2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yahu koskocaaa gün acıkmayan bünyem son 1 haftadır busaatlerde acıkıor ve ayıptır sölemesi ne varsa yiyorummm nolcak bu halim ya neden bnde gündüz acıkamıorummm

ohoooo benim yediklerimi bi görsenn kıtlıktan çıkmış gibiyim ne garip bişimiş bu hamilelik yaa..Annem bile şok oluyor halimi görünce, ayrıcaa hiçbiyere kaçmadım kolan hastanesiyle ilgli yorumlara bakıyorumm:9:

gecenin en masumu seçiyorum seni fena harcadık ya..ye sen merinosum yemedigin günlere say sahilimize şifa olsun

valla sahile yarasında genelde bnm kalça gıdık kol bcak göbeek kısımlarına ararlı şeyler yiyorum:9:

polatın anası vuruldu darısı polatın başına diorum ve iyigeceler dileklerimi sunuorum

valla sahile yarasında genelde bnm kalça gıdık kol bcak göbeek kısımlarına ararlı şeyler yiyorum:9:

polatın anası vuruldu darısı polatın başına diorum ve iyigeceler dileklerimi sunuorum

iyi geceler yavruuu beslenme çantanızı hazırlasında gitsin yasin aç kalmayın

:52::52::52:neden yasak meloş ya doktor bize yasak demedi hatta doğuma yakın bile serbestmiş internette yazıyormuş normal doğumu kolaylaştırıyormuş:16::16:

evet açılmaya yardım ediormuşta allah korusun zararlıda olabilir bebek dönmemiş olur falan dr kontrolünde olmalı ayy bunuda dr a sormak ne zor yaaaa

Hoyyyyyt, nooluyo len, ne bu konular? Göbek koydum, dağılın gidin göbek bakın oolummm:51:

canlar herkese iyi geceler,ben bi ceeee diyip kaçıcam,olanlar olmayanlara söylesin lütfen,hepiinzi çok özledim nen :69:

seval sana göbek topiğinde ilanı aşk ettim bi cevap vermedin çıktım,yakalarsan öpücem seniiii:22:

ben bi ara hafif bi rahatsızlandım ama şuan iyiyim çok şükür,yoğunluktan dolayı çok fazla giremiyorum nete,sizlerden çoook uzak kaldım biliyorum ama meliscimden aldım haberleri,ara ara ses vermeye çalışcam söz verdim çünkü melise,sonra napar adamı melis:60::60:

damlacım umarım kocan gelmiştir,meloşum mutfakdaki foton on numara bayıldımm,özgecim sen ve bebişim gayet iyisinizdir işalah,esracım minik kızın da sende iyisiniz sanırım,meliscim seni ayrıca seviyorum biliyosun :34:,seval sana küstüm ben yazmıyorum daa:47:

tüm sorunlar geride kalsın artık,hepimiz bi anca doğuralım istiorum ben,çok öpüyorum hepinizii:54::54:

canlar herkese iyi geceler,ben bi ceeee diyip kaçıcam,olanlar olmayanlara söylesin lütfen,hepiinzi çok özledim nen :69:

seval sana göbek topiğinde ilanı aşk ettim bi cevap vermedin çıktım,yakalarsan öpücem seniiii:22:

ben bi ara hafif bi rahatsızlandım ama şuan iyiyim çok şükür,yoğunluktan dolayı çok fazla giremiyorum nete,sizlerden çoook uzak kaldım biliyorum ama meliscimden aldım haberleri,ara ara ses vermeye çalışcam söz verdim çünkü melise,sonra napar adamı melis:60::60:

damlacım umarım kocan gelmiştir,meloşum mutfakdaki foton on numara bayıldımm,özgecim sen ve bebişim gayet iyisinizdir işalah,esracım minik kızın da sende iyisiniz sanırım,meliscim seni ayrıca seviyorum biliyosun :34:,seval sana küstüm ben yazmıyorum daa:47:

tüm sorunlar geride kalsın artık,hepimiz bi anca doğuralım istiorum ben,çok öpüyorum hepinizii:54::54:

canım benim özlüyoruz seni bebişimiz iyi selam söylüyor teyzesine :54:

Selam gececi fıstıklar biz geldik:21:
Bugün girdik detaylıya,birkaç pürüz çıktı ama önemli değil.
Birincisi benim sıpa aşırı üstü hareketli olduğu için kordonu boynuna dolamış:53:
Bi görmeliydiniz,yüzünde boynunda hep kordon:1:
Doktor bu aylarda olabilir,korkulacak bir şey yok dedi.
İnşallah zamanla açılır:18:

Bir de plesantamız biraz aşağıdaymı.
Marjinal bilmem ne dye de adı vardı da unuttum:26:
Rahim ağzını,doğum kanalını kapatmıyor.
Kapatsa sorun olur,kanama yapar dedi.
Sadece biraz fazla aşağıda kenardaymış,rahim büyüdükçe yukarı çıkacakmış.
Herhangi bir sorun olmadığı için endişelenme dedi doktor.

Hımm bunların dışında her şey yolundaydı:nazar:
Kızımın suyu falan her şeyi yerinde,tüm organların gelişim güzel:nazar:
3-5 gün de ilerden gidiyoruz:nazar::nazar:
Başaşağı duruyordu,kafasını sıkıştırmış rahim ağzına:1:
Zar zor yüzünün fotoğraflarını aldık ama tam net değil.
Ayy bi hareketli bi hareketli ki kuzum benim:69:

Bir sonraki randevumuz taaa 16 Mayıs'da şeker yüklemesi için..
Çok özleyeceğim kuzumu çokkkk:69:

Tek mesajda yazaym bari.
Bugün eşimin teyzsinin eşi vefat etti.
Sanırım birkaç gün nete giremem kızlar,bilginiz olsun.
canımm çok sevindim durumuzun iyi olmasına maşallah ona :nazar::nazar::nazar: buarada başınız ağ olsun mekanı cennet olsun :26:

kızlar ya
dün banyo yaptım yaparkende dedimki genital bölgemi alayım o ne, ben artık önümü göremiyorum hemde hiç be yapacağız ya daha 5.ayda üfff beee

Gülay

nerdesin sen insan bi haber bir ses veriir burda hepimizden meraktan öldük, bişey değil gelinimide alıp gitmişsin

Back