• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de çıkayım kızlar,kendimi iyi hissetmiyorum,çok fena yorulmuşum ya..
Biraz dinleneyim,akşam da kurs var,perşembe bitiyor çok şükür:31:
İyi bakın kendinize ve miniklere..

pepino yiyin kızlar. Bir su var bir su varrr. Bi tane yedinmi gunluk vitamin ihtiyacının cogunu karsiliyon.. Sekerde dogal icindee.. Bitane yedinmi 3 kere çişe gidiyosun

çok isim vermeyin aman besinler konusunda. ama dedigin seyi severim güzel bişi, haftada 1 yiyoum bazen.

işte son yazdığın cümle beni benden aldııııııııı, ben o günleri bekliyorum sabırsızlıkla, kahvaltıda bile yiycem o dedigini. hem su içmiş de olcaz aynı zamanda. su içmekten nefret ediyorum. susamadığım zaman su içmekle zehir içmek aynı gibi geliyo.

Hehe :) annem de alaşehirli beniiiiim. ben de manisalı sayılırım bi yandan Buketcim.

ewet bende aldım ama ne suyu vardı ne tadı.kelek çıktı...sabırsızlıkla bekliyorummmm bende, posasıda var ama şeker çokmuş bundada..:46::46::46:

ben hergün 2-3 çay, 2 haftada bir de türk kahvesi veriyorum kendime :) hakkımdır :) wooperı yiyebilirsin, hem de kırmızı et yedigin icin bebişin de beslenir. o kadarcık sostan bişi olmaz zaten.

YİYİM DİYORUZ GİDİYORUZ ESİMLE AMA KENDİMİ SUCLU HİSSEDİP YEMİYORUM.. KIZARTMASINA HİC DOKUNMAM ZATEN.. ETİ KENDİM PİŞİRİP COK YİYOM BEN:d BENDE VE BABAMDA UNUTKANLİK VAR.. B12 TAKVİYESİ ALMAM SART.. YOKSA KİM OLDUGUMU UNUTURUM:d

çok isim vermeyin aman besinler konusunda. ama dedigin seyi severim güzel bişi, haftada 1 yiyoum bazen.

HERYERDE SATILIYO TATLIM.. SADECE ALTERNATİF URETMEYE CALİSİYOM KENDİMCEEE.. HERKES YESİN İCSİN SAGLIKLI BESLENSİN YAAAAAAA:d ŞİŞELİM HEP BERABER... BEN HERGUN UNLU URUN YEMEME RAGMEN DAHA 1 KİLO ALDİM YA :d AMA BEN ZATEN KİLOLUYUM:d

YİYİM DİYORUZ GİDİYORUZ ESİMLE AMA KENDİMİ SUCLU HİSSEDİP YEMİYORUM.. KIZARTMASINA HİC DOKUNMAM ZATEN.. ETİ KENDİM PİŞİRİP COK YİYOM BEN:d BENDE VE BABAMDA UNUTKANLİK VAR.. B12 TAKVİYESİ ALMAM SART.. YOKSA KİM OLDUGUMU UNUTURUM:d

walla ben ilk zamanlar pek bişi yemek istemiyodum chickenburger hastası olmuştum. sarımsaklı mayonez ve acılı sos!!!! valla patatesinide yerim...sonra 1 saat uyku, ohhhhh!!!
ay ben gidiimde yiyim kardeşcazımla bari yaaaa....

HERYERDE SATILIYO TATLIM.. SADECE ALTERNATİF URETMEYE CALİSİYOM KENDİMCEEE.. HERKES YESİN İCSİN SAGLIKLI BESLENSİN YAAAAAAA:d ŞİŞELİM HEP BERABER... BEN HERGUN UNLU URUN YEMEME RAGMEN DAHA 1 KİLO ALDİM YA :d AMA BEN ZATEN KİLOLUYUM:d

1 kiloyla sen istisnasın o zaman şekerim bende yiyorum 4 ay kustum, ona rağmen 6 kiloyu dewirdim....:52:

nasil anlatimkii.. Manava gitsen hemen gosterir sana hafif olgunlasmisindan bi tane al.. Kavunun sekersizi.. Zaten seker hastalari cicn. Seker sıfır.. Ve cok yararlı. Ay melis gorunce yine dicekki patlatti bitane daha aserilecek sey diyeee..

beslenme kısmı çok önemli ama anlamadığım bişey var. sokaktaki dilenci kadınlar ellerinde cocuk dileniyorlar. onlar dikkat etmişmidir. hiç dokot kontrolüne gitmişmidir. bizim yaptıklarımızın onda birini bile yapmamışdırlar. ama allaha şükür çocuklarını görüyorum cin gibiler. allah yardım edecektir. rabbim her bebeği anne karnına aynı şartlar düşüyor.

Ben bugun doktora gidicem.. 3lu test ve 3 hafta aradan sonra cocugumu gorucem.. Dua edermisiniz bize teyzeleri.. Korkuyorum 3luden.. 2li gibi cıkmasiiinn..:68:

Ben bugun doktora gidicem.. 3lu test ve 3 hafta aradan sonra cocugumu gorucem.. Dua edermisiniz bize teyzeleri.. Korkuyorum 3luden.. 2li gibi cıkmasiiinn..:68:

dualarımız sizlerle cnmm güzelhaberlerle gelin inşallah

dualarımız seninle canım, herşey güzel çıkıcak sen merak etme.

Bende itiraf edeyim.Sasirmayin ama.Tam 17 kilo aldim..Boyum uzundur allahtanda biraz karsiliyorum.Bacakalrimin icleri birbirine deyoiyor,nefret ederim bu histen!Sabah full kahvalti ediyorum.Dikkat cay icenler,doktor sallama cay ve icine 1 dilim limon veriyor.Bende hersabah icerim.Asiri bir kahve tutkunuyumdur.Haftasonlari 1 espresso veya turk kahvemi iciyorum.3 porsiyon meyve yerim.hergun 1 avuctan biraz fazla gram ceviz,findik,badem yerim.2 bardak portakal suyu ,1 litre minimum sut ve 1 sise maden suyu ,4 bardak su icerim.Aksam yemegine daha gecmedik degil mi?Onu artik zorluyorum ,1 kase yogurt yiyorum.Ogle yemeklerim bir solen zaten.Ne yemiyorum bilmiyorum.Hii,bebegim kac gram mi?Herkesle ayni:)Doktorum zorlama 20 kilo dogmaz diyor:)

Son düzenleme:
Back