2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aynen benim de öyle işte 65 hamile kaldığım zaman.. sonra 61 oldu şimdi 63 :1:

hamile kaldığımız kilomuz bile aynıymış özlemcim :1::1: doktor teyze bizede kilo almıyoruz diye kızdı ilk başta seviniyordu almıyorum diye şimdi ayda 1 kilo bile olsa mutlaka al dedi :44:

Son düzenleme:
kaç gramdı yaaa anlatsana posta posta sölüyosun, deli ettin beni meraktan. Herşeyi anlat boyunu posunu.

kuzuummm benim sabah gittik uyuyordu uyanmadı işte.. rahmin daha iyileşmemiştir o yüzden tek foto çekçem yormayacağım dedi..238 gr olmuş boyuna bişi demedi aklıma gelmedi benimde..herşeyi iyi güsel işte kuzumm maaşallahı var kızımın Allahım nazarlardan saklasın..tepişip duruyor karnımda artık ama çook değil.

kuzuummm benim sabah gittik uyuyordu uyanmadı işte.. rahmin daha iyileşmemiştir o yüzden tek foto çekçem yormayacağım dedi..238 gr olmuş boyuna bişi demedi aklıma gelmedi benimde..herşeyi iyi güsel işte kuzumm maaşallahı var kızımın Allahım nazarlardan saklasın..tepişip duruyor karnımda artık ama çook değil.

Maşallah sizeee :nazar::nazar::nazar:

oyyyyy canım benim yaaa küçücük minnacık tatlı mı tatlıcık:9::9::9:Maşallah bebişimize maşallah annesi:nazar::nazar::nazar:

neden iyileşmemiştir dedi nolmuştu ki, ben laçırdım da sana bişi mi oldu yoksa bildigim şeyi mi unuttum? geçmiş olsun nolduydu yaaa.

canım bizim ultrason kağıdında yazıyor boyu belki sizinkindede yazıyordur

merhaba kızlar nasılsınız ben aşımı oldum çarşamba günü ve öncekiler gibi ağrımadı bu kez eli çok hafifti ebenin :1: belkide 5. dozu vurlduğum için alışmışımdır :9:

ces senin adın ne öğrenebilirmiyim

Canım bunu öğrenmeyi herkes istiyo ama ben gizemimi korumak icin vermiyorum. şaka bi yana şirketten yazıştığım için ve arada ekranı açık bırakıp gittigim icin ismimi vermedim hiç. ve anlayışınıza sığındım.

hoşgeldin canım geçmiş olsun, nerelerdeydin günlerdiiiir?

sorma ces benim oğlan iyice yaramazlaştı evde annane ve teyze var ya zıvanadan çıktı resmen evde sinir krizleri geçiriyorum resmen bir naz bi kapris görmelisin öğlen uyumuyor sinirli oluyor yerli yersiz bağırıyor falan şimdi uyuttum herkesi uyuttuktan sonra çaresiz kaldı uyumaya bu yöntemi bulduk şimdilik sanırım kardeşi olunca fena hal alacak yandım ben yaa tek umudum kreş oldu haziranda bakalım orda napıcak :14:

sorma ces benim oğlan iyice yaramazlaştı evde annane ve teyze var ya zıvanadan çıktı resmen evde sinir krizleri geçiriyorum resmen bir naz bi kapris görmelisin öğlen uyumuyor sinirli oluyor yerli yersiz bağırıyor falan şimdi uyuttum herkesi uyuttuktan sonra çaresiz kaldı uyumaya bu yöntemi bulduk şimdilik sanırım kardeşi olunca fena hal alacak yandım ben yaa tek umudum kreş oldu haziranda bakalım orda napıcak :14:

Ay canım yaaaa, bu yaştaki çocukların problemi malesef bu. benim yegenim de malesef kalabalık oldu mu iyi ce simariyorve basedilemez bi hal alıyor. Allah sana çok büyük sabırlar ve kolaylıklar versin. Kreş iyi olacaktır hem senin hem düzenin oturur hem de sosyalleşir oğluşun kendi yaşıtlarıyla.

Anladı benim oğlan randevuya az kaldığını galiba, hadi gidelim diyoooooo.

Ay canım yaaaa, bu yaştaki çocukların problemi malesef bu. benim yegenim de malesef kalabalık oldu mu iyi ce simariyorve basedilemez bi hal alıyor. Allah sana çok büyük sabırlar ve kolaylıklar versin. Kreş iyi olacaktır hem senin hem düzenin oturur hem de sosyalleşir oğluşun kendi yaşıtlarıyla.

inş. canım tek umudum kreş zaten o olmasa daha düşünmezdim 2.yi gurbette zor oluyor yalnız başına çocuk büyütmek 3 yaşını dolduruyor haziranda haziran kayıtlarıda varmış bizim lojmanın tam denk geldi zamanı nasıl şımarıklık örnek vereyim mesela su istiyor veriyorum o bardak değil dedim sanaaaaaaaaaaaaa diye bağırıyor hangisi diyorum bu diyor ona koyuyorum o değil dedim sanaaaaaaaaaaaa diyor sonra hepsini gösteriyorum o değil bu değil bende yeter ama hangisi diyorum oturuyor ağlıyor deli gibi denediğimiz bardaklardan birini gösteriyor yine ondan içiyor :43: dün çay istedi mesela getirdim tabi çay ona göre çay :1: neyse yatıyor ve yattığı yerden içmek istiyor oğlum dökersin olmaz yatarak içicem diyor olmaz dökersin diyorum neyse seslenmedim bida oturdu al bakalım çayını dedim bi vurdu bardağa her yere döktü ölürmüsün öldürürmüsün sinirimi hayal edin :52:

Back