Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın bayanlarrrr...
direk konuya girim bısey sorcam. bız 20 haftalıgız sabah kalktıgımda ıc camasırım baya baya ıslaktı işemiş gıbı aynı. sizce neden????? Normalde akıntım oluyo fakat bukadar komple ıslaklıgı gormemıstım
(BU ARADA İŞEMEDIGIMDEN EMİNİM)![]()
günaydın cnm doktorunu ara bence belki önemli bişeydir![]()
günaydın Türkiyeeeeeeee!!!!!!!!!!
günaydın hanımlar iyi haftalar![]()
günaydınlaaarrrrrr..........tüm gebecikleri ve kuzucuklarını öpüyoruuzzzzz
gunaydın bayanlarrrr...
direk konuya girim bısey sorcam. bız 20 haftalıgız sabah kalktıgımda ıc camasırım baya baya ıslaktı işemiş gıbı aynı. sizce neden????? Normalde akıntım oluyo fakat bukadar komple ıslaklıgı gormemıstım
günaydınnnnnnnnn kızlaaaaaaaar....
:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
günaydın milletttttt
cumartesi renkli dopplere girdim Allaha bin şükr herşey yolundave artık eminiz Allah nasip ederse bir kızımız olcak hemde çok nazlı bir kız
içim ne kadar rahatladı anlatamam sizeee
hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
günaydın Türkiyeeeeeeee!!!!!!!!!!
günaydın hanımlar iyi haftalar![]()
gunaydın bayanlarrrr...
günaydınnnnnnnnn kızlaaaaaaaar....
:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
günaydın milletttttt
cumartesi renkli dopplere girdim Allaha bin şükr herşey yolundave artık eminiz Allah nasip ederse bir kızımız olcak hemde çok nazlı bir kız
günaydın kızlar, nasılsınız?
sevgiselim hayırlı olsun kızın canım.
ben küçük bir kaza atlattım bu sabah, allahtan yavaş geliyordum çok şükür hiçbirşey olmadı. ama servis şöförlerine çok kızıyorum yaa, çok aceleleri var biliyorum, zamanla yarışıyorlar ama bizleride tehlikeye atmasalar iyi olacak.![]()
cnm tşkler vallahi çok güsel bir deneyim kafadan başlayıp ayaklara kadar ölçüyolar beyinvciğe bakıyolar bütün iç organları idrar kesesine herşeyini normal yapabiliyormu die kulaklarına bakıyolar a dan z ye inceliyorlar anlıycagın bide şey var o çok önmeli annenin damar yapısını inceliyorlar yediği vitaminler çocuga rahat geçiyoru diye bin şükr olsun kanallarım açıkmışGünaydın canlarım.
Eeeee söylemesi garip tabi ama, rahme olan baskıdan dolayı alta kaçırma olabiliyor azcık azcık, hapşırınca falan yaşamıyor degilim yani :) bir sırrımı açıklattın bana sabah sabahrenksiz ve kokusuzsa onemli degildir ama bence de yine de doktorunla bir konuş.
Günaydın canıııım nasılsın?
Maşallaaaah sana ve kızına :) renkli doplerde baska nelere baktı doktorun anlatır mısın canım?
Bu arada tabi ki biz de seni ve kızını çok seviyoruz![]()
günaydın hakikaten bencedee bir dr.a görünmekte fayda var su gelmesi için çok erken ama bir araştırmak lazım bu arada esracım nasılsın?
Amman canım geçmiş olsun, sana bişi olmamasına çok sevindim. Ama korkmussundur cok, insallah arabamızda da pek bisi yoktur dicem (maddiyatcı kaçmaz insallah) napiyim araba yeni gıcır bişi olduysa üzülürüm vallahi.:) Çok dikkatli ol canım, yavaş yavaş, sagdan sagdan git.
cnm tşkler vallahi çok güsel bir deneyim kafadan başlayıp ayaklara kadar ölçüyolar beyinvciğe bakıyolar bütün iç organları idrar kesesine herşeyini normal yapabiliyormu die kulaklarına bakıyolar a dan z ye inceliyorlar anlıycagın bide şey var o çok önmeli annenin damar yapısını inceliyorlar yediği vitaminler çocuga rahat geçiyoru diye bin şükr olsun kanallarım açıkmış
bide güsel bir ayrıntıkaval kemiğim çok açıkmış doğum çok kolay olur sakın sezeryan düşenme dedi
![]()
Günaydın kızlarrr
nasılsınız bakayım dedim
Aman maşallah size, ben 22 hafta oldum nerdeyse hala girmedim ayrıntılı ya. doktorum bahsetmiyo pek. gerci her gidişimizde söyledigin şeylere bakıyo hem 2 hem 4 boyutlu hem de renkli doplerle ama ayrıntılı ultrason adı altında girmedim henüz. 11 mayısta gidicem tekrar o zaman sorucam artık.:)
Ay bu arada kaval kemigi bacakta degil mi yahu![]()
günaydın milletttttt
iyiyiz canım sen nasılsın, öyle bi sormussun ki sanki islerin cokmus da hemen kacivercekmissin gibi. Kal azcık sohbet edelim Mektapım.