2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ebeet aynen dediğim gibi doğru gidiyosun aferin sanaa:46: hep böyle ol abla sözü dinle:51:

Meiiiis kocama süpriz yapıyım Cem Yılmaz'a bilet alıyım diyorum ne dersin?

senin kalbin cidden temiz yaaaaa sabahtan beri aklımda onura bişi alsa diye geçiriorum şimdide tam ayzarken msj geldi ona cvp veriordum senin cvp gelmiş hep orkana ve kednine bişiler aldın onurada bişi al çocuk kendini garip hissetmesin dicektim ama aklına gelen süpermişşşş bayıldımmmm

ben de cevap vermek istiyorum damlacım süper olur cem yılmaz

Oleeyyy :46::46::46:

ben neler kaçırmışım onur mu geliyor yaa

Ebeet kaçırdın sen tabi pazar günü geliyo inşallah..Kısa bi süre de olsa biizmle babamız 4 boyutluya yetişiyo :66:

canım komedi dükkanınada gidebilrsiniz tolga çevik in oynadığı

O da olur aslında ama Cem Yılmazı çok istiyodu gösteri zamanı hep gemide oluyodu.Şimdi denk geldi.

senin kalbin cidden temiz yaaaaa sabahtan beri aklımda onura bişi alsa diye geçiriorum şimdide tam ayzarken msj geldi ona cvp veriordum senin cvp gelmiş hep orkana ve kednine bişiler aldın onurada bişi al çocuk kendini garip hissetmesin dicektim ama aklına gelen süpermişşşş bayıldımmmm

Dimi hep bize aldık kocacım mahrum kalıyo herşeyden.Bide doğum günü geçti martta yapayalnızdı yine orda hediye de almadım buna çok sevinir diye düşünüyorum. Çok istiyodu çünkü gitsek diye bi türlü denk gelmiyodu gösteri tarihi şimdi baktım Tim de var alıyım bari bilet :46::46:

allahtan elim ayağım düzgün içten nasırlaştık güzelim ya

wowwwwwww ne kokular vardır şimdi sizde kıskandım bende mi cıbı bıcı yapsam
ayy yap meloşumm yorgunluğun giderr
canım geçer inşallah :26: dün benimde ağrıyordu ama geçti şükür.bende dua giricem ama korkuyorum iyice üşütürüm diye
gir tatlım ılık sıcak arası hazırlıklı gir hemen giyinirsinnn ben yandığım için giyinemiorum sahilcim böle bir etki yarattı üstümde belkide sahil deildirrrr:78::77:
mis mis öpücükde verdinizmi babaya..yinemi özürdile geçer diyor yoksa yasin gerçi bu kez mevzuyu bilmiyorum ama:)
ayy sorma kocişim aç kaldı bu geceeee aşağıdan yemek vermediler malum evdede bişi yok domates salatalık ekmek yiyorr bekledi bu saate kdr acaba yemek verirlermi diyee hiçöpücük aklımıza gelmedi
Oleeyyy :46::46::46:

Dimi hep bize aldık kocacım mahrum kalıyo herşeyden.Bide doğum günü geçti martta yapayalnızdı yine orda hediye de almadım buna çok sevinir diye düşünüyorum. Çok istiyodu çünkü gitsek diye bi türlü denk gelmiyodu gösteri tarihi şimdi baktım Tim de var alıyım bari bilet :46::46:

cuk oturmuşşş süperrr:46::46::46::46: ama ozmn küçük bişi daha al babamı seviorum gibi bişi ayzsın üstündeeee mama önlüğü almışlar gratisten meselaa

gir tatlım ılık sıcak arası hazırlıklı gir hemen giyinirsinnn ben yandığım için giyinemiorum sahilcim böle bir etki yarattı üstümde belkide sahil deildirrrr:78::77:

ayy sorma kocişim aç kaldı bu geceeee aşağıdan yemek vermediler malum evdede bişi yok domates salatalık ekmek yiyorr bekledi bu saate kdr acaba yemek verirlermi diyee hiçöpücük aklımıza gelmedi

cuk oturmuşşş süperrr:46::46::46::46: ama ozmn küçük bişi daha al babamı seviorum gibi bişi ayzsın üstündeeee mama önlüğü almışlar gratisten meselaa

MELİSSSSSSS koltuğa sızdım valla nasıl kalkarım bilmem uyumasam iiiidir

bişey alamadan döndük alışverişten kuzen anneme geldi kapıda kalınca döndük pöfffffffffffffffff

gerçektende çok sevindim damla o degilde bu defaki gidişi onura daha zor gelecektir yaa orkanıda epey büyümüş görecek

bişey alamadan döndük alışverişten kuzen anneme geldi kapıda kalınca döndük pöfffffffffffffffff
tüh beeee neyse yarın akşam deneyin şansınızı olmadı
kızlarr oğlumu hissediyorum galiba pıt pıt vuruyor tatlı bişeyler yedim ondan galiba :52::52::52::52: ayy bu bambaşka bişey yaaa

yuuppirikkkuuuuuuuuuuu:64:

tamamm hemen arastırmalara baslıyorum Orkanın hediyesi olsun o da:9:

gerçektende çok sevindim damla o degilde bu defaki gidişi onura daha zor gelecektir yaa orkanıda epey büyümüş görecek

öyle bir geçer zaman kinin fragmanı çıktı gördünmü 30 u vurguluor osman konuşuor sadece ztn 30. bölüm birde ebn bir yerde osmanın kontratı 30. bölüme kdr diye okumuştum inşallah öle deildir yaaaa çok üzülürümm diorki ben annemi 30 kadar çok seviorum çünkü bildiğim en büyük sayı 30 ama osamnın büyük sesi konuşuor:43:

tüh beeee neyse yarın akşam deneyin şansınızı olmadı

yuuppirikkkuuuuuuuuuuu:64:
odayıda boyayamıycam dayımız balıkesire gidiyor 1 ay sonraya kaldı ama perdesini yaptıracağım
ayy meloşum hep vursun insan hamile olduğunun iyice bilincine varıyor :2::2:

anlatılmaz duygu oyyy yerim minik ayakları

Back