2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sagol ces tesekkur ederım. ben saglık ocagında oldum asımı. keske doktordamı olsaydım yaaa. ama doktor saglık ocagına gıt dıyınce bende tereddut etmemıstım. tuuhhh

tarama testleri kesin sonuç vermiyor istatistlik rakamlara bakıp doktorlar yorum yapıyor o yüzden hiç sıkma canını artık hastaneler ticarethane olmuş bir sürü test yapıyorlar işte organlardaki kol bacakardaki yani fiziksel anormallikler belki anlaşılabilinir ama allah korusun beyindeki zekayla ilgili bir eksiklik asla anlşılamaz

sagol ces tesekkur ederım. Ben saglık ocagında oldum asımı. Keske doktordamı olsaydım yaaa. Ama doktor saglık ocagına gıt dıyınce bende tereddut etmemıstım. Tuuhhh

ben geçen perşembe sağlık ocağında oldum aşı hiç bir şey olmadı hatta hemşire bana belki iki üç gün sonra kolun ağrı yapabilir dedi ama ağrıda yapmadı aşının yeri bile belli değil

duygucum çok sevindim minnoşuna hadi gözünaydın maşallah

Kızlar herkese iyi akşamlar, kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. kazasız belasız bir eve gitsem yarın servisle gelicem.. öptüm sizi

bugün hastaneye gittim idrar yollarımda enfeksiyon vardı ilaçlarımı kullandım bitti dr um tekrarlattı tahlili geçmiş enfeksiyon sonra sağlık ocağına gittim kayıt yaptırmaya oğluşumun kalp atışlarını dinledim sonrada eşimle oğluşuma bişiler aldık.ekledim cicileri

kızlar merhaba

ay akşama kadar oturmak artık zorlaştı ya...iyice tutuldum belim bacaklarım çanaklarlar.offfffff
yoruldum....

Canımcım cok saol ya ıcımı rahatlattın.
Opuyorum hepınızı. Bebeklerınızın saglıkları konusunda sorunmu var kızlar yahu. bıraz okudum ama sımdı guzel seylerde okudum sevındım. Allah kımseyı merakte bırakmasın hastalıklarla zorluklarla karsılastırmasın.
Kendınıze ıyı bakın ben cıkayım kızlar yemegımı yapayım.

hay maşallah gözünaydın özgecim..çok sevindim...akşama doğru geliyor güzel haberler...elmacım çarşambayı dört gözle bekliyorum hadi hayırlısı...

canım benim gözlerim doldu, tüylerim diken diken oldu inan ki okurkennnn...
bende yaşadım biliyosun yaşadıklarını ne mutlu sana, güzel bir uyku ister bebiş bugün annesi, huzurluuuuu....

Melissss.... Bizim oglanda pipiyi yemis... Doktorun 2 kere erkek dedigi oglumuz olmus kızzzzzzzzzzz... Bende kız annesiyim artik.. Esranntcım bizide yazzz. Kız/ eylul naz

benim doktorumda 2. düzey için başka biri daha baksın dedi canım. endişelenme. en güvenilir yoluda bu zaten...perinatolog buldum bende bi tane, perşembe 3te gidicez...

ya pembiş ben ne zmn bu mikrobu kaaaptığımı bilmiorumki ama dr ogün ne yedinn diye başladı konuya demeki hamilelikte kapmışım pufff birde bnm hala dr um yokkk
nasil anlatimkii.. Manava gitsen hemen gosterir sana hafif olgunlasmisindan bi tane al.. Kavunun sekersizi.. Zaten seker hastalari cicn. Seker sıfır.. Ve cok yararlı. Ay melis gorunce yine dicekki patlatti bitane daha aserilecek sey diyeee..
yani illa nerde olmayan acayip meyva var sölicen dimi bukett neyse sölim bakimm yasine akşam beni öldürmezse sana yönlendiririm senii vururr
Ben bugun doktora gidicem.. 3lu test ve 3 hafta aradan sonra cocugumu gorucem.. Dua edermisiniz bize teyzeleri.. Korkuyorum 3luden.. 2li gibi cıkmasiiinn..

17 kilomuuuu vay bee neyse yediklerin her dr un anlattığı tarz ne güzel ama drun lafı güzel 20 kilo doğmaz
buarada bahane ile kocişide görceen yuppirikuuuuu
hobbaaaaaa süper haberrrrrrrr geçmişler olsun küçük kuzumaa
kızlar merhaba

ay akşama kadar oturmak artık zorlaştı ya...iyice tutuldum belim bacaklarım çanaklarlar.offfffff
yoruldum....
ben geçen hafta sordum ama nasıl oturuorsunuz oturunca ben bitiorum diye bak bu hafta başlamış olayın allah yardım etsin cnm yaa seni anlıorum bisüre otursam acayip cnm acıooo
Melissss.... Bizim oglanda pipiyi yemis... Doktorun 2 kere erkek dedigi oglumuz olmus kızzzzzzzzzzz... Bende kız annesiyim artik.. Esranntcım bizide yazzz. Kız/ eylul naz

inanmıorum sana yaa ama beni şokan bu deil isme bukdr çabuk kararvermeniz nerdeyse 2 aya yakın zamandır erkek diye biliordunuz çünkü neyse sağlıklı sıhhatl olsun annesi gibi boylu posluu güzel olsunnn eylülümüzz sonuçlaarında iyi çıktığını anlıorumm burdan şekerimm

amin melisim.
evin temizlendimi canım....misler gibidir şimdi....ben de havaların açmasını bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…