ben çok memnunum doktorumdan elmada bilir onu bence iyi bir doktor en azından panik değil en seviyorum yanında çok rahatım....
Ben 35 tl veriyorum sgk lı olduğum için medıcana bahçelievlerde
cnm cvp için teşekkürler bu hastane metrobüse yakınmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çok memnunum doktorumdan elmada bilir onu bence iyi bir doktor en azından panik değil en seviyorum yanında çok rahatım....
Ben 35 tl veriyorum sgk lı olduğum için medıcana bahçelievlerde
pehhh nasıl doktormuş anlayamadım ben
Mehtap yoksa sen Düzgün beyi aldattığımı onu terk ettiğimi söyledinde ondanmı bu olanlar oldu he söyle bakim.(şaka kafam dağılsın accık)
Vllahi Düzgünün ahı bu işbirlikçiside Mehtap ajan tutmuş onu bakıyor beni bırakan hastam varmı![]()
Mehtap yoksa sen Düzgün beyi aldattığımı onu terk ettiğimi söyledinde ondanmı bu olanlar oldu he söyle bakim.(şaka kafam dağılsın accık)
Vllahi Düzgünün ahı bu işbirlikçiside Mehtap ajan tutmuş onu bakıyor beni bırakan hastam varmı![]()
Hayır tatlım kafamı karıştırmadın aksine tamda benim hislerime tercüman oldun.Benim 2.li test sonuçlarım gayet güzel çıktı ense aklınlığı normal sonradan yaptırdığımız mom tahlilimde iyi.Bizde aynen Utku beye bunu sorduk bizim çocuğumuzun problemi ne amniyosentezle neye bakıp ne arayacaksınız.Cevap belli birşey yok gen bozukluğu varmı yokmu onu eleyip bu gördüklerinin ne olduğunu anlamaya çalışacakmış yani gen bozukluğu değilse acaba ne olabilirmiş.Oda temiz çıkarsa bu kez neyi takip edeceksiniz diyoruz net cevap yok.Hiçbirşeyde olmayabilir dedi ya düşünsene hiçbirşey için karnıma yarım metre iğne sokup kesemi delip su alacak
he he he söledim tabi hamilelikte benim huyumda değişti hep dedikodu modundayım canummmmmmmmm.... dedim elma diye hastan varmıydı oda evet dedi artık yok dedim seni aldatıyor bir dost dedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım benimde ilk gebeliğimde amniyo sentez yapılmıştı ve çocuk sağlıklı çıktı sonucu zaten maşşallahşimdi çok akılllı ve sağlıklı oğlum fakat benim ikili testim sınırda çıkmıştı yani normal çıkmamıştı o yüzden yapıldı fakat senin neden yani ayrıntılı usg de ne görerek amniosentez istediler anlamadım
Şimdi o beni tekrar muayenede etmez pehhhhh ne etsem Ben Mehtapım desem yermiki![]()
Kızlar ya Damla m kocasına kavuştu değilmi ayyy ne güzel.Şimdi çifte kumrular gibidirler canım ya
kafam o kadar dumanlıki kaç gündür hiçbir şey düşünüp yoğunlaşamıyorum
Ne gördü söyliyim canım 1.Kalpte bir beyaz bölge varmış.2.sol böbrek sağ böbreğe göre daha büyükmüş.3.Beyindeki genişlik 10mm değilde 11mm imiş.Bunlar tek başına hiçbirşey ifade etmezmiş fakat 3 ü birden belki birşey ifade edermiş oda ne olabilirmişki acaba dawn sendromu belki belkide hiçbirşey geçici bir durummuş.Aynen böyle işte
tanır seni benden sölemedi ama deki ben ettim sen eyleme gel şu yavruyu beraber büyütek Düzgün amcası de şeker gibi adam erir o zaman.
istersen bende geleyim beni sever bana meslekdaşım der o kadar samimiyiz![]()
bence sen başka bir doktora daha git hatta perinatolağa git benim bildiğim iyi perinatolğolar var mesala prof rıza madazlı süperdir kendisiyle çalıştım hemde cerahpaşada bölüm başkanı bence senin bebeğinin bişeysi yok ama dedğim doktora git meni tavsiye ederim çok iyidirNe gördü söyliyim canım 1.Kalpte bir beyaz bölge varmış.2.sol böbrek sağ böbreğe göre daha büyükmüş.3.Beyindeki genişlik 10mm değilde 11mm imiş.Bunlar tek başına hiçbirşey ifade etmezmiş fakat 3 ü birden belki birşey ifade edermiş oda ne olabilirmişki acaba dawn sendromu belki belkide hiçbirşey geçici bir durummuş.Aynen böyle işte
ay çok açık konuşmuş, sanki doktor degil falcı yahu...sen bilmiceksin bu üçünün ne oldugunu da ben mi bilicem. bence beynindeki büyüklük kafanın kendisinin büyüklügünden olablir, o da ırsi olabilir. yani senin veya eşinin kafası büyükse, bebeginin kafası da normalden 1 mm büyüktür, haliyle beyni de. tek böbrekteki büyüklük de zaman çinde geçiyor yazıyor nette, kalptekine gelince, bambaska bişi olabilir, yalış bile görmüş olabilir.
Sorma öylede olabülür,böylede olabülür hehehe neşem geldi ya azcık.Doktora attım ya suçu
Kızlar damlada ayrıntılıya gircekti söyleyinde yanına Flash bellek alsın görüntüleri cd yapmıyor usb ye atıyormuş.Bundanda haberimiz yoktu alamadık
bence sen başka bir doktora daha git hatta perinatolağa git benim bildiğim iyi perinatolğolar var mesala prof rıza madazlı süperdir kendisiyle çalıştım hemde cerahpaşada bölüm başkanı bence senin bebeğinin bişeysi yok ama dedğim doktora git meni tavsiye ederim çok iyidir