- Emoji Skoru
- 77
- Puanlar
- 363
pazartesi sendromu dicem artık.![]()
bizlerde 5 aylığız şu an, bilelimki dikkat etmemiz gereken birşeyler varsa uygulayalım, üzmeyecekse seni lütfen paylaş.
canım benim ayrıntılı USG de sorun görüldü..hidrosefali teşhis edildi.ileri derecedeydi...kafasında büyüme ve kafatasında incelme vardı...ve büyüme devam ediyordu..tek arter tek ven ve yarık damak dudak oluşmuştu kuzumda bunlara bağlantılı olarak olabilir dendi..
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
![KK58 :58: :58:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk58.gif)
![KK58 :58: :58:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk58.gif)
ayrıntılı usg için mutlaka çok iyi bi doktora görünün benim doktorum en başından beri bende baıcam ama senin için perinatologdan randevu alıcam demişti..ve o gün gelince ve sorun görünce bir proftan ertesi güne randevu aldı ..oda baktı ve aynı şeyleri söyledi..malesef yaşaması mucize bir durum dendi..yaşasa bile sadece nefes alıcak tı..araştırdım çok ama gerçekten hiç umut yoktu...
6 ay korunma önerdi doktorum..ama korkuyorum 2 adetimi görüyorum şuan ama hamile olsamda 40 hafta 40 asır gibi geçicek..ben çok rahattım bebeğime hamileliğime doyamadım..böyle olacağını bilseydim bir an elimi göbeğimden çekmezdim...ama rabbim böyle nasip etti olacakların önüne geçilmiyo...
![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
inşallah rabbim kimseye ama kimseye yaşatmasın ..çevredeki herkes hiçbişi olamış gibi davranıyo ama acıyı anca yaşayan biliyo..