• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun yorma fazla kendini

canım endişelenme sonucun çoook güzel çıkacak.çıkaydı söylerlerdi :34:

canım ya bu civil bebe nerde bende gideyim :44:

canım geçmiş olsun... dolmuşçular,takiciler,servisçiler çok tehlikeli oluyor hiç bir kurala uymuyorlar malesef :50:

canımm kızın hayırlı olsun.maşallah sonuçlara :nazar::nazar: bizde seni seviyoruz :54:

saol canım benim inş senin dediğin gibi güzel sonuçlar alırım tatlım nolur dua edin

rabbim kimseye yaşatmasın kimseye o acıyı göstermesin 5 aylıktı oğluşum.şimdi cennetee....
ama elden bişşi gelmiyo...sabrını veriyo rabiim...
teşekkürler..ben ara ara girip takip ederim...inşallah iyidir herşey yolundadır.
kendinize iyi bakın...

canım allah sabır versin neden kaybettin bebeğini acaba

rabbim kimseye yaşatmasın kimseye o acıyı göstermesin 5 aylıktı oğluşum.şimdi cennetee....
ama elden bişşi gelmiyo...sabrını veriyo rabiim...
teşekkürler..ben ara ara girip takip ederim...inşallah iyidir herşey yolundadır.
kendinize iyi bakın...

başın sağolsun, geçmiş olsun canım,
çok yıpratmak istemem ama ne olduki 5 aylıkken kaybettin bebeğini.

canım kaybın için çok üzüldüm allah abır versin..elmakurdumsun başka dr a gidecekti en son.bildiğim kadarıyla başka haber alamadık :26:

ayy canım benim 5 aylıktı demek :2: meleğin seni bekliyor canım bu dünyada değil ama inşallah cennette bekliyor...Allah en kısa zamanda bir bebiş nasip etsin sana.inşallah elmadan güzel haberler alıcaz ve hepimiz rahatlayacağız :26:

canım allah sabır versin neden kaybettin bebeğini acaba

başın sağolsun, geçmiş olsun canım,
çok yıpratmak istemem ama ne olduki 5 aylıkken kaybettin bebeğini.

sağolun kızlarr ELMACIKTA geldi enerjimle getirdim dermişim...
şimdi anlatıp da üzmeyeyim sizleri ..:59:.

üff ben bugün kötüyüm ya başım acaip midemde değişik allah allah ya

pazartesi sendromu dicem artık. :1:

sağolun kızlarr ELMACIKTA geldi enerjimle getirdim dermişim...
şimdi anlatıp da üzmeyeyim sizleri ..:59:.

bizlerde 5 aylığız şu an, bilelimki dikkat etmemiz gereken birşeyler varsa uygulayalım, üzmeyecekse seni lütfen paylaş.

Kızlar günaydın,
Cuma günü ofiste otururken ayak bileğimde kemiğin üstünde bir ağrı hissettim, gün içinde bu ağrı iyice hissedilir oldu ve 3 gündür hiç geçmedi, üstüne basmakta çok zorlanıyorum. Ağrıyan yerde herhangi bir şişlik veya morluk yok, bi yere çarpmadığıma eminim. Netten biraz baktım ama net bişey bulamadım. Bunu yaşayan veya konuyla ilgili fikri olan var mı?

geçmiş olsun canım umarım ayağının ağrısı biran önce geçer doktora gitsene bu arada gidebilirsen belki doktor olayı çözer

elma canım benim doktora gittin mi

selam kızlar...herkese güzel bir gün diliyorum...
bende temmuz annesi olacaktım ama nasip olmadı..:14::14:
ben ELMAKURDUNU merak ediyorum haber alan varmı aranızda.....rabbim sizlere ve bebeklerinize sağlık versin...:16::16:

canım geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın ve bebişini kucağına almayı nasip eder Allah.umarım şimdi iyisindir Allah sabır versin güzelim.

Kızlar hepinize merhaba...
Buradayım geçmişe bir göz attım ve bir iki mesaj yazdım.
Kızlar amniyo sentez yaptırmıycam.Artık doktor yüzü görmek istemiyorum o derece herşeyden soğudum.
Fakat mecburen gitmem gerek,Şimdi eşimle aldığımız bir karar üzerine eski doktoruma gidip birde orada ayrıntılı usg ye giricem.Tabi hiç yorum yapmadan bakalım sonuç ne çıkacak.

ces bacağına kramp girmiş çok kötü dimi...bir daha olmaz inşallah.geçmiş olsun
elvin geçmiş olsun tatlım...ihmal etme bu tür ağrıları.geçer inşallah

aynı sorun bendede var kızlar sırt üstü yatınca belim kopacak sanıyorum.benimde eş aşağıdaymış çok gezme ve yorulma dedi doktor kanama yapabilirsonra risk alırsın dedi

sizinkiler yine normal benim kuşum ağrıo:9::9: normalmiş çatı açılmaya başlıomuş bazı insanlar hiç hissetmezmiş bazılarıda benim gibi yaşarmış öyle dedi doktor amca:74:

Kızlar amniyo sentez yaptırmıycam.Artık doktor yüzü görmek istemiyorum o derece herşeyden soğudum.
Fakat mecburen gitmem gerek,Şimdi eşimle aldığımız bir karar üzerine eski doktoruma gidip birde orada ayrıntılı usg ye giricem.Tabi hiç yorum yapmadan bakalım sonuç ne çıkacak.

ben anlamadım elma şimdi tam olarak ne oldu? neye karar verdiler

canım düzgün beye gittin mi... o neler dedi.amiyosenteze bende karşıyım...

elmacım

ne yaptınız Düzgün bey e gittiniz mi?

Mehtap henüz gitmedim benim içimden ne gitmek nede aramak geliyor.
Eşim randevu alıp ayarlıycak herşeyi.Bakalım Düzgün bey bu konuda neler söyleyecek.
Biz Utku beyin bize söylediği hiçbirşeyi söylemeyeceğiz sanki ilk kez ayrıntılı usg ye giriyormuş gibi yapacağız.Onların yorumundan sonra ortak bir kararda buluşuruz umarım

Back