Canım çarşamba günü 17:30 da Düzgün beye randevumuz alındı.Ayrıntılı USG yi Düzgün bey yapmıyormuş
Demişki ben zaten yeterince detaylı inceliyorum onuda ben yaparsam pek bir anlamı olmaz.
Eşim JFK dan sonuçlarımı foto+görüntü+rapor alıcak.Onlarla birlikte gidicez.
Hadi hayırlısı
Ah kızlar
benim evim 6. Katat ve asaonsör yok akşamları artık geberiyorum birde cuma gecesi farkettim konuşunca nefes nefese kalıyorum ya
Ah kızlar
benim evim 6. Katat ve asaonsör yok akşamları artık geberiyorum birde cuma gecesi farkettim konuşunca nefes nefese kalıyorum ya
cnm çok üzüldüm ya ama canını sıkma herşey çok güzel olacak
ama ben şimdi rahatsız oldum cumartesi gününe randevu almıştım utku beyden ay nasıl soğudum ben şimdi nereye gideyim ya...
Kızlar labaratuar dörtlü test sonuçlarımı gönderdi maille ama doktor muayenesinde diil çıkmış.Şimdi çatlıycam meraktan
Canım arkadaşım benim yüzümden durumunu etkileme ben Utku beye gittim o gerekli tetkikleri yaptı fakat sonuç bana uymadı.Utku beye göre ben amniyosentez yaptırmalıyım başka biride bunu uygun görebilir fakat ben yaptırmıycam taki bir doktor bana çıkıpta çocuğun %10( bu oran bir örnek) tehlikede diyene dek.Nasıl amniyosentez yaparsam %300 riskim varsa bunu söyleyebiliyorsa onuda duymam gerek.
Fakat Utku beye gideceksen yanına flash bellek al görüntüleri atması için.Bize bu konuda bilgi vermedikleri için görüntüleri alamadık.
sana da göndersinleeeeeeer. anlarsn sen ordan zaten.
Canım arkadaşım benim yüzümden durumunu etkileme ben Utku beye gittim o gerekli tetkikleri yaptı fakat sonuç bana uymadı.Utku beye göre ben amniyosentez yaptırmalıyım başka biride bunu uygun görebilir fakat ben yaptırmıycam taki bir doktor bana çıkıpta çocuğun %10( bu oran bir örnek) tehlikede diyene dek.Nasıl amniyosentez yaparsam %300 riskim varsa bunu söyleyebiliyorsa onuda duymam gerek.
Fakat Utku beye gideceksen yanına flash bellek al görüntüleri atması için.Bize bu konuda bilgi vermedikleri için görüntüleri alamadık.
cnm o konuda haklısın fakat sanırım sen uslubunuda beğenmemişsin çünkü ben böyle birşey yaşadım önceden gene yaşamak istemiyorum bana ilk gittiğim doktor ense kalınlığı riskte diyip beni çok üzmüştü ve çok ii bir doktora gidip ölçtüğü hafta ve çektiği pozisyon yanlış dedi ve bbeğinin hiç bişeyi yok dedi ama çeken bilir ne kadar ağladım gene ayını olur diye korktum şimdi ben ne yapıcam ya
Uslubunu bilemeyeceğim fakat daha farklı bir yaklaşım beklerdim.Üstelik ben Utku beyin özgeçmişini okuduğumda vaybe demiştim Doçent yani borumu.Fakat istediğim gibi olmadı
merhaba cnm düzgün bey nasıl bir doktor acaba onamı gitsem ya hangi hastaneydi kaç pra muayene ücreti çok soru sordum ama ben artık kendime doktor bulmalıyım...
aynen cnm ya çok çabuk yoruluyorum artık inş. Bi sorun yoktur. Senin miden nasıl oldu ben şuruplara ara verdim içmedim yine reflüm coştu boğazımdan başlıyo ağrım mideme kadar iniyo bide akşamları yatınca geri gelme hissi oluyor nasıl geçecek bilmem:26:
kızlar bu arada hepinize merhaba
cuma günü inanılmaz kasık ağrıları çektim çok kötüydü ama şimdi çok şükür iyiyim
bide cumartesi günü günüm vardı eşim ben ve kyınvalidem hallettik onuda çok şükür ama çok yoruldum eşim çok yardımcı oldu sağolsun cnm kocam benim
sonra pazar günü migrosa gittik oyuncaklarda %50 indiri varmış ne bulduysak aldık mertimize bakıp bakıp iç çekiyorum cnm yavrumun oyuncakları...
banada gönderdi zaten ama ben tıbbi yorum istiyorum o kadar çok değerlere bakılmışki ohoooo
merhaba dr düzgün bey nerde çalışıyor ve soy isimi ne acaba kendisi perinatoloğmu yoksa kadın hastalıkları ve sağlığı uzmanımı bilgi alabilirmiyim
benim 1 aydır çok iyiydi canım ama bugün biraz azıttı ilaçlarıda içiyorum aslında ama cips ve simit yedim onlar yaptı boğazıma söz geçiremiyorum ne yapayım.
Canim,ben senin doktorunu gercekten anlamadim.Sen 22 hfatliksin degil mi,amniyosentez benim bildigim 18.haftaya kadar yapilir.Daha sonrasida riskdir.Ayrintili ultrasona hepimiz girecegiz.Bende amniyosentez yaptirdim ancak hersekilde yinede girecegim.Ben doktoruma sormustum;amniyosentez sadece kromozom;gen bozukluklariyla ilgili olan hastaliklara bakiyor evet,ama bilinen 3000 genetik hastalik varmis ve amniyosentezle hepsine bakamiyorlarmis.Sadece belli down sendromu,18.gen vss.Ultrasonda ise amniyosentezde verilemeyen-beyin beyincik olusumu,kac parmak,kac bobrek .kalp rahatsizlikalrina ,damarlara bakiliyor.Tabii bilgi kirlenmesi yapmak istemem ancak ben benim doktorumun soylediklerini aktariyorum.Kacirmis olabilirim ama sen ultrasona girdin ,doktor buna istinaden mi amniyosentez diyor?
hayır tatlım kafamı karıştırmadın aksine tamda benim hislerime tercüman oldun.benim 2.li test sonuçlarım gayet güzel çıktı ense aklınlığı normal sonradan yaptırdığımız mom tahlilimde iyi.bizde aynen utku beye bunu sorduk bizim çocuğumuzun problemi ne amniyosentezle neye bakıp ne arayacaksınız.cevap belli birşey yok gen bozukluğu varmı yokmu onu eleyip bu gördüklerinin ne olduğunu anlamaya çalışacakmış yani gen bozukluğu değilse acaba ne olabilirmiş.oda temiz çıkarsa bu kez neyi takip edeceksiniz diyoruz net cevap yok.hiçbirşeyde olmayabilir dedi ya düşünsene hiçbirşey için karnıma yarım metre iğne sokup kesemi delip su alacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?