2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Benim şirketten bir arkadaşım var babası asker emeklisi 70 yaşında adam geçenlerde hastahaneye gidiyor yüzünde et beni varmış onu aldırmak için işlemleri yapıyorlar adamı hazırlıyorlar ama öyle böyle hazırlık değil.Ameliyat önlüğü+bonesi herşeyini giydiriyorlar neyse adam anlam veremiyor ve hemşireye diyorki h.hanım bu kçük bir operasyon bunca şeye ne gerek var.Hemşirede cevap veriyor panik yapma,korkma biliyorum heyecanlısın ameliyattan kaçmak istiyorsun ama korkacak bişiy yok.Ameliyathaneye götürüyorlar tam narkoz verip bayıltacaklar.Doktor geliyor "Durun yanlış hasta kalp ameliyatını diğeri olacak"
Skeç gibi tv de görsek yuh deriz ama gerçek

A aaaa inanmıyorum yaaaaaaaa, pes yani peeees.

Ben hep araba ile gidiyorum ama akşam kocama sorar sölerim tatlım nerdey diye sen nerde oturuyorsun?

ben beylikdüzündeyim ama bir arkadaş yazmış metrobüse uzak diye neyse hakkımızda hayırlısı...

nasilsiniz hanimlar? benim 2-3 gundur karnim sertlesiyor ve rahatsizlik veriyor bana özellikle de bebegin bulundugu sol tarafim sertlesiyor. sanki dersin karnimda tas var, egilip kalkarken zorlaniyorum inanin.. sizlerde de oluyor mu boyle ? neyseki persembe yine kontrolum var doktora sorucam.. iyi bakin kendinize ve bebislerinize

Son düzenleme:

senin hastahane mi ????

Bişi sorcam ;

Ben hala eski kıyafetlerimiz kotlarımı felan giyiyorum işe gelirken...İştekiler artık giyme giyilir mi kot diyorlar...Karnım çıkmadı neden giyemeyeyim diyorum.Sizce zararlı olur mu ki? Doktorada kotla gidiyorum o da bişi söylemeyince benim şimdi kafam karıştı:26:

allah allah ben 2. ayımdan itibaren hamile pantalonu giymeye başladım canım seni sıkmıyor ise birşey olmaz

çok dar kot degilse, karnını çok sıkmıyosa, karnın çıkana kadar giyersin bence. vucudun haber verecek zaten giyemedigin zamanı, karnın "larisya yeni pantolon al" dercesine sıkacak seni, anlıcaksın o zaman.

neden kafan karıştı ki anlamadım canım, belini sıkmıyor seni rahatsız etmiyorsa giyinilebilir. Ama kot ayakta üzerine iyi gelebilir fakat otrunca göbeğine baskı yapar.

çok dar kot degilse, karnını çok sıkmıyosa, karnın çıkana kadar giyersin bence. vucudun haber verecek zaten giyemedigin zamanı, karnın "larisya yeni pantolon al" dercesine sıkacak seni, anlıcaksın o zaman.

Yeni pantolon al sinyalini beğendim :))))

Teşekkürler kızlar sıkmıyor rahatça giyiyorum ama oturunca illaki baskı yapıyor(dur) Bende millet öyle söyleyince farkettim minicik baskı bile şimdi bana çok gelmeye başladı.Toplumsal baskı ile hamile pantolonuna geçcem yolu yok

mahalle baskısının olmadığı konu yok canım :)

mahalle baskısının olmadığı konu yok canım :)
Evet hamilelik toplumsal baskısında son moda giyim kuşam
Ondan önceki yemektiiiii...Yoğurt yedin mi,süt içtin mi,hiç pekmez bal yemiyorsun ama olmaz kiiiiii beslenmen lazım zorlayacaksın kendini

Evet hamilelik toplumsal baskısında son moda giyim kuşam
Ondan önceki yemektiiiii...Yoğurt yedin mi,süt içtin mi,hiç pekmez bal yemiyorsun ama olmaz kiiiiii beslenmen lazım zorlayacaksın kendini

EVET YAAA, KONU HAMİLELİK olunca herkesin ne kadar çok bildigli söyleyecegi sey var de mi. bir de hamileysen bir ortama girmid mi mutlaka bebek ve hamileliktenbaşka şey konuşulmaz. iyi de benim hamilelik dışında da bir hayatım var, hamile kalınca bu degismedi ki. tamam ben de istiyorum biran önce bebegimi goreyim neye benziyo bileyim ama hep de bebekten hamilelikten, onun bunun şunun bebeginden konusamam ki sıkılıyorum yaaa. ya onunki öyle yapmis bunun ki böyle yapmis falan. sıkılıyorum bazen.

canım üzülme en herşey yoluna girecek.almışsın randevuyuda inşallah çok güzel haberler duyacaksın
melisim geçmiş olsun canım aman dikkat et
canım çok sevindiiimmmmm
Ah kızlar

benim evim 6. Katat ve asaonsör yok akşamları artık geberiyorum birde cuma gecesi farkettim konuşunca nefes nefese kalıyorum ya
benimde 5. kat ölüyorum valla
canım ben 3. ayımda gittiğimde kotumda bol olduğu halde dr birdaha giyme dedi hamile pantolonu al dedi bebeği sıkıştırıyormuş.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tamam alcam

Kızlar selamlar nasılsınız. Ben eskısı gıbı gıremıyorum artık ınternete o yuzden aranızda degılım sureklı ama aklım hep sızde sımdı ne yazıorlardır konu ne falan dıye.

Kızlar bısey sormak ıstıyorum. Ben bugun tetanoz asısı oldum. Aranızda mutlaka ası olanlar vardır. yan etkı olarak neler yasadınız arkadaslar. bırde ası oldugunuz gunmu yasadınız ertesı gun mu.

Ben esım bu aksam evde dıye bugun ası oldum yarın esım nobetcı ama bı arkadasım az once dedıkı asıdan br sonrakı gece yan etkı goruluyormus dogru mu?

bende de kalpte beyaz nokta gördü. kalsiyum lekesiymiş. 5 yıl önce önemsiyorlarmış ama artık hiç bir önemi yok dedi doktorum( tüm amniyosentez istediklerinin sonucu temiz çıkmış). hiç takma canım. ben 1 hafta ağladım boşaymış. kardiyologlar asla down sendromu ile ilgisi olmadığını kabul etmişler. benim doktorum sadece bil diye söylüyorum ilerde leke var derlerse korkma doğuştan var haberin olsun dedi. sen de korkma arkadaşım. bunlar hep ticaret. bebeklerimiz çok sağlıklı eminim ben.

ben saglik ocaginda degil doktorumda oldum asiyi. saglik ocaklarında yaptıkları asının icinde difteri bogmaca falan da oldugu icin ates, agri vs. olabiliyo. ama ben sirf tetanos (tetavax) oldugum icin hicbi yan etki yok. sdece asinin oldugu yerde sislik ve kızarıklık var ama dokunmadıktan sonra o da acimiyo. senin de yan etki yasamama olasiligin var yane.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…