pepino yiyin kızlar. Bir su var bir su varrr. Bi tane yedinmi gunluk vitamin ihtiyacının cogunu karsiliyon.. Sekerde dogal icindee.. Bitane yedinmi 3 kere çişe gidiyosun
işte son yazdığın cümle beni benden aldııııııııı, ben o günleri bekliyorum sabırsızlıkla, kahvaltıda bile yiycem o dedigini. hem su içmiş de olcaz aynı zamanda. su içmekten nefret ediyorum. susamadığım zaman su içmekle zehir içmek aynı gibi geliyo.
Hehe :) annem de alaşehirli beniiiiim. ben de manisalı sayılırım bi yandan Buketcim.
ben hergün 2-3 çay, 2 haftada bir de türk kahvesi veriyorum kendime :) hakkımdır :) wooperı yiyebilirsin, hem de kırmızı et yedigin icin bebişin de beslenir. o kadarcık sostan bişi olmaz zaten.
çok isim vermeyin aman besinler konusunda. ama dedigin seyi severim güzel bişi, haftada 1 yiyoum bazen.
çok isim vermeyin aman besinler konusunda. ama dedigin seyi severim güzel bişi, haftada 1 yiyoum bazen.
YİYİM DİYORUZ GİDİYORUZ ESİMLE AMA KENDİMİ SUCLU HİSSEDİP YEMİYORUM.. KIZARTMASINA HİC DOKUNMAM ZATEN.. ETİ KENDİM PİŞİRİP COK YİYOM BEN:d BENDE VE BABAMDA UNUTKANLİK VAR.. B12 TAKVİYESİ ALMAM SART.. YOKSA KİM OLDUGUMU UNUTURUM:d
pepino yiyin kızlar. Bir su var bir su varrr. Bi tane yedinmi gunluk vitamin ihtiyacının cogunu karsiliyon.. Sekerde dogal icindee.. Bitane yedinmi 3 kere çişe gidiyosun
HERYERDE SATILIYO TATLIM.. SADECE ALTERNATİF URETMEYE CALİSİYOM KENDİMCEEE.. HERKES YESİN İCSİN SAGLIKLI BESLENSİN YAAAAAAA:d ŞİŞELİM HEP BERABER... BEN HERGUN UNLU URUN YEMEME RAGMEN DAHA 1 KİLO ALDİM YA :d AMA BEN ZATEN KİLOLUYUM:d
o ne ki looooo?
o ne ki looooo?
Ben bugun doktora gidicem.. 3lu test ve 3 hafta aradan sonra cocugumu gorucem.. Dua edermisiniz bize teyzeleri.. Korkuyorum 3luden.. 2li gibi cıkmasiiinn..
Ben bugun doktora gidicem.. 3lu test ve 3 hafta aradan sonra cocugumu gorucem.. Dua edermisiniz bize teyzeleri.. Korkuyorum 3luden.. 2li gibi cıkmasiiinn..
1 kiloyla sen istisnasın o zaman şekerim bende yiyorum 4 ay kustum, ona rağmen 6 kiloyu dewirdim....
dualarımız seninle canım, herşey güzel çıkıcak sen merak etme.
cess benim bugun oglum olacagi içime sine sine solenirse bende oglum geliyo yazimmiii?
e YAZ TABİ CANIM, yazmassan kabahat zaten :) Allah saglik versin minigineeee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?