• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın bayanlarrrr...

direk konuya girim bısey sorcam. bız 20 haftalıgız sabah kalktıgımda ıc camasırım baya baya ıslaktı işemiş gıbı aynı. sizce neden????? Normalde akıntım oluyo fakat bukadar komple ıslaklıgı gormemıstım

(BU ARADA İŞEMEDIGIMDEN EMİNİM) :31:

gunaydın bayanlarrrr...

direk konuya girim bısey sorcam. bız 20 haftalıgız sabah kalktıgımda ıc camasırım baya baya ıslaktı işemiş gıbı aynı. sizce neden????? Normalde akıntım oluyo fakat bukadar komple ıslaklıgı gormemıstım

günaydın cnm doktorunu ara bence belki önemli bişeydir:34:

günaydın milletttttt:3::3:

cumartesi renkli dopplere girdim Allaha bin şükr herşey yolunda :nazar::nazar::nazar:ve artık eminiz Allah nasip ederse bir kızımız olcak hemde çok nazlı bir kız :32::32::32: içim ne kadar rahatladı anlatamam sizeee:16::16:

hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16:

günaydın Türkiyeeeeeeee!!!!!!!!!!

günaydın hanımlar iyi haftalar:16:

günaydınlaaarrrrrr..........tüm gebecikleri ve kuzucuklarını öpüyoruuzzzzz

gunaydın bayanlarrrr...

günaydınnnnnnnnn kızlaaaaaaaar....
:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

cumartesi renkli dopplere girdim Allaha bin şükr herşey yolunda :nazar::nazar::nazar:ve artık eminiz Allah nasip ederse bir kızımız olcak hemde çok nazlı bir kız :32::32::32: içim ne kadar rahatladı anlatamam sizeee:16::16:

günaydın kızlar, nasılsınız?:71:
sevgiselim hayırlı olsun kızın canım.:34:

ben küçük bir kaza atlattım bu sabah, allahtan yavaş geliyordum çok şükür hiçbirşey olmadı. ama servis şöförlerine çok kızıyorum yaa, çok aceleleri var biliyorum, zamanla yarışıyorlar ama bizleride tehlikeye atmasalar iyi olacak.:50:

günaydın Türkiyeeeeeeee!!!!!!!!!!

günaydın hanımlar iyi haftalar:16:

Günaydın canlarım.

gunaydın bayanlarrrr...

Eeeee söylemesi garip tabi ama, rahme olan baskıdan dolayı alta kaçırma olabiliyor azcık azcık, hapşırınca falan yaşamıyor degilim yani :) bir sırrımı açıklattın bana sabah sabah:1: renksiz ve kokusuzsa onemli degildir ama bence de yine de doktorunla bir konuş.
günaydınnnnnnnnn kızlaaaaaaaar....
:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

Günaydın canıııım nasılsın?

Maşallaaaah sana ve kızına :) renkli doplerde baska nelere baktı doktorun anlatır mısın canım?

Bu arada tabi ki biz de seni ve kızını çok seviyoruz :69:

günaydın kızlar, nasılsınız?:71:
sevgiselim hayırlı olsun kızın canım.:34:

ben küçük bir kaza atlattım bu sabah, allahtan yavaş geliyordum çok şükür hiçbirşey olmadı. ama servis şöförlerine çok kızıyorum yaa, çok aceleleri var biliyorum, zamanla yarışıyorlar ama bizleride tehlikeye atmasalar iyi olacak.:50:

Amman canım geçmiş olsun, sana bişi olmamasına çok sevindim. Ama korkmussundur cok, insallah arabamızda da pek bisi yoktur dicem (maddiyatcı kaçmaz insallah) napiyim araba yeni gıcır bişi olduysa üzülürüm vallahi.:) Çok dikkatli ol canım, yavaş yavaş, sagdan sagdan git.

Günaydın canlarım.

Eeeee söylemesi garip tabi ama, rahme olan baskıdan dolayı alta kaçırma olabiliyor azcık azcık, hapşırınca falan yaşamıyor degilim yani :) bir sırrımı açıklattın bana sabah sabah:1: renksiz ve kokusuzsa onemli degildir ama bence de yine de doktorunla bir konuş.

Günaydın canıııım nasılsın?

Maşallaaaah sana ve kızına :) renkli doplerde baska nelere baktı doktorun anlatır mısın canım?

Bu arada tabi ki biz de seni ve kızını çok seviyoruz :69:
cnm tşkler vallahi çok güsel bir deneyim kafadan başlayıp ayaklara kadar ölçüyolar beyinvciğe bakıyolar bütün iç organları idrar kesesine herşeyini normal yapabiliyormu die kulaklarına bakıyolar a dan z ye inceliyorlar anlıycagın bide şey var o çok önmeli annenin damar yapısını inceliyorlar yediği vitaminler çocuga rahat geçiyoru diye bin şükr olsun kanallarım açıkmış:nazar::nazar:

bide güsel bir ayrıntı:1:kaval kemiğim çok açıkmış doğum çok kolay olur sakın sezeryan düşenme dedi:20:

Amman canım geçmiş olsun, sana bişi olmamasına çok sevindim. Ama korkmussundur cok, insallah arabamızda da pek bisi yoktur dicem (maddiyatcı kaçmaz insallah) napiyim araba yeni gıcır bişi olduysa üzülürüm vallahi.:) Çok dikkatli ol canım, yavaş yavaş, sagdan sagdan git.

teşekkür ederim cess,
çok şükür hiçbiçizik yok ama olabilirdi, sağgan ve soldan sıkıştırıyorlar, aceleleri çok, bir gör sabahki ve akşamki hallerini şaşarsın. :50:

cnm tşkler vallahi çok güsel bir deneyim kafadan başlayıp ayaklara kadar ölçüyolar beyinvciğe bakıyolar bütün iç organları idrar kesesine herşeyini normal yapabiliyormu die kulaklarına bakıyolar a dan z ye inceliyorlar anlıycagın bide şey var o çok önmeli annenin damar yapısını inceliyorlar yediği vitaminler çocuga rahat geçiyoru diye bin şükr olsun kanallarım açıkmış:nazar::nazar:

bide güsel bir ayrıntı:1:kaval kemiğim çok açıkmış doğum çok kolay olur sakın sezeryan düşenme dedi:20:

Aman maşallah size, ben 22 hafta oldum nerdeyse hala girmedim ayrıntılı ya. doktorum bahsetmiyo pek. gerci her gidişimizde söyledigin şeylere bakıyo hem 2 hem 4 boyutlu hem de renkli doplerle ama ayrıntılı ultrason adı altında girmedim henüz. 11 mayısta gidicem tekrar o zaman sorucam artık.:)

Ay bu arada kaval kemigi bacakta degil mi yahu :1:

Aman maşallah size, ben 22 hafta oldum nerdeyse hala girmedim ayrıntılı ya. doktorum bahsetmiyo pek. gerci her gidişimizde söyledigin şeylere bakıyo hem 2 hem 4 boyutlu hem de renkli doplerle ama ayrıntılı ultrason adı altında girmedim henüz. 11 mayısta gidicem tekrar o zaman sorucam artık.:)

Ay bu arada kaval kemigi bacakta degil mi yahu :1:

canım aynı soru benimde aklıma geldi ama sanırım öle dedi dr kaval die hatırlıyorum baya bi ölçtü biçti:1:

cnm hayırlı olsun kızın maşallah herşeyin yolunda olmasına çok sevindim:emir_bebek::nazar:

iyiyiz canım sen nasılsın, öyle bi sormussun ki sanki islerin cokmus da hemen kacivercekmissin gibi. Kal azcık sohbet edelim Mektapım.

aynen öyle tatlım ama çıkamıyorumda bir türlü... dün gece hiç uyuyamadım ya sürekli kalktım bugün sersem gibiyim biraz.... Oğluşun iyiymiş maşallah tatlım ya bende 7 mayıs ta gidecem ama ben ayda bir gidiyorum çok uzun be eşimde ayda bi riyi girme o kadar ultrasona diyor aban kalda her cumartesi gideceğimde

Back