• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrrr imdaattt:18:
çok alakasız bir yerden giriyapacağım şimdi.şu göbüşteki yaramaz tüyler muhabbeti:1:
malum yarın detaylı ultrason randevumuz var.benimde göbüşte tüyler çıktı.alsammı diyorum.ama ya zararı varsada diye korkuyorum.dr ye sormayıda unutmuştum geçen randevuda.siz ne yapıyosunuz bu konuda:69:

Duygu nun sonuçları gelmedi mi bide Elmacık ne yaptı???

Canım çarşamba günü 17:30 da Düzgün beye randevumuz alındı.Ayrıntılı USG yi Düzgün bey yapmıyormuş :(
Demişki ben zaten yeterince detaylı inceliyorum onuda ben yaparsam pek bir anlamı olmaz.
Eşim JFK dan sonuçlarımı foto+görüntü+rapor alıcak.Onlarla birlikte gidicez.
Hadi hayırlısı

canım kaç haftalıksın şu an, biraz fazla değil mi, pardon haftanı yazmışsın, dikkat etmedim canım,
yemeği seviyorsun galiba..:1:
ilk doğumun sezeryan mı?

Yemegi severim tabii.Ama ben ilk 3 ay korkunc kilo aliyorum.Ilk bebegimde evet sezeryan oldum.Emzirme olmamasina ragmen kolay verdim diyelim:37:Bende neden bu kadar kolay aldigimi anlamiyorum.Herhafta yuruyuse baslayacagim olmuyor.Yokk cok zor kizlar.Lutfn siz benim gibi abartmayin,dikkat edin.Vallahi belim agriyor.

çok alakasız bir yerden giriyapacağım şimdi.şu göbüşteki yaramaz tüyler muhabbeti:1:
malum yarın detaylı ultrason randevumuz var.benimde göbüşte tüyler çıktı.alsammı diyorum.ama ya zararı varsada diye korkuyorum.dr ye sormayıda unutmuştum geçen randevuda.siz ne yapıyosunuz bu konuda:69:

alma canım göbegindeki tüyleri, hepimiz öyle tüylü yumaklı gidiyoruz doktora merak etme. hem dogumdan sonra dökülcek zateeen.

benim doktorum onlarındoğumdan sonra döküleceğini almamam gerektiğini söyledi çok rahatsız ederse kes dedi benimkiler 10-15 adet kadar ama örülebilir nitelikteler :37:

Canım çarşamba günü 17:30 da Düzgün beye randevumuz alındı.Ayrıntılı USG yi Düzgün bey yapmıyormuş :(
Demişki ben zaten yeterince detaylı inceliyorum onuda ben yaparsam pek bir anlamı olmaz.
Hadi hayırlısı

İnşaaaalah güzel sonuçlarla dönüceksiniz canııııım, rahat ol lütfen.

kilodaşım beniiiim, ben de 7 kilo alddııııım.

seninde nefesin kesiliyormu cnm merdiven çıktığında? ben çok yoruluyorum ya evim 3. kat asansör yok mecburen merdiven çıkıyorum o da yetiyor bana

Hadi hayırlısı

çarşamba akşamı olsun ve sen güzel haberlerle gel inşallah cnm bu aradada içini ferah tutmaya çalış

Hadi hayırlısı

dualrımız seninle tatlım inş hiç bişecikler çıkmayacak

alma canım göbegindeki tüyleri, hepimiz öyle tüylü yumaklı gidiyoruz doktora merak etme. hem dogumdan sonra dökülcek zateeen.

Off cessim bizim doktor eşimin kuzeni olunca daha bir hassas davranıyorum malum:1:düşüsene gelinleriyim resmen ayol:69:gerçi sonuçta kendisi bu işin içinde.kusuruma bakmaz tabi.ama yinede utanıyorum öle tüylü tüylü göbüşümü açmaya:1:
ama haklısın almayayım en iyisi:34:
benim doktorum onlarındoğumdan sonra döküleceğini almamam gerektiğini söyledi çok rahatsız ederse kes dedi benimkiler 10-15 adet kadar ama örülebilir nitelikteler :37:

canım almaktan vazgeçtim saolun tavsiyeleriniz için:34:artık kimsecikler kusurumuza bakmasın demi ama:1:

yok kizlar yanlis yazmadim;17 kilo aldim.Yazdiklarimi okuyunca ben bile sasirdim,hangi vakit yiyorum bilmiyorum.Allah saglik versin.Ilk hamilegimde 24 kilo almistim desem??6 ayda hemde?Ama hemen veriyorum.Allahtan seker yok.Doktorum beni artik tartmak bile istemiyor..Neyse ne yapalim..Veririz.:1:

Kızıma hamileliğimi toplamda 17 kilo ile bitirmiştim.
Bu kezde 3,5 kg şuana dek umarım çok almam zaten acayip kiloluyum

seninde nefesin kesiliyormu cnm merdiven çıktığında? ben çok yoruluyorum ya evim 3. kat asansör yok mecburen merdiven çıkıyorum o da yetiyor bana

evet canım eskiye göre çok daha çabuk yoruluyorum tabi, benim de evim 8 inci katta, asansör bozuldugunda bacaklarım alev alev oluyo, nefes nefese kalıyorum resmen.

Off cessim bizim doktor eşimin kuzeni olunca daha bir hassas davranıyorum malum:1:düşüsene gelinleriyim resmen ayol:69:gerçi sonuçta kendisi bu işin içinde.kusuruma bakmaz tabi.ama yinede utanıyorum öle tüylü tüylü göbüşümü açmaya:1:
ama haklısın almayayım en iyisi:34:

canım almaktan vazgeçtim saolun tavsiyeleriniz için:34:artık kimsecikler kusurumuza bakmasın demi ama:1:

daha ne hallerimizi gorecek doktorlarımız doguma kadar dur bakalım. sen baştan göze aldın bunuuu, alma boşver tabi.

Hadi hayırlısı

hadi bakalım cnm allah yardım etsin inş. güzel haberlerle gelicen:34:

alma canım dökülüyor onlar daha sonra, ayrıca ultrason odası hafif loş gözükmez, gözüksene alışkındırlar muhakkak, sıkma canını.:34:

Hadi hayırlısı

güzel haberlerle dönmeni bekleriz elmaa.:34:

kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrr sonuçlarım iyiymişşşşşşşşşşşş
daha doğrusu aradım sonuçlar çıkmış gelip alabilirsiniz dedi ben de dedim ben amasyadayım gelemem soyleyin nolur dedim o da güldü amasyanın neresindednsin dedi sonra ben nolur soyleyin dedim o da bi sorun görünmüyo dedi ben de babam gelip alsa dedim olmaz dedi kişiye özel dedi sonra ben tekrar yine sordum nolur soleyin bi problem var mı dedim yok bi problem dediiiiii:1::1::1::1::1::1:

ohhh be iyi habeler gelmeye başladı şükür şimdi elmacımda sıra..

çok sevindim canım

Ah kızlar

benim evim 6. Katat ve asaonsör yok akşamları artık geberiyorum birde cuma gecesi farkettim konuşunca nefes nefese kalıyorum ya

Back