Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yavaştan çıkıyorum kızlar. kendinize iyi bakın. yazarım size akşam olanlar.görüşürüüüüz.
Ben yavaştan çıkıyorum kızlar. kendinize iyi bakın. yazarım size akşam olanlar.görüşürüüüüz.
Kızlar tünaydınnnnn,
Malum beyanname günü çok işim var giremedim ama sabah paraminiden pandalı mama sandalyesini aldım gördünüz mü nasıl sizce? Fiyatı uygun geldi bi de çok sevimli geldiiii bana![]()
dedesi oğluşuma banyo küveti almışşşş![]()
güle güle kullansın herkes ilk ona hevesli sanırım benimde bir arkadaşım almış getirmiş
düşünsene onun içinde yıkandığını bizim minişler ayyyyyyyyyyyyy yerim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
ben leğende yıkıyacam dediydim o da gitmiş küvet almış çocuğu leğende yıkamana gerek kalmadı diyo ben şaka yaptıydım halbuki![]()
dedesi oğluşuma banyo küveti almışşşş![]()
Yettim kızlarrrr
ayyy bugün yavrum resmne içimde dans ediyor ya... Annesinin canı o yaaaa
melis biliyor özgecim açık açık dedim ben huyları ikimiz başedicez artıkgeçen sordum ben melis teyzenin kızı sahille evlenicekmisin dedim evet dedi üzecekmisin sahili dedim hayır üsmücem dedi ama erkek milleti oğlumda olsa hep öyle başlar zaten
hep birlikte yola getircez artık
![]()
aaa maşallah de mehtaapppYettim kızlarrrr
ayyy bugün yavrum resmne içimde dans ediyor ya... Annesinin canı o yaaaa
ahahahah doğru demiş kadın buarada evet herkese o aletle bakılıor bana da dün dr um telefonda ne kdr heycansız ve sorumsuza benzeyen bir kelime kullandı yani bu kdr ağır deilde sanırım beni agza getirmeye çalıştı bu kdr meraksız olma biraz tezcanlı davran falan dedi araştır herşeyi sor soruştur dedi ufff ben nie böle oldum acaba yaaakızlarrrrrr
dun kendı dr bugunde saglık ocagına gıttık aylık kont ıcın
anam bıde ne olsun hemsıre bı alet cıkardı kızımın kalp atıslarını dınlettı
bende dedım bu ne megerse sadece sesı dınlenıomus sızınkılerde bole bakıomu
bende hemsıreye dedım kı bunu ogrendıgım ıyı oldu ben artık hergun gelır kızımın sesını dınlerım dedım
hemsırede bana dedıkı klasık ılk cocuk annesı
:)
kızlar tünaydın uyuyakalmışım ben.sizde haftanın son iş günü baya bir suskunlaşmışsınız kimse doğru düzgün konuşmamış ayollllllne ediyonuz bakimmmmm
aaa maşallah de mehtaapppne güzel darısı başıma yaaa
ahahahah doğru demiş kadın buarada evet herkese o aletle bakılıor bana da dün dr um telefonda ne kdr heycansız ve sorumsuza benzeyen bir kelime kullandı yani bu kdr ağır deilde sanırım beni agza getirmeye çalıştı bu kdr meraksız olma biraz tezcanlı davran falan dedi araştır herşeyi sor soruştur dedi ufff ben nie böle oldum acaba yaaa
evet yaa az kişiyizde birde cuma yaa haftasonu gelior artık 1 sayfa 5 saatte ilerler ancak
ıı yapmıssın mısss gıbı dınlenmıssın ne guzel ısteeeeekızlar tünaydın uyuyakalmışım ben.sizde haftanın son iş günü baya bir suskunlaşmışsınız kimse doğru düzgün konuşmamış ayollllllne ediyonuz bakimmmmm