Duygu nun sonuçları gelmedi mi bide Elmacık ne yaptı???
duygucm çok sevindim ama biz dedik dimi bişi yok diye
canım kaç haftalıksın şu an, biraz fazla değil mi, pardon haftanı yazmışsın, dikkat etmedim canım,
yemeği seviyorsun galiba..
ilk doğumun sezeryan mı?
Kızlarrrr imdaattt:18:
çok alakasız bir yerden giriyapacağım şimdi.şu göbüşteki yaramaz tüyler muhabbeti
malum yarın detaylı ultrason randevumuz var.benimde göbüşte tüyler çıktı.alsammı diyorum.ama ya zararı varsada diye korkuyorum.dr ye sormayıda unutmuştum geçen randevuda.siz ne yapıyosunuz bu konuda
çok alakasız bir yerden giriyapacağım şimdi.şu göbüşteki yaramaz tüyler muhabbeti
malum yarın detaylı ultrason randevumuz var.benimde göbüşte tüyler çıktı.alsammı diyorum.ama ya zararı varsada diye korkuyorum.dr ye sormayıda unutmuştum geçen randevuda.siz ne yapıyosunuz bu konuda
Canım çarşamba günü 17:30 da Düzgün beye randevumuz alındı.Ayrıntılı USG yi Düzgün bey yapmıyormuş
Demişki ben zaten yeterince detaylı inceliyorum onuda ben yaparsam pek bir anlamı olmaz.
Eşim JFK dan sonuçlarımı foto+görüntü+rapor alıcak.Onlarla birlikte gidicez.
Hadi hayırlısı
kilodaşım beniiiim, ben de 7 kilo alddııııım.
Canım çarşamba günü 17:30 da Düzgün beye randevumuz alındı.Ayrıntılı USG yi Düzgün bey yapmıyormuş
Demişki ben zaten yeterince detaylı inceliyorum onuda ben yaparsam pek bir anlamı olmaz.
Hadi hayırlısı
Hadi hayırlısı
alma canım göbegindeki tüyleri, hepimiz öyle tüylü yumaklı gidiyoruz doktora merak etme. hem dogumdan sonra dökülcek zateeen.
benim doktorum onlarındoğumdan sonra döküleceğini almamam gerektiğini söyledi çok rahatsız ederse kes dedi benimkiler 10-15 adet kadar ama örülebilir nitelikteler
yok kizlar yanlis yazmadim;17 kilo aldim.Yazdiklarimi okuyunca ben bile sasirdim,hangi vakit yiyorum bilmiyorum.Allah saglik versin.Ilk hamilegimde 24 kilo almistim desem??6 ayda hemde?Ama hemen veriyorum.Allahtan seker yok.Doktorum beni artik tartmak bile istemiyor..Neyse ne yapalim..Veririz.
seninde nefesin kesiliyormu cnm merdiven çıktığında? ben çok yoruluyorum ya evim 3. kat asansör yok mecburen merdiven çıkıyorum o da yetiyor bana
Off cessim bizim doktor eşimin kuzeni olunca daha bir hassas davranıyorum malumdüşüsene gelinleriyim resmen ayol gerçi sonuçta kendisi bu işin içinde.kusuruma bakmaz tabi.ama yinede utanıyorum öle tüylü tüylü göbüşümü açmaya
ama haklısın almayayım en iyisi
canım almaktan vazgeçtim saolun tavsiyeleriniz içinartık kimsecikler kusurumuza bakmasın demi ama
saolun canlarım saolun okadar mutluyumki anlatamam miniğim sağlıklı şükürler olsun kurban olsun annesi onaaaa
Hadi hayırlısı
Hadi hayırlısı
kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrr sonuçlarım iyiymişşşşşşşşşşşş
daha doğrusu aradım sonuçlar çıkmış gelip alabilirsiniz dedi ben de dedim ben amasyadayım gelemem soyleyin nolur dedim o da güldü amasyanın neresindednsin dedi sonra ben nolur soyleyin dedim o da bi sorun görünmüyo dedi ben de babam gelip alsa dedim olmaz dedi kişiye özel dedi sonra ben tekrar yine sordum nolur soleyin bi problem var mı dedim yok bi problem dediiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?