2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrr sonuçlarım iyiymişşşşşşşşşşşş
daha doğrusu aradım sonuçlar çıkmış gelip alabilirsiniz dedi ben de dedim ben amasyadayım gelemem soyleyin nolur dedim o da güldü amasyanın neresindednsin dedi sonra ben nolur soyleyin dedim o da bi sorun görünmüyo dedi ben de babam gelip alsa dedim olmaz dedi kişiye özel dedi sonra ben tekrar yine sordum nolur soleyin bi problem var mı dedim yok bi problem dediiiiii

ayyyyy çıldıriciimm
çok iş var herkes iyi mi?
sorun var mı?
burda böle oldum

daha şimdiden yoruldum

Ayyyyyyyyyyyy süper habeeeeeer, çok sevindim canııııııııım. Alla hyüzünüze güldü bak....sag salim kucagina da alirsin insallah.

gözün aydın canım, çok sevindim,

Gozun aydin canim......Darisi diger sonuc bekleyen tum annelere insallah!

independante bişi itiraf ediyodun nooldu yaf?

gözünaydın cnm çok sevindim

Ayyyyyyyyyyyy süper habeeeeeer, çok sevindim canııııııııım. Alla hyüzünüze güldü bak....sag salim kucagina da alirsin insallah.

gözün aydın canım, çok sevindim,

Gozun aydin canim......Darisi diger sonuc bekleyen tum annelere insallah!

gözünaydın cnm çok sevindim

saolun canlarım saolun okadar mutluyumki anlatamam miniğim sağlıklı şükürler olsun kurban olsun annesi onaaaa

canım 7 yazcaktın da yanlislikla 17 mi yazdın seeeeen? eer yazdigin dogru rakamsa vallahi masallah diyorum sanaaaaaaaa. Allah saglik versin de kilo milo ölnemli degil

maşallah cnm inş. bebişinde sağlıklı sıhhatli olur yemediğin yok hakikaten allah iştahını daim etsin

yok kizlar yanlis yazmadim;17 kilo aldim.Yazdiklarimi okuyunca ben bile sasirdim,hangi vakit yiyorum bilmiyorum.Allah saglik versin.Ilk hamilegimde 24 kilo almistim desem??6 ayda hemde?Ama hemen veriyorum.Allahtan seker yok.Doktorum beni artik tartmak bile istemiyor..Neyse ne yapalim..Veririz.

veirirz tabi canııım, zaten bebekleimizin pesinde kosmaktan onlarla beraber uykusuz kalmaktan veririz gide.r

canım kaç haftalıksın şu an, biraz fazla değil mi, pardon haftanı yazmışsın, dikkat etmedim canım,
yemeği seviyorsun galiba..
ilk doğumun sezeryan mı?

Son düzenleme:

ben bugüne kadar 7 kilo aldım ama boyum kısa minyonum 7 bile çok etkiliyor merdiven çıktığımda nefesim kesiliyor kalbim yerinden çıkacak gibi atıyor küçükkende kalp romatizması geçirmiştim doğumda sorun yaşarmıyım diye korkuyorum yakında bi kardiyolağa çıksam iyi olacak

kilodaşım beniiiim, ben de 7 kilo alddııııım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…