• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın,
Cuma günü ofiste otururken ayak bileğimde kemiğin üstünde bir ağrı hissettim, gün içinde bu ağrı iyice hissedilir oldu ve 3 gündür hiç geçmedi, üstüne basmakta çok zorlanıyorum. Ağrıyan yerde herhangi bir şişlik veya morluk yok, bi yere çarpmadığıma eminim. Netten biraz baktım ama net bişey bulamadım. Bunu yaşayan veya konuyla ilgili fikri olan var mı?

Kızlar günaydın,
Cuma günü ofiste otururken ayak bileğimde kemiğin üstünde bir ağrı hissettim, gün içinde bu ağrı iyice hissedilir oldu ve 3 gündür hiç geçmedi, üstüne basmakta çok zorlanıyorum. Ağrıyan yerde herhangi bir şişlik veya morluk yok, bi yere çarpmadığıma eminim. Netten biraz baktım ama net bişey bulamadım. Bunu yaşayan veya konuyla ilgili fikri olan var mı?

Ay keske yardimci olabilsem canım, hergün biyerim agiriyo diyorum esime, inanmiyo. oluyo iste sebepsiz yere oramiz buramiz agriyo. buz koysan uzerine. belki odem falan olmustur da sinirine falan baskı yapıyodur. buz iyi gelir odeme. duz uzat uzerine soguk su torbası ya da buz koy.

Ay keske yardimci olabilsem canım, hergün biyerim agiriyo diyorum esime, inanmiyo. oluyo iste sebepsiz yere oramiz buramiz agriyo. buz koysan uzerine. belki odem falan olmustur da sinirine falan baskı yapıyodur. buz iyi gelir odeme. duz uzat uzerine soguk su torbası ya da buz koy.

Sağol canım, bu ağrı geçmeyince merak ettim ben de. Perşembe günü doktorumuza sorucam artık ama perşembeye kadar böyle sekmeye devam sanırım :59:

Kızlar günaydın,

günaydın canım,
valla baktım nete ama bişey bulamadım, ödem şişme filan oluyor ama kemik ağrısı duymadım açıkçası, bir doktorunu ara istersen. belki bizim de bilmemiz gereken bir şeydir.:26:

Kızlar günaydın,

canım geçmiş olsun acaba ayaklarımız artık bizi taşıyamıyormu :26:

günaydın kızlarrrrrr
sizlere ve bebişlere güzel ve sağlıklı bir hafta diliyorum :49::49:

benimde işim oturarak kocagün oturuyorum ama kuyruk sokumum ayakta durunca daha çok ağrıyor bana hareket yaramıyor zaten doktorumda fazla yorma kendini dedi plesenta aşağıda olduğu için risk varmış

aynı sorun bendede var kızlar sırt üstü yatınca belim kopacak sanıyorum.benimde eş aşağıdaymış çok gezme ve yorulma dedi doktor kanama yapabilirsonra risk alırsın dedi

selam kızlar...herkese güzel bir gün diliyorum...
bende temmuz annesi olacaktım ama nasip olmadı..:14::14:
ben ELMAKURDUNU merak ediyorum haber alan varmı aranızda.....rabbim sizlere ve bebeklerinize sağlık versin...:16::16:

Günaydın kızlarrr.Ay yada güzel anneler demeliydim:1:
Malum artık liseli kızlar muhabbetini geçtik hepimiz birer anne adayı olduk:1:Hepiniz iyisiniz inşallah.
Uzun süredir giremedim anneciğim gelmişti istanbuldan.Bol bol hasret giderip gezdik şöyle birr:34:
Hepinizi çok merak ettim.birazcık geçmişten başlayıp okuyacağım.bu arada sormak istediğim bişey var.yarın bizim detaylı ultrason randevumuza gidiyoruz.bu detaylı ultrasonda aynı diğerleri gibi karından bakılıyor demi.aletle göbüşümüze bakacaklar demi:69:başka bir uygulama yoktur umarım:44:

selam kızlar...herkese güzel bir gün diliyorum...
bende temmuz annesi olacaktım ama nasip olmadı..:14::14:
ben ELMAKURDUNU merak ediyorum haber alan varmı aranızda.....rabbim sizlere ve bebeklerinize sağlık versin...:16::16:
canım kaybın için çok üzüldüm allah abır versin..elmakurdumsun başka dr a gidecekti en son.bildiğim kadarıyla başka haber alamadık :26:

aynı sorun bendede var kızlar sırt üstü yatınca belim kopacak sanıyorum.benimde eş aşağıdaymış çok gezme ve yorulma dedi doktor kanama yapabilirsonra risk alırsın dedi

sanada geçmiş olsun cnm çok kötü bi ağrı ya bazen yürüyemiyorum topallıyorum o derece kasıyor kalçamdan:50: tek umudum plesentanın bu ay içinde yukarı çıkma ihtimali varmış inş. çıkar yoksa allah korusun erken doğum kanama riski:53:

Günaydın kızlarrr.Ay yada güzel anneler demeliydim:1:
Malum artık liseli kızlar muhabbetini geçtik hepimiz birer anne adayı olduk:1:Hepiniz iyisiniz inşallah.
Uzun süredir giremedim anneciğim gelmişti istanbuldan.Bol bol hasret giderip gezdik şöyle birr:34:
Hepinizi çok merak ettim.birazcık geçmişten başlayıp okuyacağım.bu arada sormak istediğim bişey var.yarın bizim detaylı ultrason randevumuza gidiyoruz.bu detaylı ultrasonda aynı diğerleri gibi karından bakılıyor demi.aletle göbüşümüze bakacaklar demi:69:başka bir uygulama yoktur umarım:44:

günaydın canım şükür kavuşturana :34: göbişten bakıyordur canım :69::69:

canım kaybın için çok üzüldüm allah abır versin..elmakurdumsun başka dr a gidecekti en son.bildiğim kadarıyla başka haber alamadık :26:

rabbim kimseye yaşatmasın kimseye o acıyı göstermesin 5 aylıktı oğluşum.şimdi cennetee....
ama elden bişşi gelmiyo...sabrını veriyo rabiim...
teşekkürler..ben ara ara girip takip ederim...inşallah iyidir herşey yolundadır.
kendinize iyi bakın...

günaydın hanımlarrr. kolay gelsin çalışanlarada. hamilelik ilerledikçe ağrılar başlıyor varolanlarda artıyormuş. bu tempoyla ağrım dewam ederse çalışmayı bırakabilirim:59: kaburgalarım batıyor ya.gögüslerimin altında kaburgalar yeni yer açıyor sanki kendilerine. malum tüm gün oturarak çalışıyorum. sürekli uzanma gereksinimi hissediyorum. böyle ağrısı olan varmı. varsa nasıl gideriyor ağrısını:43:
canım geçmiş olsun yorma fazla kendini
Kızlar az önce amniyosentez sonucumu öğrenmek için telefon ettim belli olmamış galiba daha öğleden sonra tekrar arayın dediler gerçekten belli olmamıştır dimi kötü olsa solerler dimi offffffffff kalbim çok hızlı çarpıyo nası beklicem ben offffffff Allahım nolur kimsenin başına verme yarabbim çok zorrrr:18::18::18::18::18::18::18:
canım endişelenme sonucun çoook güzel çıkacak.çıksaydı söylerlerdi :34:
kızlar

cuma akşamı kardeşimle CİVİL bebe ye gittik allahım çıldırdım ben ne bulursam aldım üşengeçlikten bir türlü fotosunu çekemiyorum ama akşam yapacam inşallah. Teyzesi de bir sürü hedi ye aldı yiğenine. Oğlumun çeyizini gören artık daha alma diyor ama bugünde işyerimden bir arkadaş tam 10 günlük baba, diyorki alabildiğiniz kadar çok alın kıyafetleri 10 gün içinde 2 kere yıkandı tüm kıyafetleri bir bakıyorsun elinde giydirecek birşey kalamamış dedi...ç
canım ya bu civil bebe nerde bende gideyim :44:
günaydın kızlar, nasılsınız?:71:
sevgiselim hayırlı olsun kızın canım.:34:

ben küçük bir kaza atlattım bu sabah, allahtan yavaş geliyordum çok şükür hiçbirşey olmadı. ama servis şöförlerine çok kızıyorum yaa, çok aceleleri var biliyorum, zamanla yarışıyorlar ama bizleride tehlikeye atmasalar iyi olacak.:50:
canım geçmiş olsun... dolmuşçular,takiciler,servisçiler çok tehlikeli oluyor hiç bir kurala uymuyorlar malesef :50:
günaydın milletttttt:3::3:

cumartesi renkli dopplere girdim Allaha bin şükr herşey yolunda :nazar::nazar::nazar:ve artık eminiz Allah nasip ederse bir kızımız olcak hemde çok nazlı bir kız :32::32::32: içim ne kadar rahatladı anlatamam sizeee:16::16:

hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16:

canımm kızın hayırlı olsun.maşallah sonuçlara :nazar::nazar: bizde seni seviyoruz :54:

Son düzenleme:
günaydın canım,
valla baktım nete ama bişey bulamadım, ödem şişme filan oluyor ama kemik ağrısı duymadım açıkçası, bir doktorunu ara istersen. belki bizim de bilmemiz gereken bir şeydir.:26:

Teşekkür ederim. Bişey öğrenirsem sizinle paylaşırım kızlar

canım geçmiş olsun acaba ayaklarımız artık bizi taşıyamıyormu :26:

Taşımıyor, hem de daha şimdiden:59:

rabbim kimseye yaşatmasın kimseye o acıyı göstermesin 5 aylıktı oğluşum.şimdi cennetee....
ama elden bişşi gelmiyo...sabrını veriyo rabiim...
teşekkürler..ben ara ara girip takip ederim...inşallah iyidir herşey yolundadır.
kendinize iyi bakın...

ayy canım benim 5 aylıktı demek :2: meleğin seni bekliyor canım bu dünyada değil ama inşallah cennette bekliyor...Allah en kısa zamanda bir bebiş nasip etsin sana.inşallah elmadan güzel haberler alıcaz ve hepimiz rahatlayacağız :26:

Back