Utku ya gitti ya ayrıntılı için beyninde kalbinde lekeler var bebeğin demişler
Hıh ben de onu biliyorum, sonrasında ne yaptı haberim olamadı malesef. Ama bence hersey iyi olacak.Dualarım Elmayla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Utku ya gitti ya ayrıntılı için beyninde kalbinde lekeler var bebeğin demişler
Hıh ben de onu biliyorum, sonrasında ne yaptı haberim olamadı malesef. Ama bence hersey iyi olacak.Dualarım Elmayla.
maşallah canım..gözün aydın olsun..
geçmiş olsun kivim
teşekkür ederim gülay.
günaydın mehtap
herkeslere günaydın....umarıum herkes iyidir benim işim yoğun bugün hepinizi öpüyorum
Kızlar az önce amniyosentez sonucumu öğrenmek için telefon ettim belli olmamış galiba daha öğleden sonra tekrar arayın dediler gerçekten belli olmamıştır dimi kötü olsa solerler dimi offffffffff kalbim çok hızlı çarpıyo nası beklicem ben offffffff Allahım nolur kimsenin başına verme yarabbim çok zorrrr:18::18::18::18::18::18::18:
bunu okuduğum iyi oldu ama on günde minnak bebek ne yapmışki, o kadar kıyafete yetmemiş acaba.:26:kızlar
cuma akşamı kardeşimle CİVİL bebe ye gittik allahım çıldırdım ben ne bulursam aldım üşengeçlikten bir türlü fotosunu çekemiyorum ama akşam yapacam inşallah. Teyzesi de bir sürü hedi ye aldı yiğenine. Oğlumun çeyizini gören artık daha alma diyor ama bugünde işyerimden bir arkadaş tam 10 günlük baba, diyorki alabildiğiniz kadar çok alın kıyafetleri 10 gün içinde 2 kere yıkandı tüm kıyafetleri bir bakıyorsun elinde giydirecek birşey kalamamış dedi...ç
leğen kemigi demek istemis bence. Amaaaan neyse ne, sonucta normal dogum yapabilecek olman cok guzel. ben de cok cok ama cok istiyorum normal dogurmayı. Allah isteyenlere nasip etsin insallah.
Ayda bir olunca özlüyo ve merak ediyo insan tabi canim, ama her hafta gitmek de gercekten cok. ben 2-3 seferdir 2 haftada bir gidiyodum. artık 3 haftada bir gelecem dedim. zaten normalde de öyleydi. artık 3 haftada 1 gidicem.
günaydın hanımlarrr. kolay gelsin çalışanlarada. hamilelik ilerledikçe ağrılar başlıyor varolanlarda artıyormuş. bu tempoyla ağrım dewam ederse çalışmayı bırakabilirimkaburgalarım batıyor ya.gögüslerimin altında kaburgalar yeni yer açıyor sanki kendilerine. malum tüm gün oturarak çalışıyorum. sürekli uzanma gereksinimi hissediyorum. böyle ağrısı olan varmı. varsa nasıl gideriyor ağrısını
![]()
tabiki iyi olacak allhın izni ile ama çok kzıdım doktoruna ne demek amiyosentez bile yapsak değişecek birşey yok falan filan direk söylenir mi böyle ya
günaydınnnnnnnn kızlarrrrr...
Haftasonu alışverişle geçmiş anlaşılan fotoğrafları heyecanla bekliyorum.Ben pazar günü oğluma C&A den bir sweat aldım (3-6 Ay)...İlk kez gittim ve çok beğendim fiyatlar uygun ve bayağı bir çeşit var.Bir bakmanızı tavsiye ederim.Cumartesi dörtlü test yaptırdım bugün inşallah iyi sonuçlar alırız![]()
AYYY canım geçmiş olsun.. neyseki sana bişi olmamış.. olur böyle şeyler ama sen etrafa da çok dikkat et, birden önüne fırlıyorlar insanın.. sinyal kolları kopasıcalar..![]()
altını açıyorlarmış canım temizlemek için hopppp işiyormuş hemen herşey batıyormuş, kusuyormuş, ve bunu günde 10 kere falan yapıyor dedi.
Ay öyle mi demişşşş, ya salak yaaaaaaaa. bence yanlış degerledirmis bile olabilir ultrasonda. belki de bosu bosuna uzdu Elmayı.
cnm geçmiş olsun gebelikte farklı şikayetler ortaya çıkabiliyor mesela benim başım, kuyruk sokumum daha önce hiç ağrımazdı ama şuan ağrıyor. midem eskiden beri sorunluydu şimdi iyice arttı şikayetlerim mecburen katlanıyorum çok fazla ilaç içmek istemiyorum doktorum ne kadar güvenli desede ben güvenemiyorum ilaçlara. bence sende doktoruna anlat durumunu belki önereceği bişeyler vardır![]()
inş benimki de ole olur canım yaaasonucun daha çıkmamış olması nı kötü bir şeye bağlama. benim arkdaşıma bebeğin problemli deyip amniyosentez yaptırdılar. şu zaman ara sonucu söyleyelim dediler. o zaman gelince aradık daha çıkmadı 1 hafta sonra ara dediler. oda böyle panik yaptı üstelik ona bebeğin problemli dediler. 1 hafta sonra aradık. bebek sapasağlam çıktı düşün. rahat oll
bu kadar stres yapma lütfen bebeğine zarar vereceksin yoksa. iyi düşün iyi olsun canım, inşallah bir sorun çıkmayacak, tertemiz çıkacak sonuçların.
bunu okuduğum iyi oldu ama on günde minnak bebek ne yapmışki, o kadar kıyafete yetmemiş acaba.:26:
bende tereddüt ediyorum hep çok mu giriyorum ultrasona diye.:26:
Erkek cocuk annelerine tavsiye. Altını acinca pipinin üzerine hemen bir peçete koyun, yoksa baya suluyomus kendini ve cevreyi :)
inş benimki de ole olur canım yaaa
en çok bebeğimezarar vermekten korkuyorum zaten tatlım kendimi üzdüğüm yetmiyo onu da üzüyom ama inan bunu yapmayı hiç istemyom elimde değil
günaydınnnnnnnn kızlarrrrr...
Haftasonu alışverişle geçmiş anlaşılan fotoğrafları heyecanla bekliyorum.Ben pazar günü oğluma C&A den bir sweat aldım (3-6 Ay)...İlk kez gittim ve çok beğendim fiyatlar uygun ve bayağı bir çeşit var.Bir bakmanızı tavsiye ederim.Cumartesi dörtlü test yaptırdım bugün inşallah iyi sonuçlar alırız![]()
kızlar ben kaçıyorum birazcık görüşürüz sonra öperim göbeklerden![]()
Erkek cocuk annelerine tavsiye. Altını acinca pipinin üzerine hemen bir peçete koyun, yoksa baya suluyomus kendini ve cevreyi :)
uzanınca geçiyor. sürekli oturmaktan oluyor büyük bir ihtimalle.