sus sus temem meloşummmm vallaaa atlıcam trabzona gelcem kulaklarını çekicemm üzme diorums en kendini hemde herşeyin güzel gittiği bir zaman yaşarkenn
ya yiyorum iştahım açıkta burda okuorum yaa çok kafama takıorum mesela sen geçen sabah 2 küçük bardak çay içtim diye pişman pişman yazdın ben hala kola çay kahve 3lüsü ile ilaç içiorum bunu okuyunca tokat gibi gelior bana ama su içemiorum en fazla bri bardakki buda bir ilerleme oldu bnm için bunuda içemiordum et denio balık denio ben kahvaltı verilirse kahvaltı yapıorum verilmezse çikolata bisküvi yiyorum ve bunun gibi tuhaf bir beslenme olayı bir arada annem gelior sebze yedirior ama okdr tek öğün haftada 1 yada 2 defa böle böle iyice bunalıma girdim ama geçer bugüne vim tremizlenior bende rahatlıcamm inşallah
Ya sen benim saydigim cay sayısına niye bakıyosun. sadece cayi söyledim ben orda, benim yediklerimi de saysam burdan sana yol olur kavuşuruz canım. gayet zararlı şeyleri de yiyroum hatta eşim de kızıyo ama napiyim canım istiyo, aklımda olcağına midemde olsun diyorum löp yiyorum. sonra pişman oluyorum ama napiyim. hepimiz yapmıyomuyuz aynı şeyi. ben çok dikkatli besleniyorum diyende bile vardır hata olmaz mı. Kafana takma, efin mutfagın da temizleniyo şimdi bak, mutfaka girebileceksin çok büyük olasılıkla. ne koku kalcak ne bişi çünkü. sonra gelsin sebzeler gitsin sebzeleeeer:) sen 1-2 defa pişirsen, annecin de 1-2 defa yapsa haftada 4 güzel yemek eder. e ben de zaten 4 kere normal yemek yiyorum, sonra nerde yemek yapçak enerji, yiyoruz fast foodları, aldık 7 kilo :):):):)