2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaar bende k,lo almadımm:nazar::nazar:her gören ne kadar zayıf bi hamilesin sadece göbüş var diyor.. sonradan fazlasıyla alır mıyım kiii???????

ben de eksi 3 kilodayım başta 4 kilo verdim 1 alabildim.dün doktorum sorun değil önemli olan bebeğin gelişimi dedi

iyi akşamlar kızlarrr,

Deryacım herşey yolundaymış maşallah kuzumuza:nazar::nazar::nazar:

Meloşş Yılmazla ilgili anlattığın şey konusunda boşa üzüldün..Yılmazın ne kadar ince ve düşünceli bi baba olduğunu hepimiz biliyoruz..Sen sakın canını sıkma eminin o da kafasında doğru zamanı bekliyordur.Sakın üzülme ve eniştemizi de üzme kuzum..

merhaba kızlar salı gününden beri giremedim nete evde değildim sizi de bilgilendiremedim detaylıya girdim oğlumun herşeyi normaldi çok şükür çok mutluyum 380 gr olmuş:nazar:darısı hepinizin başına inş. geçmişe bakayım dedim ama ne mümkün çok konuşmuşsunuz yine umarım hepiniz iyisinizdir

hoşgeldin deryacım maşallah oğluşunaa:nazar: herkes çok iyi cnm geçmişi okumana gerek yok girsen çıkamıcan çünkü:9:

iyi akşamlar kızlarrr,

Meloşş Yılmazla ilgili anlattığın şey konusunda boşa üzüldün..Yılmazın ne kadar ince ve düşünceli bi baba olduğunu hepimiz biliyoruz..Sen sakın canını sıkma eminin o da kafasında doğru zamanı bekliyordur.Sakın üzülme ve eniştemizi de üzme kuzum..

evet damlacım çok şükür 2 kilo almışım şimdilik ama erkek karnı belli yanlardan diyorlar :1: bu arada geçmişe bakarken eşinin geleceğini okudum çok mutlu oldum senin adına erken mi geliyor

Meyaba Teyzeleyiii, biz geldik oğlumla doktordaaaan. başlıyorum.

öncelikle kendimle başlıyım. baştan beri yedi kilo sayıyla 7 kilo almışım. boyundan dolayı benim icin farketmez kilo alışın dedi. 18-20 arası alırsan doguma kadar kaldırır vucudun dedi. şimdi tam yarısında 7 kilo almissin, kalaninda da yedi kilo alsan tam ideal olur dedi. Ammaaaa makarnayı çok yedigimi bildigi icin, artık makarna ve beyaz ekmegi azaltiyoruz, onun yerine tam bugday ekmek yiyoruz. şeker yuklemesinde problem cikmazsa eski beslenme duzenine gecersin dedi.

gelelim prensime.prensimiz 450 gr olmus. yuzune bakabildik nihayet. esim de doktor da bana benzetti. hatta doktor ne kadar erkek bi yyuzu var bu oglanın dedi. her bebekte bu kadar karakteristik olmaz, belli olmazmış. haftamızla uyumlu herşeyimiz. eşim bebegin yeri cok dar degil mi yaaa dedi. doktor da ne darı yayla gibi maşallah. suyu çok iyi, çok bolmmış, yeri de çok genişmiş. yandan baktık da ağzını açıp açıp kapatıyodu. sanki konuşuyo gibi geldi. yüzüne baktığımızda dabiz güldü oğlum.
The End.

merhaba tatlı anne adaylarıım nasılsınz ben 2gundr gıremıyorum yıne yaa yogunum sımdıde annmedeyım gecmıse hıc gırmıyrm bıle sadece sızı merak ettımmm

merhaba kızlar salı gününden beri giremedim nete evde değildim sizi de bilgilendiremedim detaylıya girdim oğlumun herşeyi normaldi çok şükür çok mutluyum 380 gr olmuş:nazar:darısı hepinizin başına inş. geçmişe bakayım dedim ama ne mümkün çok konuşmuşsunuz yine umarım hepiniz iyisinizdir

maşallah canım oğluşa büyüyor veletler yavaş yavaş:nazar::nazar: çok şükür sağlığı yerindeymiş sevindim bitanemmm

iyi akşamlar kızlarrr,

ahaha yalnız hepimiz artık yılmazı nasılda tanıorsak hepimiz ağız birliği etmiş gibi konuşmuşuz yaa meloşumda utansın kocasına naz yapıor diyeeeeee:20:

kullandıklarımı sayıyoruuuum. bebe yağı, vazelinin kakaolu kremi ve Mustela çift etkili çatlak kremi. akşam 3 kere mustelaya bulandım (onu da sürerken kendimi banknot sürüyomuşum gibi hissediyorum malum 1 tüpçüğü 80 lira, daha da almam sanırım işe yaramıyo bence)yatarken hala kaşınıyodum. sabah da kalktım pullarım dökülüyoooo:5:
canım ben margarin şeklinde olan kakao yağından aldım,bi sürüyorum 2 gün yağlı geziyorum,forumda araştırdım uygunmuş hamilelere fiyatıda çok uygun,kocaman kalıp 4-5 lira bişey epeyde gidiyo,bi dene istersen,kokusuda çok kötü diil,beni rahatsız etmiyo...diğer kremlerden alamadım yaw çok pahalı geldi hemde...bebe yağlarınıda inceledim içinde çok kimyasal vardı,vazgeçtim,böyle işte...

öncelikle kendimle başlıyım. baştan beri yedi kilo sayıyla 7 kilo almışım. boyundan dolayı benim icin farketmez kilo alışın dedi. 18-20 arası alırsan doguma kadar kaldırır vucudun dedi. şimdi tam yarısında 7 kilo almissin, kalaninda da yedi kilo alsan tam ideal olur dedi. Ammaaaa makarnayı çok yedigimi bildigi icin, artık makarna ve beyaz ekmegi azaltiyoruz, onun yerine tam bugday ekmek yiyoruz. şeker yuklemesinde problem cikmazsa eski beslenme duzenine gecersin dedi.

gelelim prensime.prensimiz 450 gr olmus. yuzune bakabildik nihayet. esim de doktor da bana benzetti. hatta doktor ne kadar erkek bi yyuzu var bu oglanın dedi. her bebekte bu kadar karakteristik olmaz, belli olmazmış. haftamızla uyumlu herşeyimiz. eşim bebegin yeri cok dar degil mi yaaa dedi. doktor da ne darı yayla gibi maşallah. suyu çok iyi, çok bolmmış, yeri de çok genişmiş. yandan baktık da ağzını açıp açıp kapatıyodu. sanki konuşuyo gibi geldi. yüzüne baktığımızda dabiz güldü oğlum.
The End.

:nazar::nazar:masaalh ogluna cescıgım tabı sanada yaa merak edıyom senı he boyunu nasıl kaldryo kıloyuu.....ayy cnm yuzu bellı oldumu gercekten yerım onu yaaa..kılosuda supermıs cnm masallhh:nazar::nazar::nazar:

canım ben margarin şeklinde olan kakao yağından aldım,bi sürüyorum 2 gün yağlı geziyorum,forumda araştırdım uygunmuş hamilelere fiyatıda çok uygun,kocaman kalıp 4-5 lira bişey epeyde gidiyo,bi dene istersen,kokusuda çok kötü diil,beni rahatsız etmiyo...diğer kremlerden alamadım yaw çok pahalı geldi hemde...bebe yağlarınıda inceledim içinde çok kimyasal vardı,vazgeçtim,böyle işte...

bu konuda da doktorum, Damlanın da dedigi ve önerdigi gibi dusta kurulanıp bebe yagini sur. sonra 1 su daha yıkan ki nemi hapsetisin vucudun dedi. Kızlar Ayşe Tolga'nın dogal ürünlerinden, avokado ve susam yağı karışımını önerdi. ama ayşe tolga olması şart degil tabi.

:nazar::nazar:masaalh ogluna cescıgım tabı sanada yaa merak edıyom senı he boyunu nasıl kaldryo kıloyuu.....ayy cnm yuzu bellı oldumu gercekten yerım onu yaaa..kılosuda supermıs cnm masallhh:nazar::nazar::nazar:

çok sagol canım valla boy 183 olunca, b de cok kilolu baslamadım hamilelige 18-20 kilo kaldırır o yuzden dedi.

The End.

hoşgeldin cess herşeyin yolunda olmasına sevindim Maşallah insan çok mutlu oluyor gerçekten benimki tembel sanırım çikolatada yedim ama harekatli değildi sıpa.çok şükür herşeyi iyiydi:nazar:
ben de 2 kilo almışım

hoşgeldin cess herşeyin yolunda olmasına sevindim Maşallah insan çok mutlu oluyor gerçekten benimki tembel sanırım çikolatada yedim ama harekatli değildi sıpa.çok şükür herşeyi iyiydi:nazar:
ben de 2 kilo almışım

sagol canım ben de sana yazcaktım şimdi, seninkine de maşallah. İnşallah saglikla dogduklarını da goruruz.

deryacıgım nasılsın masaalh ogluna cnm......sewal hayırlı olsun oda takımın

iyiyim canım oğlumun iyi olduğunu duyunca daha da iyi oldum bu arada seninde gözünaydın ablanlar gelmiş yiğenini de teslim etmişsin her şey geliyor geçiyor valla ben de salı gününden beri giremedim nete sen nasılsın?

Back