Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin melisim.
evin temizlendimi canım....misler gibidir şimdi....ben de havaların açmasını bekliyorum
ya içime sinecek gibi olmadı mesela camlarımı ssilmediler arka balkona girmediler cnm çok sıkıldı hatta bu sinirle ağladım ama nolduu o gazla mutfağa girdimm dip köşe temizledimm yani ocağı ocağın ordaki fayansı bile silmemişler ne yapmışlar çözemedim ben halıda sildirmedim çünkü hani iyice ortalık temizlensin diye neyse ne diyim artık benyvaş yavaş halletcem
göbeği acayip acıor belimde ağrıor ama mutfağıma girdim ya mutlıyum yarına ne pişirsem diye bile düşünüorummm![]()
melisim öğlede geldiler ama...bir de ne yaptılar merak ediyorum sadece slip süpürdüler mi....valla benim 8,30 geliyor akşam 7 ye kadar heryer yapılıyor
melisim öğlede geldiler ama...bir de ne yaptılar merak ediyorum sadece slip süpürdüler mi....valla benim 8,30 geliyor akşam 7 ye kadar heryer yapılıyor
sinirim bozuldu valla ama annem termizlikçi getircekti ben strese girmiştim nasıl olcak diye yasin dedenin bakıcılaır gelsin sevaptır dedi profesyonel temizlikçi deiller sonuçta ve sonuç bu oldu yani aynı paraya rezil lduk okdr sinirlendimki yasine çatacaktım aradım çatamadan kapattık allah kazadan beladan korusun öle de sadaka niyetine de dei ama bu yapılan halı silkeleme hariç bnm zaten hamile ve halsiz halimle yaptığım temizlikti ben kapılarımı da siliordum en aızndan bunda öle bişi olmadı birde camlarım çerçevelerim kaldı e zaten mutfağı ben yaptım tüm evin tozunuda ben aldım banyodaki çöpe kdr tüm herşeyi elimle yıkadım ne yıkama hemde banyo mermerimi lavabomuda ben sildim anlamadımki ne yapıldı evde sadece yerler silindi süpürüldü ver parayı offff
özge biz geç öğrendik pipiyi yemez bizi sıpalar...
kısllaarr özlediim siziiii... melisim sakin ol.. olan olmuş tatlım sıkma artık canını.. başının gözünün sdakası olsun diye düşün artık..
canımm hayırlısyla bırsey olmayacak sıkma canınıKızlar az önce amniyosentez sonucumu öğrenmek için telefon ettim belli olmamış galiba daha öğleden sonra tekrar arayın dediler gerçekten belli olmamıştır dimi kötü olsa solerler dimi offffffffff kalbim çok hızlı çarpıyo nası beklicem ben offffffff Allahım nolur kimsenin başına verme yarabbim çok zorrrr:18::18::18::18::18::18::18:
eewt cok kırlenıyo ama cabuk buyuyor bebkelr canımkızlar
cuma akşamı kardeşimle CİVİL bebe ye gittik allahım çıldırdım ben ne bulursam aldım üşengeçlikten bir türlü fotosunu çekemiyorum ama akşam yapacam inşallah. Teyzesi de bir sürü hedi ye aldı yiğenine. Oğlumun çeyizini gören artık daha alma diyor ama bugünde işyerimden bir arkadaş tam 10 günlük baba, diyorki alabildiğiniz kadar çok alın kıyafetleri 10 gün içinde 2 kere yıkandı tüm kıyafetleri bir bakıyorsun elinde giydirecek birşey kalamamış dedi...ç
aynen ces bende pek almayı dusunmuyroumBize de, yeni dogum yapmis kimi görsek, fazla kıyafet amlayın cok hediye geliyo, giydiremeden küçülüy kıyafetler dediler. biz de çok almıcaz o yuzden. lazım olursa alırız artık napalım.
bugün hastaneye gittim idrar yollarımda enfeksiyon vardı ilaçlarımı kullandım bitti dr um tekrarlattı tahlili geçmiş enfeksiyonsonra sağlık ocağına gittim kayıt yaptırmaya oğluşumun kalp atışlarını dinledim
sonrada eşimle oğluşuma bişiler aldık.ekledim cicileri
![]()
kısllaarr özlediim siziiii... melisim sakin ol.. olan olmuş tatlım sıkma artık canını.. başının gözünün sdakası olsun diye düşün artık..
özge biz geç öğrendik pipiyi yemez bizi sıpalar...
ooooo melısssssssssssssss cok sewındım yaaa wallahı cok dua ettım gır su mutfaga dıyeeeya içime sinecek gibi olmadı mesela camlarımı ssilmediler arka balkona girmediler cnm çok sıkıldı hatta bu sinirle ağladım ama nolduu o gazla mutfağa girdimm dip köşe temizledimm yani ocağı ocağın ordaki fayansı bile silmemişler ne yapmışlar çözemedim ben halıda sildirmedim çünkü hani iyice ortalık temizlensin diye neyse ne diyim artık benyvaş yavaş halletcem
göbeği acayip acıor belimde ağrıor ama mutfağıma girdim ya mutlıyum yarına ne pişirsem diye bile düşünüorummm![]()
canım salla yaa sen mutfaga gırmenın keyfını cıkartttsinirim bozuldu valla ama annem termizlikçi getircekti ben strese girmiştim nasıl olcak diye yasin dedenin bakıcılaır gelsin sevaptır dedi profesyonel temizlikçi deiller sonuçta ve sonuç bu oldu yani aynı paraya rezil lduk okdr sinirlendimki yasine çatacaktım aradım çatamadan kapattık allah kazadan beladan korusun öle de sadaka niyetine de dei ama bu yapılan halı silkeleme hariç bnm zaten hamile ve halsiz halimle yaptığım temizlikti ben kapılarımı da siliordum en aızndan bunda öle bişi olmadı birde camlarım çerçevelerim kaldı e zaten mutfağı ben yaptım tüm evin tozunuda ben aldım banyodaki çöpe kdr tüm herşeyi elimle yıkadım ne yıkama hemde banyo mermerimi lavabomuda ben sildim anlamadımki ne yapıldı evde sadece yerler silindi süpürüldü ver parayı offff
akşam ben yokum kızlar 4000 i elmacım için yapalım..neşesi yerine gelir
canımm hayırlısyla bırsey olmayacak sıkma canını
eewt cok kırlenıyo ama cabuk buyuyor bebkelr canım
aynen ces bende pek almayı dusunmuyroum
ooooooooooooo özgem masallhh canımm sonunda babayla yaptınz alıswerıs
evet canım babamızında çok hoşuna gitti aldıklarımız bana fikir bile sunuyor hepsini mavi alma sarıda al dedi![]()
ooooo melısssssssssssssss cok sewındım yaaa wallahı cok dua ettım gır su mutfaga dıyeee
canım salla yaa sen mutfaga gırmenın keyfını cıkarttt
melosumm ne 4000 ı bu
baya baya ılerleme war canımmm sen degerlendr bu fırsatı yaabu arada sen dr nereye gıdıyonn
canım esenlerde özel hayat hastanesine gidiyorum