2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

:((((((
akşam bebeğimin odasıyla ilgili hayallerimi yılmaza anlatıyorum....cevap:

daha var
şimdiden bir şey yapmayalım...
hem hemen odasında yatmayacak zaten şimdiden almaya ne gerek var....

yılmaza ne oldu anlamadım....hiç heyecanı yok gibiydi...

ikincisi isim ne koyucaz diyorum cevap:

daha zamanı var

:(((((((((( offfffffff kocam böyle değildi...korkuyor mu
hiç bir şey demedim
yatttım sessizliğim sorunu çözer mi.

kocişler karılarını gıcık etmek için yaratılmışlar kuzucum hiiiiççç sıkma canını.Belki dediğin gibi doğum yaklaştıkça korkuyor da olabilir çünkü kendi eşimden örnek vereyim sana.Ben amniyosentezx olurken ultrasonla kontrol dahil hiç bi evrede eşimi yanıma almadılar ben sanmıştım ki eşim yanımda olcak o esnada elimi tutacak ama nerdeee adam dışarıda benim işlem 5 dk sürdüyse ona 5 yıl gelmiş resmen cıktığımda ben boyle sırıtarak yürüyom tabi yanına başladı noldu noldu noldu demeye oldu bitti dedim biraz bekledi sonra dediki yok duygu yok ben anladım ki sen doğuma girdiğinde kafayı yerim heralde dedi sonra arabada gidiyoz dediki bana biliyomusun biz sizden daha heyecanlı oluyoruz aslında zaman gectikçe doğum yaklaştıkça hem sana hem bebeğime bişe olacak mı acaba nasıl olacak diye düşünmeden duramıyom ben dedi yani tatlım anlıcağın o şimmdiden ileriyi düşünüyo korku başlamıştır onda da

sana da günaydınnn tatlımmmm

günaydın melekciğimmm nasılsın kuzum

günaydın tatlım herşeyin yolunda olmasına cok sevindimmmm:46:

günaydın canım bu ben de bebe yağı zaman zaman badem yağı ve vazelin kullanıyom çok şükür bende de bişe yok şimdilik

Sağol canım teşekkür yoğun ilginize teşekkür ederim.. :54:

daha var

daha zamanı var

hiç bir şey demedim

ay ben bakıyorumda noluyo bide benim erken doğum riskim var diyorum. olsun ben alırım bişey olursa ben kurarım diyo.. daha erkenmiş.. bilmem ne...
aynısından bende de var.. babalar son aylara doğru değişir ama bu ilgilenmediği anlamına gelmezmiş biyerde okumuştum..
olan hep bize oluyo onlara noluyo anlamadım.. :63:

kocişler karılarını gıcık etmek için yaratılmışlar kuzucum hiiiiççç sıkma canını.Belki dediğin gibi doğum yaklaştıkça korkuyor da olabilir çünkü kendi eşimden örnek vereyim sana.Ben amniyosentezx olurken ultrasonla kontrol dahil hiç bi evrede eşimi yanıma almadılar ben sanmıştım ki eşim yanımda olcak o esnada elimi tutacak ama nerdeee adam dışarıda benim işlem 5 dk sürdüyse ona 5 yıl gelmiş resmen cıktığımda ben boyle sırıtarak yürüyom tabi yanına başladı noldu noldu noldu demeye oldu bitti dedim biraz bekledi sonra dediki yok duygu yok ben anladım ki sen doğuma girdiğinde kafayı yerim heralde dedi sonra arabada gidiyoz dediki bana biliyomusun biz sizden daha heyecanlı oluyoruz aslında zaman gectikçe doğum yaklaştıkça hem sana hem bebeğime bişe olacak mı acaba nasıl olacak diye düşünmeden duramıyom ben dedi yani tatlım anlıcağın o şimmdiden ileriyi düşünüyo korku başlamıştır onda da

belki dediğin gibi cnm ama hepsi o kadar düşünceli olmuyor adamlarda dert yok tasa yok bizim kadar derin düşünmüyorlar hepsi bu yoksa istemediklerinden korktuklarından falan değil rahatlıktan :16:

daha var

daha zamanı var

hiç bir şey demedim

günaydın şekercim ..
valla aynılarını ortalama hepimiz yaşıyoruz yalnız değilsin:5:
çok üzüldüğünde belli etsende ne olacak yine adamların dediği oluyor bir şekilde. bende bebek odası istedim, ne gerek var erken dedi,küstüm, üzüldüm sonra bebek odası yapan arkadaşlarıma baktım çocuklar 2 yaşında daha kullanan olmamış ( aslında kocalar haklı )

isim konusunda bizde tartışıyoruz. ben mirza olsun istiyorum eşim poyraz, nuh diyor peygamber demiyor.. üzülüyordum sonra dedimki adı ile yaşasın, sağlıklı olsunda ne olursa olsun.. boşver.. takma kafana..

onlarda aslında stres yapıyorlar, onların sırtındada baya yük var, dr bana demiştiki babalığı anca kucağına aldıktan birkaç ay sonra hisseder, duygusal bir bağ kurup bizim gibi düşünmelerini beklemek aslında haksızlık. yoksa onlar bizleride çocuklarınıda seviyorlar.. ama onlar kadın değilki anaç olsunlar..
üzme kendini..

belki de akşam kafasına bşiler takılmışmıştır canım yaaa, kestirip armayın öyle daha konuşursunuz bu konuyu . sen üzme kendini nolur.
bekleyeyim 2 ay daha sonra nasılsa kendi yapıcak:1:

valla bilmiyorum duygucum
bakıcaz artık neler yapıcak

günaydın şekercim ..
çok üzüldüğünde belli etsende ne olacak yine adamların dediği oluyor bir şekilde. bende bebek odası istedim, ne gerek var erken dedi,küstüm, üzüldüm sonra bebek odası yapan arkadaşlarıma baktım çocuklar 2 yaşında daha kullanan olmamış ( aslında kocalar haklı )

isim konusunda bizde tartışıyoruz. ben mirza olsun istiyorum eşim poyraz, nuh diyor peygamber demiyor.. üzülüyordum sonra dedimki adı ile yaşasın, sağlıklı olsunda ne olursa olsun.. boşver.. takma kafana..

onlarda aslında stres yapıyorlar, onların sırtındada baya yük var, dr bana demiştiki babalığı anca kucağına aldıktan birkaç ay sonra hisseder, duygusal bir bağ kurup bizim gibi düşünmelerini beklemek aslında haksızlık. yoksa onlar bizleride çocuklarınıda seviyorlar.. ama onlar kadın değilki anaç olsunlar..
üzme kendini..

Ay ben de Mürza ismini çoook seviyorum. sizde de var mı boşnaklık? boşnak ismidir Mirza.

yorgunlukla bitmiş günün ardından günaydınnnn....
nasılsınız?
meloşcummm sen moralini bozma,geçer bunlar herşey yoluna girer...bence kocan erken davranmak istemiyo,korkuyo bişey olur diye..benimkide ole hadi bişeyler alalım diyorum bekle bi kaç ay daha geçsin diyo ben de sadece ufak tefek şeyler alıyorum...

Bebek ne kadar çabuk baba ile iletişim kurarsa o zaman baba oldujlarını anlıorlar. Yani kısaca doğurduktan 2 ay sonra bebği baba ile başbaşa evde bırakmak lazım cabuk anlaşsınlar diye.

malum yarın 23 nisan. 23 nisan kutlamaları radyoda şimdiden başladı. adana da bir okuldan öğrenci konuklarımız var burda. çook sewimliler çok heyecanlılar görmenizi isterdim. 23 nisan hep neşe doluyor insan diye şarkı söylemeye başlayacağız birazdan. ayyyy benim karnımdaki sıpa da büyür böyle 23 nisanlara katılırmııı. ayyyy duygulandım yawww

Sağol canım teşekkür yoğun ilginize teşekkür ederim.. :54:

ay ben bakıyorumda noluyo bide benim erken doğum riskim var diyorum. olsun ben alırım bişey olursa ben kurarım diyo.. daha erkenmiş.. bilmem ne...
aynısından bende de var.. babalar son aylara doğru değişir ama bu ilgilenmediği anlamına gelmezmiş biyerde okumuştum..
olan hep bize oluyo onlara noluyo anlamadım.. :63:
ya gülayım çok iii tanırım kocamı neden böyle davrandığını anlamadım....temkinli galiba..
günaydın şekercim ..

üzme kendini..
son 15 gün kala her şeyi yaparız dedi.....bekleyeceğim
anladım canım ne demek istedigini. napalım kader kısmet artık. yapçek bişi yok.

her şeyin hayırlısı canım

yorgunlukla bitmiş günün ardından günaydınnnn....
nasılsınız?
meloşcummm sen moralini bozma,geçer bunlar herşey yoluna girer...bence kocan erken davranmak istemiyo,korkuyo bişey olur diye..benimkide ole hadi bişeyler alalım diyorum bekle bi kaç ay daha geçsin diyo ben de sadece ufak tefek şeyler alıyorum...

galiba ebrucum...temkinli davranıyor malum 2 bebek kaybettik

galiba ebrucum...temkinli davranıyor malum 2 bebek kaybettik

aslında erkeklerin geneli bole geçen ben nasıl doğrucam diyorum...doğuramıcam galiba...yok yok diyo ne olacak doğurursun beyimiz 4-5 tane doğurduğu için tecrübeli:)))tamam sende yanımda ol diyorumm yok yok diyo ben korkarımmm nasıl tezatlık bu yaaaa:2::2:

Back