İnsanı ne kadar değiştiriyor bu hamilelik..
[URL=http://img87.imageshack.us/i/pregnancyq.jpg/][/URL]
hepinize kocaman bi maasallah
büyüyo bebişler...nasılsınız kızlar...inşallah hiç bi problem yoktur...çok heyecanla takip ediyoum sizleri..
kızlar hissediyomusunuz cinsiyetini bebişinizin??
bizimkilerin çoğunun hissetiği oldu...
tabi allah önce sağlık wersin...sonrada gönlünüze göre versin
ben bunlar gibi olmam herhalde daha dombili olurum aaaaaaa
hepinize kocaman bi maasallah
büyüyo bebişler...nasılsınız kızlar...inşallah hiç bi problem yoktur...çok heyecanla takip ediyoum sizleri..
kızlar hissediyomusunuz cinsiyetini bebişinizin??
bizimkilerin çoğunun hissetiği oldu...
tabi allah önce sağlık wersin...sonrada gönlünüze göre versin
Slm kislar okuyamadm cok ilerlemissiniz.telden girdim hbr wereyim diye.dun gece burda son yazimdan snr acillik oldum.kendi dr aradim tansiyon olctur 14.9 sa ara fln dedi.icimiz rahat etmedi kadin dogum hastanesi acile gittik.alttan ultrasonla bakti.kese var bebek yok kurtas olabilirsin yakinda dedi mi o da.sbha kdr agla agla uyuyamadm dr randevum wardi gittim bebek nokta halinde cook kucuk daha kalp atisida var gibi dedi igne vurduu..ilaclara devam ve 1hafta sadece tuvalete gidecegimm yemegi bile yatakta yiyecekmisim 1hafta daha ya:-(( ama en azindan bebis iyi.cok canimi siktilar gece ya.
Teşekkürler
Ben hiç hissetmiyorum sanırım bende gariplik var:44:
Sağlıklı olsun da hiç önemli değil.
Gerçi babamız erkek istiyor içten içe ama
ben bunlar gibi olmam herhalde daha dombili olurum aaaaaaa
kızlar merhaba bugün 7+5 olduk doktor kontrolümüz vardı. gerçi ilk kontrolümden 15 gün sonra gitmiş oldum. pek bi değişiklik yoktu. kalp atışlarını da çooook derinlerden duyduk. doktorum bi aksilik yok herşey yolunda dese de içim huzursuz. baya baya duymam gerekmez miydi ? benim gibi bişey yaşadınız mı merak ediyorum:44:[/QUOT
sıkma canını olabilir böyle.bi sonraki dr kontrolünde hem daha büyümüş olarak göreceksin kalp atışı da dah asesli olu merak etme.tadını çıkar sıkma canını....
kızlar merhaba bugün 7+5 olduk doktor kontrolümüz vardı. gerçi ilk kontrolümden 15 gün sonra gitmiş oldum. pek bi değişiklik yoktu. kalp atışlarını da çooook derinlerden duyduk. doktorum bi aksilik yok herşey yolunda dese de içim huzursuz. baya baya duymam gerekmez miydi ? benim gibi bişey yaşadınız mı merak ediyorum:44:[/QUOT
sıkma canını olabilir böyle.bi sonraki dr kontrolünde hem daha büyümüş olarak göreceksin kalp atışı da dah asesli olu merak etme.tadını çıkar sıkma canını....
saol canım inşallah dediğin gibi olur. mart gelmek bilzme artık
saol canım inşallah dediğin gibi olur. mart gelmek bilzme artık
canım benim ben hala duymadım kalp atışını dah küçük benimki ama sıkmıyorum canımı salı günü dr gidecem.bakalım duyacakmıyız.herşeyin hayırlısı sıkma tatlı canını herşey yolunda
sorma canım hemde nasıl sağolasın bi hafta daha yatakta kaldı umarım düzelir herşey..oslemim35 nasıl korkkutmuşlar seni neyseki bir şey yok .geçmiş olsun canım dualarım seninle
canım benim ben hala duymadım kalp atışını dah küçük benimki ama sıkmıyorum canımı salı günü dr gidecem.bakalım duyacakmıyız.herşeyin hayırlısı sıkma tatlı canını herşey yolunda
ya bizimde küçük aslında ama ne bileyim pazar günü 8 haftalık olcaz yani bu demek oluyor ki 2 aylık. ama çok derinden duyduk sesini ondan biraz kafam takık :44:
kızlar Toxoplasma Antikoru IgM pozitif çıkmış.. araştırdığıma göre şuan bu enfeksiyonu geçiriyomuşum çook moralim bozukçok zormuş bu çocuk sahibi olmak
merhaba kızlar ben pazartesi kontrole gidicem.7+0 olcak.kalp atışlarını duyabilirmiyim sizce???:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?