2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar ben kaçtım. yarın görüşmek üzereeeeee.

Herşey Egemen için yani ha:43:çok duygulandım yaaaaa, ilk ben yaparsam dogumumu söz size teeek tek herşeyi anlatçam hemencecik. 2 elim Egemende olsa bile burnumla yazarım size. ya da birine dikte eder yazdırırım. Neyse geç kaldım canım çıkıyorum görüşürüüüüz.

iyi akşamlar,iyi istirahatler Ces :16:

artık bi sistem oturtmak gerek Melis dediğin gibi.patlıcan oturma,patates oturtmadan sonra bide sistem bulmak lazım oturtmak için :1::1:

evet,ben cok sey ögreniyorum burda.verilen bütün linklere giriyorum,bebek esyası,ne yemeli ne içmeli..vs
ama ben muhabbate de dahilolmak istiyorum elimde değil bu istek :17:

:69::69::69:

bende tek iğne allmadım daha Melis,hem cinsiyeti belli dğeil daha meleğimin,hem de dediğin gibi cok fena girecek bu aylarda bize o masraflar.yazın alırımz artık ne yapalım bizde

aynen bizde de bi araba var başka donu bilem yok daha bebeğimin:59:

gerçekten eskişehir çok değişti güzelleşti benim geldiğim zamana göre çok farklı eğer gelicek olursan haber verirsin hande şimdi olmasada doğumdan sonra bebişlerimizi gezdiririz porsuk kenarında
ben adaları cok merak ediyorum siya,ordan mezun bir arkadaşım var öve öve bitiremezdi.
cok istiyorum gelip 3-5 gün oralarda takılmayı

hayırlı yolculuklar canım doktora sordunmu benim doktorum izin vermiyor benim yola gitmeme :5:

yoo sormadımm şimdi:26::50:
3 ay dolmadan önce sormuştum ama gidebilirsin demişti çok çok yorulmamak kaydıyla..
bi de son gittiğimizde kendi demişti artık gez toz istediğin gibi falan demişti zaten:49:
canımm siz de son zamanlar da sordunuz mu bence bütün yasaklar kalkmıştır sende de artık:23::23::34: en rahat döneme girdik çünkü:nazar::nazar:

3 ay dolmadan önce sormuştum ama gidebilirsin demişti çok çok yorulmamak kaydıyla..
bi de son gittiğimizde kendi demişti artık gez toz istediğin gibi falan demişti zaten:49:
canımm siz de son zamanlar da sordunuz mu bence bütün yasaklar kalkmıştır sende de artık:23::23::34: en rahat döneme girdik çünkü:nazar::nazar:

canım bana bu hafta yasakladı özel durumumdandır belki

canım bende sorun yok ama kimono da giremiyormuş :44:

Bendede oluyor onlardan kaynaklı bi problem bu..
Çok can sıkıcı

bende bir sorun yok rahattıkla girebiliyorum
bak şimdi yaptım alıntıı yaa neysee gel git akıllı olduu kk:1:
aynen bizde de bi araba var başka donu bilem yok daha bebeğimin:59:
ahahah dr bize kız dedi gaza geldik gittik çiçekli araba aldık demiştin ya geçen ne gülmüştüm yaaa
yarın ayvalığa gidiyoruzzz annemlereee:66::64::66::64::62:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yuuppppppppiiiiiiiiiiii bol bol tıkınnnnnnnnnnnnn ordaaa inciiii birde çokca nefes alll

yarın ayvalığa gidiyoruzzz annemlereee:66::64::66::64::62:

ayyy benide atın balıkesire

gerçekten eskişehir çok değişti güzelleşti benim geldiğim zamana göre çok farklı eğer gelicek olursan haber verirsin hande şimdi olmasada doğumdan sonra bebişlerimizi gezdiririz porsuk kenarında

ay evet resimlerini görüyorummm bayılıyorummmm indirimleri takip edelim eskişehir için

ayvalığa mı gideceksin.süper ya,havalarda ısındı gibi,soguk olmaz umarım yarına.
dediğin gibi 2. trimester en rahat dönem,seyahatte serbest tabi duruma göre

canım bana bu hafta yasakladı özel durumumdandır belki
neyin var Özge,ben kaçırdım tabi,sürekli takip edemeyince

ayvalığa mı gideceksin.süper ya,havalarda ısındı gibi,soguk olmaz umarım yarına.
dediğin gibi 2. trimester en rahat dönem,seyahatte serbest tabi duruma göre

neyin var Özge,ben kaçırdım tabi,sürekli takip edemeyince

canım idrar yollarımda enfeksiyon var ileri seviyede en fazla 2 saatlik yolculuğa çıkabilirsin dedi.uzun sürecek yolculuklara uçakla git dedi :26:

Son düzenleme:
AY ufffffffffffff
kızlar ne yazdınız ha
işler beni öldürüyor
katılamadım size
derus gülay gelmediler mi

Back