• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hıh ben de onu biliyorum, sonrasında ne yaptı haberim olamadı malesef. Ama bence hersey iyi olacak.Dualarım Elmayla.

tabiki iyi olacak allhın izni ile ama çok kzıdım doktoruna ne demek amiyosentez bile yapsak değişecek birşey yok falan filan direk söylenir mi böyle ya

maşallah canım..gözün aydın olsun..

geçmiş olsun kivim

teşekkür ederim gülay.

günaydın mehtap

herkeslere günaydın....umarıum herkes iyidir benim işim yoğun bugün hepinizi öpüyorum

Kızlar az önce amniyosentez sonucumu öğrenmek için telefon ettim belli olmamış galiba daha öğleden sonra tekrar arayın dediler gerçekten belli olmamıştır dimi kötü olsa solerler dimi offffffffff kalbim çok hızlı çarpıyo nası beklicem ben offffffff Allahım nolur kimsenin başına verme yarabbim çok zorrrr:18::18::18::18::18::18::18:

bu kadar stres yapma lütfen bebeğine zarar vereceksin yoksa. iyi düşün iyi olsun canım, inşallah bir sorun çıkmayacak, tertemiz çıkacak sonuçların.

kızlar

cuma akşamı kardeşimle CİVİL bebe ye gittik allahım çıldırdım ben ne bulursam aldım üşengeçlikten bir türlü fotosunu çekemiyorum ama akşam yapacam inşallah. Teyzesi de bir sürü hedi ye aldı yiğenine. Oğlumun çeyizini gören artık daha alma diyor ama bugünde işyerimden bir arkadaş tam 10 günlük baba, diyorki alabildiğiniz kadar çok alın kıyafetleri 10 gün içinde 2 kere yıkandı tüm kıyafetleri bir bakıyorsun elinde giydirecek birşey kalamamış dedi...ç
bunu okuduğum iyi oldu ama on günde minnak bebek ne yapmışki, o kadar kıyafete yetmemiş acaba.:26:

leğen kemigi demek istemis bence. Amaaaan neyse ne, sonucta normal dogum yapabilecek olman cok guzel. ben de cok cok ama cok istiyorum normal dogurmayı. Allah isteyenlere nasip etsin insallah.

Ayda bir olunca özlüyo ve merak ediyo insan tabi canim, ama her hafta gitmek de gercekten cok. ben 2-3 seferdir 2 haftada bir gidiyodum. artık 3 haftada bir gelecem dedim. zaten normalde de öyleydi. artık 3 haftada 1 gidicem.

bende tereddüt ediyorum hep çok mu giriyorum ultrasona diye.:26:

günaydın hanımlarrr. kolay gelsin çalışanlarada. hamilelik ilerledikçe ağrılar başlıyor varolanlarda artıyormuş. bu tempoyla ağrım dewam ederse çalışmayı bırakabilirim:59: kaburgalarım batıyor ya.gögüslerimin altında kaburgalar yeni yer açıyor sanki kendilerine. malum tüm gün oturarak çalışıyorum. sürekli uzanma gereksinimi hissediyorum. böyle ağrısı olan varmı. varsa nasıl gideriyor ağrısını:43:

cnm geçmiş olsun gebelikte farklı şikayetler ortaya çıkabiliyor mesela benim başım, kuyruk sokumum daha önce hiç ağrımazdı ama şuan ağrıyor. midem eskiden beri sorunluydu şimdi iyice arttı şikayetlerim mecburen katlanıyorum çok fazla ilaç içmek istemiyorum doktorum ne kadar güvenli desede ben güvenemiyorum ilaçlara. bence sende doktoruna anlat durumunu belki önereceği bişeyler vardır:34:

günaydınnnnnnnn kızlarrrrr...

Haftasonu alışverişle geçmiş anlaşılan fotoğrafları heyecanla bekliyorum.Ben pazar günü oğluma C&A den bir sweat aldım (3-6 Ay)...İlk kez gittim ve çok beğendim fiyatlar uygun ve bayağı bir çeşit var.Bir bakmanızı tavsiye ederim.Cumartesi dörtlü test yaptırdım bugün inşallah iyi sonuçlar alırız :nazar:

tabiki iyi olacak allhın izni ile ama çok kzıdım doktoruna ne demek amiyosentez bile yapsak değişecek birşey yok falan filan direk söylenir mi böyle ya

Ay öyle mi demişşşş, ya salak yaaaaaaaa. bence yanlış degerledirmis bile olabilir ultrasonda. belki de bosu bosuna uzdu Elmayı.

altını açıyorlarmış canım temizlemek için hopppp işiyormuş hemen herşey batıyormuş, kusuyormuş, ve bunu günde 10 kere falan yapıyor dedi.

Haftasonu alışverişle geçmiş anlaşılan fotoğrafları heyecanla bekliyorum.Ben pazar günü oğluma C&A den bir sweat aldım (3-6 Ay)...İlk kez gittim ve çok beğendim fiyatlar uygun ve bayağı bir çeşit var.Bir bakmanızı tavsiye ederim.Cumartesi dörtlü test yaptırdım bugün inşallah iyi sonuçlar alırız :nazar:

Hayırlı olsun yeni sweetiniz :) insallah sonucların da cok cok iyi cikar canım.

AYYY canım geçmiş olsun.. neyseki sana bişi olmamış.. olur böyle şeyler ama sen etrafa da çok dikkat et, birden önüne fırlıyorlar insanın.. sinyal kolları kopasıcalar.. :63::63::63::63::63:

:60: ay süperdi bu söz...

önüne sağına soluna, birde kasıtlı yapanlar var, ahh ahhh bayan olmak zorrrr.

altını açıyorlarmış canım temizlemek için hopppp işiyormuş hemen herşey batıyormuş, kusuyormuş, ve bunu günde 10 kere falan yapıyor dedi.

Erkek cocuk annelerine tavsiye. Altını acinca pipinin üzerine hemen bir peçete koyun, yoksa baya suluyomus kendini ve cevreyi :)

Ay öyle mi demişşşş, ya salak yaaaaaaaa. bence yanlış degerledirmis bile olabilir ultrasonda. belki de bosu bosuna uzdu Elmayı.

evet canım çok kızdım ben o yüzden doktor çok önemli ya varsada bebeğin bir rahatsızlığı uygun dille anlat değil mi? bizde o yüzden Düzgün bey e bir git diyorduk onu merak ettim gittimi ne yaptı diye

cnm geçmiş olsun gebelikte farklı şikayetler ortaya çıkabiliyor mesela benim başım, kuyruk sokumum daha önce hiç ağrımazdı ama şuan ağrıyor. midem eskiden beri sorunluydu şimdi iyice arttı şikayetlerim mecburen katlanıyorum çok fazla ilaç içmek istemiyorum doktorum ne kadar güvenli desede ben güvenemiyorum ilaçlara. bence sende doktoruna anlat durumunu belki önereceği bişeyler vardır:34:

uzanınca geçiyor. sürekli oturmaktan oluyor büyük bir ihtimalle.

sonucun daha çıkmamış olması nı kötü bir şeye bağlama. benim arkdaşıma bebeğin problemli deyip amniyosentez yaptırdılar. şu zaman ara sonucu söyleyelim dediler. o zaman gelince aradık daha çıkmadı 1 hafta sonra ara dediler. oda böyle panik yaptı üstelik ona bebeğin problemli dediler. 1 hafta sonra aradık. bebek sapasağlam çıktı düşün. rahat oll
inş benimki de ole olur canım yaaa
bu kadar stres yapma lütfen bebeğine zarar vereceksin yoksa. iyi düşün iyi olsun canım, inşallah bir sorun çıkmayacak, tertemiz çıkacak sonuçların.

bunu okuduğum iyi oldu ama on günde minnak bebek ne yapmışki, o kadar kıyafete yetmemiş acaba.:26:

bende tereddüt ediyorum hep çok mu giriyorum ultrasona diye.:26:

en çok bebeğimezarar vermekten korkuyorum zaten tatlım kendimi üzdüğüm yetmiyo onu da üzüyom ama inan bunu yapmayı hiç istemyom elimde değil

inş benimki de ole olur canım yaaa

en çok bebeğimezarar vermekten korkuyorum zaten tatlım kendimi üzdüğüm yetmiyo onu da üzüyom ama inan bunu yapmayı hiç istemyom elimde değil

çok haklısın canım elinde değil biz ne dersek boş ikili dörtlü testlerin sonuçlarını beklerken bile na kadar heyecan yapıyoruz. ben her doktora gttiğimde ellerim titiyor kalbim hızlı hızlı atıyor düşün.

ama bence harika çıkacak sonuçlar :34:

günaydın,
güle güle kullanın sweetinizi,
sonuçlarında inşallah güzel çıkar sevindirir sizi.

Erkek cocuk annelerine tavsiye. Altını acinca pipinin üzerine hemen bir peçete koyun, yoksa baya suluyomus kendini ve cevreyi :)

erkek bebekler için minik bi aparat yapmışlar pipiloşa takıyorsun (sanırım sıkıştırıp acıtmaz? )altını değiştirirken...ama almadım gerekli olmaz ve de belki zararlıdır die düşündümmmm

uzanınca geçiyor. sürekli oturmaktan oluyor büyük bir ihtimalle.

benimde işim oturarak kocagün oturuyorum ama kuyruk sokumum ayakta durunca daha çok ağrıyor bana hareket yaramıyor zaten doktorumda fazla yorma kendini dedi plesenta aşağıda olduğu için risk varmış

Back