuzucum, ne olursa olsun doktorun o ve ona güvenmek itaat etmek durumundasın değil mi?:nazar:
yazda geliyo duşumuzu alır serinleriz karpuzu peyniri götürürüzzzzzzzzz:49:
ya pembiş ben ne zmn bu mikrobu kaaaptığımı bilmiorumki ama dr ogün ne yedinn diye başladı konuya demeki hamilelikte kapmışım pufff birde bnm hala dr um yokkk:9:
nasil anlatimkii.. Manava gitsen hemen gosterir sana hafif olgunlasmisindan bi tane al.. Kavunun sekersizi.. Zaten seker hastalari cicn. Seker sıfır.. Ve cok yararlı. Ay melis gorunce yine dicekki patlatti bitane daha aserilecek sey diyeee..
yani illa nerde olmayan acayip meyva var sölicen dimi bukett:22: neyse sölim bakimm yasine akşam beni öldürmezse sana yönlendiririm senii vururr:9:
Ben bugun doktora gidicem.. 3lu test ve 3 hafta aradan sonra cocugumu gorucem.. Dua edermisiniz bize teyzeleri.. Korkuyorum 3luden.. 2li gibi cıkmasiiinn..:68:

Bende itiraf edeyim.Sasirmayin ama.Tam 17 kilo aldim..Boyum uzundur allahtanda biraz karsiliyorum.Bacakalrimin icleri birbirine deyoiyor,nefret ederim bu histen!Sabah full kahvalti ediyorum.Dikkat cay icenler,doktor sallama cay ve icine 1 dilim limon veriyor.Bende hersabah icerim.Asiri bir kahve tutkunuyumdur.Haftasonlari 1 espresso veya turk kahvemi iciyorum.3 porsiyon meyve yerim.hergun 1 avuctan biraz fazla gram ceviz,findik,badem yerim.2 bardak portakal suyu ,1 litre minimum sut ve 1 sise maden suyu ,4 bardak su icerim.Aksam yemegine daha gecmedik degil mi?Onu artik zorluyorum ,1 kase yogurt yiyorum.Ogle yemeklerim bir solen zaten.Ne yemiyorum bilmiyorum.Hii,bebegim kac gram mi?Herkesle ayni:)Doktorum zorlama 20 kilo dogmaz diyor:)
:53::53::53::53: 17 kilomuuuu vay bee neyse yediklerin her dr un anlattığı tarz ne güzel ama drun lafı güzel 20 kilo doğmaz:9::9:
:46::46::46::46::64::64: buarada bahane ile kocişide görceen yuppirikuuuuu
hobbaaaaaa süper haberrrrrrrr:46::46: geçmişler olsun küçük kuzumaa
kızlar merhaba

ay akşama kadar oturmak artık zorlaştı ya...iyice tutuldum belim bacaklarım çanaklarlar.offfffff
yoruldum....
ben geçen hafta sordum ama nasıl oturuorsunuz oturunca ben bitiorum diye bak bu hafta başlamış olayın allah yardım etsin cnm yaa seni anlıorum bisüre otursam acayip cnm acıooo
Melissss.... Bizim oglanda pipiyi yemis... Doktorun 2 kere erkek dedigi oglumuz olmus kızzzzzzzzzzz... Bende kız annesiyim artik.. Esranntcım bizide yazzz. Kız/ eylul naz

:60::60::60::60: inanmıorum sana yaa ama beni şokan bu deil isme bukdr çabuk kararvermeniz nerdeyse 2 aya yakın zamandır erkek diye biliordunuz çünkü neyse sağlıklı sıhhatl olsun annesi gibi boylu posluu güzel olsunnn eylülümüzz:nazar: sonuçlaarında iyi çıktığını anlıorumm burdan şekerimm:nazar::46:

ya pembiş ben ne zmn bu mikrobu kaaaptığımı bilmiorumki ama dr ogün ne yedinn diye başladı konuya demeki hamilelikte kapmışım pufff birde bnm hala dr um yokkk:9:

yani illa nerde olmayan acayip meyva var sölicen dimi bukett:22: neyse sölim bakimm yasine akşam beni öldürmezse sana yönlendiririm senii vururr:9:

:53::53::53::53: 17 kilomuuuu vay bee neyse yediklerin her dr un anlattığı tarz ne güzel ama drun lafı güzel 20 kilo doğmaz:9::9:

:46::46::46::46::64::64: buarada bahane ile kocişide görceen yuppirikuuuuu

hobbaaaaaa süper haberrrrrrrr:46::46: geçmişler olsun küçük kuzumaa

ben geçen hafta sordum ama nasıl oturuorsunuz oturunca ben bitiorum diye bak bu hafta başlamış olayın allah yardım etsin cnm yaa seni anlıorum bisüre otursam acayip cnm acıooo

:60::60::60::60: inanmıorum sana yaa ama beni şokan bu deil isme bukdr çabuk kararvermeniz nerdeyse 2 aya yakın zamandır erkek diye biliordunuz çünkü neyse sağlıklı sıhhatl olsun annesi gibi boylu posluu güzel olsunnn eylülümüzz:nazar: sonuçlaarında iyi çıktığını anlıorumm burdan şekerimm:nazar::46:

amin melisim.
evin temizlendimi canım....misler gibidir şimdi....ben de havaların açmasını bekliyorum

Back