2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

allah allah kaynak hangi site vay be daha neler duyucaz:) kızım kızım sen önce yede sonra yasinde yer
ben hergece bu vakitler acayip tatlı şeyler yiyorum bende patlıorrr yasin yemediğindenmi acabaaa bunlar ama yemezki yasindee uffff
ahahaha dimi dimi :60::60: Ben doğumdan sonrayı düşünüyorum da fena patlama olucak onlarda kim kimi kovalar bilmiyorum ama :60::60:

sen var ya seeeen çok fenasın çooook :60:

doğumdan sonrasını bilemem daha bunun 40ı var şimdi o nazlanıor ozmnda ben nazlanırımmm hiiçç belli olmaz bu işer

ay kızlar başım ağrıdı iiiice ben çıkıyorum sırtımda çok kötüü öpüyoruzzzzzzzzzzz

hepsi düzelebilecek pürüzler Esracım maşallah kızımız fıkır fıkır olucak demek ki yandı babası :9::9:
Maşallah Durumuza:nazar::nazar:
Tabi bu arada başınız sağolsun..

aaa ne kadar uygunmuş gerçekten..Yeni doğan yoğun bakımı var mı acaba hastanenin?

varmış cnm ama en büyük dezavantajı çok kalabalıkmış?

yaa deme ölee amaaa ölee demeee

esracım başını saolsunn allah sabır versin geride kalanlara

duru içinde kordon dolanmasını duymuştum sanırım 7. ay itibari ile tehlikeliymiş ondan önce çoğu bebekte olurmuş ona takılmaa onun dışında senin kız cadı olcak galibaa sölimmmm :nazar::nazar: kız dediğin azcık oturaklı olur o ne hareketlermiş öleeeee net bir yüz resmi görebildinmi ayrıntılıda görüntü nasıl oluor 4 boyutlu gibimi anlatsana

Sağol kuzum..
Ayy aynen Milisim fecii çıktı bu kız:1:
Bir de kızlar geç hareket eder falan filan diyorlar,benim ki erken başladı öyle de devam ediyor maaşallah:nazar::nazar:

Ayrıntılıda görüntü ayrıntılı oluyor kuzum:1:
Ama Öyle çokk büyük beklentilerle gitmeyin kızlar.
Eşim öyle gitti,çıktığında şoktu:60:
Ben böyle suyun içinde yüzen falan bi bebek göreceğim sandım diyor:1:
Ultrasondan tabii ki daha net ama öyle cam gibi de değil.
Doktor her şeyine baktı sonra da inceledik yüzünü gözünü.
Ayırtedebileceğin kadar diyim..

ben hergece bu vakitler acayip tatlı şeyler yiyorum bende patlıorrr yasin yemediğindenmi acabaaa bunlar ama yemezki yasindee uffff

doğumdan sonrasını bilemem daha bunun 40ı var şimdi o nazlanıor ozmnda ben nazlanırımmm hiiçç belli olmaz bu işer

tamam ya itiraf ediyorum bende kaçan hep benim üstelik bende bu saatlerde yiyorum ama banamısın demiyor hadi dedigin gibi herşey tersine dönerde bende kovalayan olursam:)

hepsi düzelebilecek pürüzler Esracım maşallah kızımız fıkır fıkır olucak demek ki yandı babası :9::9:
Maşallah Durumuza:nazar::nazar:
Tabi bu arada başınız sağolsun..

aaa ne kadar uygunmuş gerçekten..Yeni doğan yoğun bakımı var mı acaba hastanenin?

Düzelecek Damlam,ben hiç olumsuz düşünmüyorum.
Doktor da zaten üstünde bile durmadı,içim rahat:61:
Kızım hiç sorun çıkarmayacak annesine:69:
Babamıza dedim şimdi bak böyle böyle diyor kızlar diye:60::60:

tamam ya itiraf ediyorum bende kaçan hep benim üstelik bende bu saatlerde yiyorum ama banamısın demiyor hadi dedigin gibi herşey tersine dönerde bende kovalayan olursam:)

hamilelikten önce bende kaçan konumundaydım şimdide çok tepesinde deilim beni istemeyi ben hiç istemem:19::19: kocammmm göbeğemdeeennn korkuorr bnm bride sahil görcek diyeee :19:

Aaa sizin muhabbetiniz gene sapıkçanakkkk :78:
Çok utanırım hiç gelemem ben böyle konulara:23:

Ben kaçayım kızlar,hepinizi bol bol mucukturuyorum:23:
İyi gecelerrr...

hamilelikten önce bende kaçan konumundaydım şimdide çok tepesinde deilim beni istemeyi ben hiç istemem:19::19: kocammmm göbeğemdeeennn korkuorr bnm bride sahil görcek diyeee :19:

Melis böyle belden aşağı konular konuşarak kaçırdın kızları çok ayıp çoook :20:

:60::60::60::60::60:

yahu koskocaaa gün acıkmayan bünyem son 1 haftadır busaatlerde acıkıor ve ayıptır sölemesi ne varsa yiyorummm nolcak bu halim ya neden bnde gündüz acıkamıorummm

Back