Kızlar günaydın,
Cuma günü ofiste otururken ayak bileğimde kemiğin üstünde bir ağrı hissettim, gün içinde bu ağrı iyice hissedilir oldu ve 3 gündür hiç geçmedi, üstüne basmakta çok zorlanıyorum. Ağrıyan yerde herhangi bir şişlik veya morluk yok, bi yere çarpmadığıma eminim. Netten biraz baktım ama net bişey bulamadım. Bunu yaşayan veya konuyla ilgili fikri olan var mı?
Ay keske yardimci olabilsem canım, hergün biyerim agiriyo diyorum esime, inanmiyo. oluyo iste sebepsiz yere oramiz buramiz agriyo. buz koysan uzerine. belki odem falan olmustur da sinirine falan baskı yapıyodur. buz iyi gelir odeme. duz uzat uzerine soguk su torbası ya da buz koy.
Kızlar günaydın,
Cuma günü ofiste otururken ayak bileğimde kemiğin üstünde bir ağrı hissettim, gün içinde bu ağrı iyice hissedilir oldu ve 3 gündür hiç geçmedi, üstüne basmakta çok zorlanıyorum. Ağrıyan yerde herhangi bir şişlik veya morluk yok, bi yere çarpmadığıma eminim. Netten biraz baktım ama net bişey bulamadım. Bunu yaşayan veya konuyla ilgili fikri olan var mı?
Kızlar günaydın,
günaydın güzel anneler:80:
günaydın güzel anneler:80:[/QUOsanada günaydın canım.
benimde işim oturarak kocagün oturuyorum ama kuyruk sokumum ayakta durunca daha çok ağrıyor bana hareket yaramıyor zaten doktorumda fazla yorma kendini dedi plesenta aşağıda olduğu için risk varmış
Günaydın canım, hepimiz işe güce daldık, topik ıssızlaştı. pazartesi yogunlugu:)
canım kaybın için çok üzüldüm allah abır versin..elmakurdumsun başka dr a gidecekti en son.bildiğim kadarıyla başka haber alamadık :26:selam kızlar...herkese güzel bir gün diliyorum...
bende temmuz annesi olacaktım ama nasip olmadı..
ben ELMAKURDUNU merak ediyorum haber alan varmı aranızda.....rabbim sizlere ve bebeklerinize sağlık versin...
aynı sorun bendede var kızlar sırt üstü yatınca belim kopacak sanıyorum.benimde eş aşağıdaymış çok gezme ve yorulma dedi doktor kanama yapabilirsonra risk alırsın dedi
Günaydın kızlarrr.Ay yada güzel anneler demeliydim
Malum artık liseli kızlar muhabbetini geçtik hepimiz birer anne adayı oldukHepiniz iyisiniz inşallah.
Uzun süredir giremedim anneciğim gelmişti istanbuldan.Bol bol hasret giderip gezdik şöyle birr
Hepinizi çok merak ettim.birazcık geçmişten başlayıp okuyacağım.bu arada sormak istediğim bişey var.yarın bizim detaylı ultrason randevumuza gidiyoruz.bu detaylı ultrasonda aynı diğerleri gibi karından bakılıyor demi.aletle göbüşümüze bakacaklar demibaşka bir uygulama yoktur umarım:44:
canım kaybın için çok üzüldüm allah abır versin..elmakurdumsun başka dr a gidecekti en son.bildiğim kadarıyla başka haber alamadık :26:
canım geçmiş olsun yorma fazla kendinigünaydın hanımlarrr. kolay gelsin çalışanlarada. hamilelik ilerledikçe ağrılar başlıyor varolanlarda artıyormuş. bu tempoyla ağrım dewam ederse çalışmayı bırakabilirimkaburgalarım batıyor ya.gögüslerimin altında kaburgalar yeni yer açıyor sanki kendilerine. malum tüm gün oturarak çalışıyorum. sürekli uzanma gereksinimi hissediyorum. böyle ağrısı olan varmı. varsa nasıl gideriyor ağrısını
canım endişelenme sonucun çoook güzel çıkacak.çıksaydı söylerlerdiKızlar az önce amniyosentez sonucumu öğrenmek için telefon ettim belli olmamış galiba daha öğleden sonra tekrar arayın dediler gerçekten belli olmamıştır dimi kötü olsa solerler dimi offffffffff kalbim çok hızlı çarpıyo nası beklicem ben offffffff Allahım nolur kimsenin başına verme yarabbim çok zorrrr:18::18::18::18::18::18::18:
canım ya bu civil bebe nerde bende gideyim :44:kızlar
cuma akşamı kardeşimle CİVİL bebe ye gittik allahım çıldırdım ben ne bulursam aldım üşengeçlikten bir türlü fotosunu çekemiyorum ama akşam yapacam inşallah. Teyzesi de bir sürü hedi ye aldı yiğenine. Oğlumun çeyizini gören artık daha alma diyor ama bugünde işyerimden bir arkadaş tam 10 günlük baba, diyorki alabildiğiniz kadar çok alın kıyafetleri 10 gün içinde 2 kere yıkandı tüm kıyafetleri bir bakıyorsun elinde giydirecek birşey kalamamış dedi...ç
canım geçmiş olsun... dolmuşçular,takiciler,servisçiler çok tehlikeli oluyor hiç bir kurala uymuyorlar malesefgünaydın kızlar, nasılsınız?
sevgiselim hayırlı olsun kızın canım.
ben küçük bir kaza atlattım bu sabah, allahtan yavaş geliyordum çok şükür hiçbirşey olmadı. ama servis şöförlerine çok kızıyorum yaa, çok aceleleri var biliyorum, zamanla yarışıyorlar ama bizleride tehlikeye atmasalar iyi olacak.
günaydın milletttttt
cumartesi renkli dopplere girdim Allaha bin şükr herşey yolundave artık eminiz Allah nasip ederse bir kızımız olcak hemde çok nazlı bir kız içim ne kadar rahatladı anlatamam sizeee
hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın canım,
valla baktım nete ama bişey bulamadım, ödem şişme filan oluyor ama kemik ağrısı duymadım açıkçası, bir doktorunu ara istersen. belki bizim de bilmemiz gereken bir şeydir.:26:
canım geçmiş olsun acaba ayaklarımız artık bizi taşıyamıyormu :26:
rabbim kimseye yaşatmasın kimseye o acıyı göstermesin 5 aylıktı oğluşum.şimdi cennetee....
ama elden bişşi gelmiyo...sabrını veriyo rabiim...
teşekkürler..ben ara ara girip takip ederim...inşallah iyidir herşey yolundadır.
kendinize iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?