2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

valla yaa en çok o çiçekli arabayı değiştirdim diye üzülürüm heralde cinsiyet erkek olursa

temiss hava aldırcam bebişime bol bol
ya sölemiyim şimdi ama oranın meşhur bişeyinden canımm çookkk çekiyo ama malum içinde ki herşey zararlı yiyemicem diye çok üzülüyorum

kimse gelmedi meloşummmmm ama ben seni çok özledim yaaaa daha ne kdr süre böle yoğun olcaksın

ben de çokkkkkkkkkkkkkk özledim.doğurana kadar böyle olucam sanırım yaz sezonu bizde böyle
inan ilk fırsatta dalıyorum buraya

evet canım oralıyım ben annemler orda yaşıyo.. 2 sene öncesine ben de yaşıyodum

evet canım oralıyım ben annemler orda yaşıyo.. 2 sene öncesine ben de yaşıyodum
evlendin de değişti sanırım memleket inci,olsun bak gidince değişiklik oluyordur,özlem daha cok sevdirir herseyi,herkesi.hep orda olsan bu kadar sevemezdin Ayvalığı değil mi,böyle düşünmek gerek bazen

İnciii ne kadar kalıcaksınız? İnternet var mı annende? Ona göre meraklanmayalım..Bi de çok kıskandım seni bizim yerimize de temiz hava al..O dediğin şeyi doğurur doğurmaz bende yicem çok içimde kalıyoo

evlendin de değişti sanırım memleket inci,olsun bak gidince değişiklik oluyordur,özlem daha cok sevdirir herseyi,herkesi.hep orda olsan bu kadar sevemezdin Ayvalığı değil mi,böyle düşünmek gerek bazen

evet canım evlendim istanbula geldim..
yazın süper oluyodu da, kışın da sıkılıyodum çoğu zaman yapıcak bişey olmadığından.. sık sık ta gidiyoruz gerçi özellikle yazın iyi oluyo annemleri de görüyorum bol bol

gebişler 3 lü testimiz temiz çıktı çok şükür. bi terslik olucak bu bebişide kaybetcem diye kendimi kaptırmak istemiyordum ciciler falan almıyordum hiç ama artık kimse beni tutamaz mavi olan herşeyden alıcam.. çok mutluyum çookk bu sefer becerebilcem doğurmayı galiba

gözün aydın Allah tamamına erdirsindaha güzel haberlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…