ayyyy ben de yapacaktım nası yapacam diye düşünüyodum yapacaz artık bi şekilde kuzu napalım
evet canım ya ne güzel ben hiç geçmez sanıyordum ama 4 ayımız kaldı bebeklerimi almaya nasipse. koçişin ne zaman geliyor kısmetse
valla canım bilmiyorum heralde kuaföre gitmek lazım gelecek başka türlü çok zor artık bide yazın en tavan yaptığı günlerde hiç çekilmez kıl falan ahhh keşke daha önceden epilasyon yaptırsaydım ah kafam ahhh...
melekim teşekkür ederim tatlım...çok özledik seniiiiiiii öpüyorumcanlar herkese iyi geceler,ben bi ceeee diyip kaçıcam,olanlar olmayanlara söylesin lütfen,hepiinzi çok özledim nen
seval sana göbek topiğinde ilanı aşk ettim bi cevap vermedin çıktım,yakalarsan öpücem seniiii
ben bi ara hafif bi rahatsızlandım ama şuan iyiyim çok şükür,yoğunluktan dolayı çok fazla giremiyorum nete,sizlerden çoook uzak kaldım biliyorum ama meliscimden aldım haberleri,ara ara ses vermeye çalışcam söz verdim çünkü melise,sonra napar adamı melis
damlacım umarım kocan gelmiştir,meloşum mutfakdaki foton on numara bayıldımm,özgecim sen ve bebişim gayet iyisinizdir işalah,esracım minik kızın da sende iyisiniz sanırım,meliscim seni ayrıca seviyorum biliyosun,seval sana küstüm ben yazmıyorum daa
tüm sorunlar geride kalsın artık,hepimiz bi anca doğuralım istiorum ben,çok öpüyorum hepinizii
kızlar ya
dün banyo yaptım yaparkende dedimki genital bölgemi alayım o ne, ben artık önümü göremiyorum hemde hiç be yapacağız ya daha 5.ayda üfff beee
günaydın kızlar sabah sabah çok canım sıkıldı yaa. Kahvaltı hazırlarken sütü döktüm hemde doğalgaz borusunun geçtiği delikten tezgahın altına gitti tezgah altı mahvoldu içindeki malzemeler hep süt oldu eşimde temizlemeye yardım ederken cezvedeki ısıtmış olduğum sütü döktü mutfağım rezil anlayacağınız öfkemden ağladım ağladımDolabın içini boşalttım biraz üstünden sildik işe geldim bu mübarek günde niye böyle oldu yaa nasıl temizlicem süt kokacak dolabımın içi Sizler iyisinizdir inşallah
ahahaaaklıma ne geldi yılmaz bizim ces gibi esrarengiz olurdu kesinlikle foto paylaşmaz facebook bile açmadı bizimki
kızlar ii akşamlar ya buğün gerim gerim geriliyorum gidiyorum yağlanıyorum fayda etmiyor sizde böyle şeyler varmı?
Gülay
nerdesin sen insan bi haber bir ses veriir burda hepimizden meraktan öldük, bişey değil gelinimide alıp gitmişsin
günaydın kızlarrr napıosunuz görüşmeyeli ben 2 gündür yoktum bir mevsim meyvesini az yıkamışım bide öyle yemişim die 2 gündür bulantı kusma ne ararsanız vardı allaha şükür oğluşum etkilenmedi bu durumdan kendileri 19 cm ve 380 gr olmuşlar
günaydııııın kızlaaaaar...
Günaydın dünürüm... Bende geçmişe bakıyodum kimse beni sormuş mu? Diye.. Hiç adımı göremedim
Gelinini de alıp gitmişim aaaa deli bi dahakine çıkarır giderim
Aşağıyı göremiyorum demişsin dünür ben bayadır göremiyorum, yakında ayaklarımıza da ulaşamaz olucaz, ablamın ayakkabılarını eniştem giydirip çıkarırdı..
şimdi belki merak eden olur diye dün nerede olduğumu yazayım.....
Dün 3lü test sonucum çıkacaktı bende işyerine yarın yokum dedim. Tam gün gelmedim işe. Yatıp dinlenicem güyaaa.
Sabah 9 da bi kalktım.11 e kadar evi cillop gibi temizledim. 11 den snra pazar vardı pazara gittim, geri geldim umreden gelen bi komşu vardı ona uğrayım kızıma zemzem suyu içirdim.
Sonra saat bu arada 1,5 filan oldu.izmitte mobilyacıların olduğu üçyol diye bir yer var oraya gittim.
Bebek odası filan baktım bir yerle 950 liraya kadar pazarlık ettim güzeldi de oda..
Bi köşe takımı beğenmişim oturma odasına 2100 tl.. Bayıldım yauuuu..
Neyse randevu zamanım 03:20 idi . Saat 3 te hastahanede oldum. Bekle babam bekle tam sıra bana geldi hayda doktor acil ameliyata girdi mi?
Saat 17:15 sıralarında muayene olduk. 3lü testimiz temiz. şuanlık bi sorun yok dedi. Adamdaruldum hiç üstelemedim. Güya dinlenecektim canım çıktı dün.
Kırk yılda 1 evde kalınca deli gibi nereye saldıracağımı şaşırıyoyorum..
Günaydııııın kızlaaaaar...
günaydın dünürüm... bende geçmişe bakıyodum kimse beni sormuş mu? diye.. hiç adımı göremedim
gelinini de alıp gitmişim aaaa deli bi dahakine çıkarır giderim
aşağıyı göremiyorum demişsin dünür ben bayadır göremiyorum, yakında ayaklarımıza da ulaşamaz olucaz, ablamın ayakkabılarını eniştem giydirip çıkarırdı..
şimdi belki merak eden olur diye dün nerede olduğumu yazayım.....
dün 3lü test sonucum çıkacaktı bende işyerine yarın yokum dedim. tam gün gelmedim işe. yatıp dinlenicem güyaaa.
sabah 9 da bi kalktım.11 e kadar evi cillop gibi temizledim. 11 den snra pazar vardı pazara gittim, geri geldim umreden gelen bi komşu vardı ona uğrayım kızıma zemzem suyu içirdim.
sonra saat bu arada 1,5 filan oldu.izmitte mobilyacıların olduğu üçyol diye bir yer var oraya gittim.
bebek odası filan baktım bir yerle 950 liraya kadar pazarlık ettim güzeldi de oda..
bi köşe takımı beğenmişim oturma odasına 2100 tl.. bayıldım yauuuu..
neyse randevu zamanım 03:20 idi . saat 3 te hastahanede oldum. bekle babam bekle tam sıra bana geldi hayda doktor acil ameliyata girdi mi?
saat 17:15 sıralarında muayene olduk. 3lü testimiz temiz. şuanlık bi sorun yok dedi. adamdaruldum hiç üstelemedim. güya dinlenecektim canım çıktı dün.
kırk yılda 1 evde kalınca deli gibi nereye saldıracağımı şaşırıyoyorum..
ben de diyorum akşam neden kulaklarım çınladı, beni anmışsınız siz bacım, benim gibi biri olmasına da sevinmedim degil yani, pek yanlız pek gariban hissediyodum kendimi.
Ben de çok geriliyorum hatta pul pul dökülüyorum. Akşamdan beri sürmedigim mustela vazelin hiçbişi kalmadı sabah kalktım yine pul pulum. Ve sanırım ben çatladım kızlar. Sizde çatlak var mı çatlak :) kocam umursama boşver diyip dduruyo. Umursıcak bişi yokolan oldu zaten galiba. Boyla alakası olabilir mi ki, daha çok mu gerildim ben noldum. Ne ablam ne annemde çatlak var ama onlar 150.
aman tatlım sizlere birşey olmamış ya üzülme lütfen oluyor böyle aksilikler..
Bende sabah üfff beee diyerek uyandım eşimde zavalıım ne oldu mehtap birşe mi var diye fırladı dedim yok her sabah işe gitmekten sıkıldım artık diye söylendim
kim sormadı seni dün sabahtan beri herkes seni soruyor canım iyice okumadın mı geçmişi.... Yawww haber ver bir dahakine
Oy çok şükür bişiyin yokmuş. seni sora sora birbirimize bi hal olduk, sen neden ismimi göremedim geçmişte diyosun. meraktan çıtladık biz bi kere. ama çok şükür ki iyisin, bebişimiz de iyi. begendigin odanın fotosunu bulursan koysana bakalıııım Gülay?
bende gerginlik yok cescim sen birde bebe yağını dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?