2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sekerım sen sonradan patlma yasıcaksın heycan konusunda sanırım
bence senın durum daha ıı ama sen ne kadar kendını ıı hıssedersen panık olmassan bebıste ole rahat olur dıolar aman daha ıı sneın durum yaneeee
ıı yapmıssın mısss gıbı dınlenmıssın ne guzel ısteeeee
hiç bu açıdan bakmamıştım bu bakış açısı daha çok hoşuma gittiii

sevalll karar ver yaaa avatarını deiştirip duruosun:9:

o zaman hemncecık kendını bı yere atıosunnnn
bacakları sallıosun yavas yavas dınlenın dıe kollarıda bı yandan sallıosunnn
dınlenıosunuzzzz

ahhhhhhhhhh nerdeee
eve gitmek istiyorum 2-3 gündür çok yorgun hissediyorum kendimi.....

deryaa ben seni çok merak ettim:80:doktor ne dedi ya da yazdın mı ben mi kaçırdım

merhaba kızlar salı gününden beri giremedim nete evde değildim sizi de bilgilendiremedim detaylıya girdim oğlumun herşeyi normaldi çok şükür çok mutluyum 380 gr olmuş:nazar:darısı hepinizin başına inş. geçmişe bakayım dedim ama ne mümkün çok konuşmuşsunuz yine umarım hepiniz iyisinizdir

deryaa ben seni çok merak ettim:80:doktor ne dedi ya da yazdın mı ben mi kaçırdım

tşk ederim meloş nete giremedim kusura bakmayın ailemin yanındaydım dünde eşimin ailesine gittik ziyarate az önce geldik oğluşum çok iyiydi Maşallah :nazar:sen nasılsın herkes iyi mi forumda umarım bi aksilik yoktur çok merak ettim ben de ...

merhaba kızlar salı gününden beri giremedim nete evde değildim sizi de bilgilendiremedim detaylıya girdim oğlumun herşeyi normaldi çok şükür çok mutluyum 380 gr olmuş:nazar:darısı hepinizin başına inş. geçmişe bakayım dedim ama ne mümkün çok konuşmuşsunuz yine umarım hepiniz iyisinizdir

şükürler olsun
gözünaydın tatlım maşallah oğulcuğuna:nazar::nazar:

tşk ederim meloş nete giremedim kusura bakmayın ailemin yanındaydım dünde eşimin ailesine gittik ziyarate az önce geldik oğluşum çok iyiydi Maşallah :nazar:sen nasılsın herkes iyi mi forumda umarım bi aksilik yoktur çok merak ettim ben de ...

herkes iiii deryacım
maşallah herkeslere

Back