bak şimdi yaptım alıntıı yaa neysee gel git akıllı olduu kk
ahahah dr bize kız dedi gaza geldik gittik çiçekli araba aldık demiştin ya geçen ne gülmüştüm yaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yuuppppppppiiiiiiiiiiii bol bol tıkınnnnnnnnnnnnn ordaaa inciiii birde çokca nefes alll
aaaa mutlaka izle internetteennnnnnn çok fenaydıı ya sonunda öle bir kasılmışımki dizi bitince resmen kaslarım ağrıdı:26:
ayyy benide atın balıkesire
ay evet resimlerini görüyorummm bayılıyorummmm indirimleri takip edelim eskişehir için
kimse gelmedi meloşummmmm ama ben seni çok özledim yaaaa daha ne kdr süre böle yoğun olcaksın
incimm gittiğinde iyi baktır belki ikizdir diğerinide karanfilime verirsin çok üzülüyor gelini yokmuş [/QUOTE
karanfil üzülmesin o zaman benim kızı veriyim ben talibi çok ama ben kk'dan birine vermek istiyorum karanfil alırmısın benim kızı
ayyyyy ogluma kız buldum aldım gıttı wallaaaa
ayvalığa mı gideceksin.süper ya,havalarda ısındı gibi,soguk olmaz umarım yarına.
dediğin gibi 2. trimester en rahat dönem,seyahatte serbest tabi duruma göre
neyin var Özge,ben kaçırdım tabi,sürekli takip edemeyince
ben de çokkkkkkkkkkkkkk özledim.doğurana kadar böyle olucam sanırım yaz sezonu bizde böyle
inan ilk fırsatta dalıyorum buraya
bulduk canım bulduk siya veriyor kızını
ben de çokkkkkkkkkkkkkk özledim.doğurana kadar böyle olucam sanırım yaz sezonu bizde böyle
inan ilk fırsatta dalıyorum buraya
bende de var Özge enfeksiyon,ama ne zararı olur ki enfeksiyonun yolculuğa :44:canım idrar yollarımda enfeksiyon var ileri seviyede en fazla 2 saatlik yolculuğa çıkabilirsin dedi.uzun sürecek yolculuklara uçakla git dedi :26:
ayyy melosummm sonunda burdasınn n yaaa ozledıkkkk
ben de çok özledim
yorgunum valla
şimdi annem geldi alışverişe çıkacaz bi bakalım ne ne kadar araştırma..
evlendin de değişti sanırım memleket inci,olsun bak gidince değişiklik oluyordur,özlem daha cok sevdirir herseyi,herkesi.hep orda olsan bu kadar sevemezdin Ayvalığı değil mi,böyle düşünmek gerek bazenevet canım oralıyım ben annemler orda yaşıyo.. 2 sene öncesine ben de yaşıyodum
evet çok kötü beynim o kadar dolu ki sağlıklı düşünemiyor..hadi ya kötü oldu bu şimdi
ben de alışverişe çıkmak istiyorum:84::84::84:
ben de çok özledim
yorgunum valla
şimdi annem geldi alışverişe çıkacaz bi bakalım ne ne kadar araştırma..
evlendin de değişti sanırım memleket inci,olsun bak gidince değişiklik oluyordur,özlem daha cok sevdirir herseyi,herkesi.hep orda olsan bu kadar sevemezdin Ayvalığı değil mi,böyle düşünmek gerek bazen
gebişler 3 lü testimiz temiz çıktı çok şükür. bi terslik olucak bu bebişide kaybetcem diye kendimi kaptırmak istemiyordum ciciler falan almıyordum hiç ama artık kimse beni tutamaz mavi olan herşeyden alıcam.. çok mutluyum çookk bu sefer becerebilcem doğurmayı galiba
İnciii ne kadar kalıcaksınız? İnternet var mı annende? Ona göre meraklanmayalım..Bi de çok kıskandım seni bizim yerimize de temiz hava al..O dediğin şeyi doğurur doğurmaz bende yicem çok içimde kalıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?