2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

walla iyi fikir canım yaaaa:60::60: hoş nevresim sendromunu atlatsak, başka bişii çıkacak...alınacaklar bitmiyor kiii:1:

onlar için herşeyin en güzeli olsun istiyoruz ama zaten birçoğunu kullanamadan büyüyecekler bile :1: hatta büyüyünce diyeceklerine emin olduğum tek cümle:
"Benim için ne yaptınız ki ":1::1::1::1::1::1::1:
Bende eşimde annelerimize hiç demedik ama yeni nesil bi bozuk :1::1::1::1:

selam kızlar biz sahille bıcıbıcımızı yaptık tüm negatifliğimizi attık geldikkkkk ama olanlar konuşmuor gördüğüm kadarı ileee

bende diyorum bi yerden mis gibi bi koku geliyoo sahildenmiş demek ki:16: Yağlandın mı pehlivan:82:

yağlandımmm hayde breeeeeee pehlivaannnn

şaka biyana senin dediğin gibi duşta bebeyağı sürdüm cidden daha güzel oluor kuruduktan sürünce bukdr nemli kalmıor göbeğemm açtık göbeği babadanda özür diledik beklioruz briazdan çatlak kremimide sürcem doğru gidiorum dimi

yağlandımmm hayde breeeeeee pehlivaannnn

şaka biyana senin dediğin gibi duşta bebeyağı sürdüm cidden daha güzel oluor kuruduktan sürünce bukdr nemli kalmıor göbeğemm açtık göbeği babadanda özür diledik beklioruz briazdan çatlak kremimide sürcem doğru gidiorum dimi

ebeet aynen dediğim gibi doğru gidiyosun aferin sanaa:46: hep böyle ol abla sözü dinle:51:

Meiiiis kocama süpriz yapıyım Cem Yılmaz'a bilet alıyım diyorum ne dersin?

Son düzenleme:
çok hoşsun meloş ya,laflara bak.gündüz kızların snei sorup durdukları kadar varsın he :1:
bende anası babası tüm sülalesi geçiyor elimden,hepsini görüyorum evrakların.
benim parmağında kocaman kalem nasırı bile var,sen de var mı? bebgime gecmez umarım geneitk bozukluk olarak :51:
allahtan elim ayağım düzgün içten nasırlaştık güzelim ya
selam kızlar biz sahille bıcıbıcımızı yaptık tüm negatifliğimizi attık geldikkkkk ama olanlar konuşmuor gördüğüm kadarı ileee

wowwwwwww ne kokular vardır şimdi sizde kıskandım bende mi cıbı bıcı yapsam

eveetttttt miss gibi olduk bugün böle bi negatiflik bir ağırlık vardı üstümde hafifledim resmen ama başağrım geçmedi hala neyse daha hafif gerçi

canım geçer inşallah :26: dün benimde ağrıyordu ama geçti şükür.bende dua giricem ama korkuyorum iyice üşütürüm diye

mis mis öpücükde verdinizmi babaya..yinemi özürdile geçer diyor yoksa yasin gerçi bu kez mevzuyu bilmiyorum ama:)

Back