2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canım :9::9::9:

bilmiyorum ki canım :44:

canım ben geldim tekrar yazdım sana ama yoktun :59: özleniyorsun bilgin olsun

canım hemen yarın talip çıkar çok arayan var sen merak etme :9::9::9:
saol tatlım :17::17:
sen bırak işi gücü canım gel istanbula bi koltukta sen bi koltukta ben takılalım
sen neden çıkmadın hala?

patron yemekte keyfini bekliyoruzzzzzzzzzzzzz

evet top gibi girişirim işlere burda da doğrurum oğlumun ismini de evrak koyucam:1:
:60::60::60:
teşekkürler.. eylulde toplu patlama yapıcaz:52:
cnmm buarada çok sevindimm sonuçlarının iyi çıkmasına hepimiz başaracağız inşallaahhhh:nazar:
önceden yüklemişler onun programı :)))))
:60::60::60::60: fırlamaaa
kadının bir evlenmeden önce hamile kalmış sıcak memleket yüklü gitmiş...kaynanasıyla bir gün oturuyorlarmış..kız bebesini kabul ettirecek ya..ayyy demiş sizin bu memleket ne kadar sıcak insan 5 ayda doğrur burda demiş
kaynana da kızım demiş sen ilk önce 9 ayda doğur da demiş diğerlerini 5 ayda da doğursan olur demiş....

o da 8 ayında doğurur melisim ya
:9::9::9::9:
Sülümanıma harem kurucam ben:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
püüü rezil erkek anası seniii nasılda şimdiden yüzünü gösterdiiii:22:
onun erken doğum olacagı şimdiden belliolmuş demek,ufku geniş doktormuş onun dr.u nede olsa milli atlet doktoru :1::1:

ahahahah öngörülü dr maşallahh diyelim:9:

biz geldik kızlar, gündeydik yedik içtik, hürrem muhabbeti yaptım teyzelerle...çok komik oluyolr yaaaa...
ikramlarda byaaa zengindi hani...beni ilgilendiren kısım o oldu, ortaya lafı atıp geri çekildim yedim hep...:1:

ohh afiyet olsun pembecim felekten bi gün yaptınız ana oğul:56::9:

quenn korkma benim oğlumda boşta, bi gün ikna olursam ewlenmesine alırım senin kızı ben. ama şimdiilik gelin istemiom ben:60::60:
önce ben uyucam oğluma sarılıpppp, doyayım önceeee:49:

ohh afiyet olsun pembecim felekten bi gün yaptınız ana oğul:56::9:

ben tatlıları götürünce benimki hoplamaya başladı ...ödüm koptu bi ara ne oluyo diye, tuvalete gittim sırf korkumdan...
benimki coştu, annesine doğumgünü hediyesi veriyooo, pazargünü yeniden doğucam ben...

:60::60::60:
cnmm buarada çok sevindimm sonuçlarının iyi çıkmasına hepimiz başaracağız inşallaahhhh:nazar:
:60::60::60::60: fırlamaaa
:9::9::9::9:
püüü rezil erkek anası seniii nasılda şimdiden yüzünü gösterdiiii:22:
ahahahah öngörülü dr maşallahh diyelim:9:

Kandırırız senin güzel kızını anlamazsın bile :1: Baş cariyelerinden biri olucak söz :52::52::52:
Hem benim suçum değil yayınlamasınlar diziyi..öğrendi işte oğlum :33::33::33:

saol tatlım :17::17:

patron yemekte keyfini bekliyoruzzzzzzzzzzzzz

o zaman yapılacak bütün şeyler patronuna :1: onunla ilgili çok güzel düşünceler var aklımda

biz geldik kızlar, gündeydik yedik içtik, hürrem muhabbeti yaptım teyzelerle...çok komik oluyolr yaaaa...
ikramlarda byaaa zengindi hani...beni ilgilendiren kısım o oldu, ortaya lafı atıp geri çekildim yedim hep...:1:

Bende kendi kendime gün yapıcam yahu gün aşeriyorum :5::5:

Kandırırız senin güzel kızını anlamazsın bile :1: Baş cariyelerinden biri olucak söz :52::52::52:
Hem benim suçum değil yayınlamasınlar diziyi..öğrendi işte oğlum :33::33::33:

o zaman yapılacak bütün şeyler patronuna :1: onunla ilgili çok güzel düşünceler var aklımda

Bende kendi kendime gün yapıcam yahu gün aşeriyorum :5::5:

:60::60::60: o zaman ipin ucu kaçıyo 1 tane değil 3 tane yiyebiliorum, en azından burda fazla yememk için tutuyorum kendimi :65:

chiquitita
canım bayıldım evrakcan evraknur:1::1::1:

üniversite bitti dedim daha defter kalem kağıt görmek istemiyorum diye...ulan öyle bi oldu ki babasını gördüm:1:
çok hoşsun meloş ya,laflara bak.gündüz kızların snei sorup durdukları kadar varsın he :1:
bende anası babası tüm sülalesi geçiyor elimden,hepsini görüyorum evrakların.
benim parmağında kocaman kalem nasırı bile var,sen de var mı? bebgime gecmez umarım geneitk bozukluk olarak :51:

kıyamam düşükleirn mi var senin Eylül.bişey olmaz artık inş. bozma aklını fikrini hiç,al sen yavaş yavaş cicişlerden bak 3lüde temiz,renli doplerde de bişey cıkmayacak.:emir_bebek: böyle bi oğlun olacak :emir_bebek:

hemen söyle eşine,ilk izin gününde götürsün snei kumsala,sahile, biyerlerini üşütme ama aşerdim diye :1::1:

bende evrakcan koycam demiştim gecen gün, kız olursa da evraknur.
sende evraklarla boğuşuyorsun gün boyu meloş :19::19:

onun erken doğum olacagı şimdiden belliolmuş demek,ufku geniş doktormuş onun dr.u nede olsa milli atlet doktoru :1::1:

merak etmeyeim diye zor tutuyorum kendimide,zorlana merak ettirdiniz ha :51:
nedir o eskişehirin ünlü yemeği?

cok cok ciciler,battaniyeye bayıldım hele.

ağustosta 1 düşük yaptım canım yaa atlattım ama. bu sefer tamamdırr ama olucak kokusunu içime çekebilcem inşallah:69:

quenn korkma benim oğlumda boşta, bi gün ikna olursam ewlenmesine alırım senin kızı ben. ama şimdiilik gelin istemiom ben:60::60:
önce ben uyucam oğluma sarılıpppp, doyayım önceeee:49:

tamam canım olur ama aşık olma oğluna bak söz ver tamam mı benim kaynana gibi gelini çekemezsin sonra :60:
:53::53: queennn iyi düşün derim ben korkulur bu kaynanadan:18::19:
:60::60::60::60:

walla benden korkmaya gerek yok bak apacık söylüyorm canım herşeyi asıl, sen diğerlerinden kork di mi queen:27::27: sağ gösterip sol vurmasınlar:1::60::60:

doğru diyosun canım benim benim kaynana gibi olmasın da kızımınki kendi annem gibi sabırlı olmam yoluveririrm dünürü ben :60:

Back