evet progestan cok halsizlik yapiyomus duydugum kadarıyla. Allah yardımcımız olsun.
vajinal alıyorum ama, asıl orda çok damar varmış, emilimi en güçlü olan vajinalmiş...yinede kana geçiyorsa etkiliyor demekki... az kaldı 2. ayımız bitiyor artık...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet progestan cok halsizlik yapiyomus duydugum kadarıyla. Allah yardımcımız olsun.
beni yemek yapmaktan fazla ne pişirsem düşüncesi yoruyor.
eşime soruyorum o da canım ne isterse onu yap demiyor mu hepten tıkanıyorum
aynı bizdeki durum bende sevmiyorum dışardan yemeyi eşimde sevmez mutfağa girmeyi..bende giriyorum ama öyle zor oluyoki...öğrenci evine döndük..geçen hafta sürekli makarna yedik nerdeyse..dedim makarna bebişim olcak..canım fazla bişey istemiyo ama aklımada gelmiyo hadi şunu yapalım yiyelim diye..pufff![]()
aynen deli oluyorum şu cevaba
hani şunu yapta yiyelim dese yapıcam zaten canım bişe istemiyo açlığımı gidersin yeter diye bakıyorum eşimde bana bakıyo her akşam mutfakta bakışıyoz böyle![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/317670-aksama-yemek-var.html
o zaman kızlar tıklayın, her gün bakarsınız burdan...işe yarıyor vallahiii
ben bu aralar haşlamaya taktım.kemikli et havuç patates soğan pişiriyorum salça koymuyorum.hem vitaminli bebeğime yarar bir şey hem zahmetsiz.
hem de kansızlığa birebir kemikli et haslamasi. Gerci ben yemem ama eskiden yapardi annem limon sıkar yerdim hosuma giderdi. buyuyunce sevmemeye basladım.
ne günlerdi öğrenci evi deyince aklıma geldi.özlüyorum hep öğrencilik günlerini.patatesli yumurta yapardık 2 tava.ve hazır çorba.oturu afiyetle yerdik.şimdi kahvaltılarda arada yapıyorum aklıma sefil yıllarım geliyor.
ben bu aralar haşlamaya taktım.kemikli et havuç patates soğan pişiriyorum salça koymuyorum.hem vitaminli bebeğime yarar bir şey hem zahmetsiz.
hem de kansızlığa birebir kemikli et haslamasi. Gerci ben yemem ama eskiden yapardi annem limon sıkar yerdim hosuma giderdi. buyuyunce sevmemeye basladım.
işte biz o sefil yılları yad ediyoruz her akşam..kurtulamadık gitti şu öğrenci psikolojisinden..
geçende sen demiştin galiba akşam eşim 10,5ta ......... yaptı diye adını vermeyim canı çekmesin kimsenin..eşime dedim dün akşam bak ne kocalar var ne güzel yapıyo diye o da baktı netten yaptı sağolsun![]()
dur bu akşamda bunu yapim ben![]()
yap hayatım çok güzel oluyor şöyle limonlu limonlu....
çok faydalı ama bebğin için yemelisin.benim sevmediğim şeyler oluyor zorla yiyorum vitamin olsun diye.
benimde etle aram yoktu..gebelikle birlikte canım çekmeye başladı nedense..balığı çok severdim nefret ettim adını duymak bile bulandırıyo beni şimdi..
ay evet canım olmıcak böyle sen bana arada yemek ismi söyle en iyisi![]()
veririm hayatım tabiki de.ben işyerinde bile yapıyorum arada dışardan yemek yemiyorum ben
Slm kislar okuyamadm cok ilerlemissiniz.telden girdim hbr wereyim diye.dun gece burda son yazimdan snr acillik oldum.kendi dr aradim tansiyon olctur 14.9 sa ara fln dedi.icimiz rahat etmedi kadin dogum hastanesi acile gittik.alttan ultrasonla bakti.kese var bebek yok kurtas olabilirsin yakinda dedi mi o da.sbha kdr agla agla uyuyamadm dr randevum wardi gittim bebek nokta halinde cook kucuk daha kalp atisida var gibi dedi igne vurduu..ilaclara devam ve 1hafta sadece tuvalete gidecegimm yemegi bile yatakta yiyecekmisim 1hafta daha ya:-(( ama en azindan bebis iyi.cok canimi siktilar gece ya.cok kötüydümm