2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gebişler 3 lü testimiz temiz çıktı çok şükür. bi terslik olucak bu bebişide kaybetcem diye kendimi kaptırmak istemiyordum ciciler falan almıyordum hiç ama artık kimse beni tutamaz mavi olan herşeyden alıcam.. çok mutluyum çookk bu sefer becerebilcem doğurmayı galiba :64::emir_bebek:

maşallah gözünaydın tatlım
galiba ben de becerecem bu sefer:34:

İnciii ne kadar kalıcaksınız? İnternet var mı annende? Ona göre meraklanmayalım..Bi de çok kıskandım seni bizim yerimize de temiz hava al..O dediğin şeyi doğurur doğurmaz bende yicem çok içimde kalıyoo:56:
yarın sabah erkenden çıkıp pazar akşam dönücez canım:61: ondan sonra da sen pek giremicen galiba kocacıın geliyo:64::66:... gündüzleri giremem ama yazlıkta var internet orda kalıyoruz biz barışla akşamları girerim heralde:49:
benim de çok canım çekiyoo:56::43:

evet çok kötü beynim o kadar dolu ki sağlıklı düşünemiyor..

gel tatlım beraber çıkalım

çok iyi olurdu meloşum keşke orda olsaydım şimdi:86:

:9: valla yaa en çok o çiçekli arabayı değiştirdim diye üzülürüm heralde cinsiyet erkek olursa:60:

temiss hava aldırcam bebişime bol bol:66:
ya sölemiyim şimdi ama oranın meşhur bişeyinden canımm çookkk çekiyo ama malum içinde ki herşey zararlı yiyemicem diye çok üzülüyorum:50::50:
az kaldı az sabreettt inciiiii
izlemez olaydıııım melis sinir oldum ama cemileye yaa alinin pisliklerini örtsün daha o:)
yaa yaaa haklısın bunuda örtpas eder bak gör gurur abidesi peehhh
ben de çokkkkkkkkkkkkkk özledim.doğurana kadar böyle olucam sanırım yaz sezonu bizde böyle
inan ilk fırsatta dalıyorum buraya
uff hemde tam ağırlaştığın zmn olcak tüh yaa
ben de alışverişe çıkmak istiyorum:84::84::84:

bendeeeeeeeeeeee:84:

gebişler 3 lü testimiz temiz çıktı çok şükür. bi terslik olucak bu bebişide kaybetcem diye kendimi kaptırmak istemiyordum ciciler falan almıyordum hiç ama artık kimse beni tutamaz mavi olan herşeyden alıcam.. çok mutluyum çookk bu sefer becerebilcem doğurmayı galiba :64::emir_bebek:

gözünüz aydın canım çok sevindim:64::66:

yarın sabah erkenden çıkıp pazar akşam dönücez canım:61: ondan sonra da sen pek giremicen galiba kocacıın geliyo:64::66:... gündüzleri giremem ama yazlıkta var internet orda kalıyoruz biz barışla akşamları girerim heralde:49:
benim de çok canım çekiyoo:56::43:

çok iyi olurdu meloşum keşke orda olsaydım şimdi:86:

ben de tatil istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
kumsal deniz istiyorum
beynimi sıfırlamak istiyorum.
o şeyden ben de yemek istiyorum
gece kumsalda uzanıp yıldızlara dalmak istiyorum
aşerdimmmmmmmmmmmm

az kaldı az sabreettt inciiiii

yaa yaaa haklısın bunuda örtpas eder bak gör gurur abidesi peehhh

uff hemde tam ağırlaştığın zmn olcak tüh yaa

bendeeeeeeeeeeee:84:

evet top gibi girişirim işlere burda da doğrurum oğlumun ismini de evrak koyucam:1:

özge nerde ya az önce burdaydııııııı
ama ben ona böyle yapıcaktım:80::80:

ben de tatil istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
kumsal deniz istiyorum
beynimi sıfırlamak istiyorum.
o şeyden ben de yemek istiyorum
gece kumsalda uzanıp yıldızlara dalmak istiyorum
aşerdimmmmmmmmmmmm

özel mesaj attım sana:9:

yaa kendimi kötü hissetmeye başladım şimdi:77::77:
topluca aynı şeye aşermiyelim de:26::26:

kızlar bir haber dikkatimi çekti elvan abbleygesse var ya bizim milli atlet 25 şubatta evlendi
eylülde doğum yapcakmış çokmu fesadım:52::52::52::52::52: ahahahah ama haber öleeee:9: ayol ben 5 ocakta hamile olduğumu öğrendim bende eylülde doğurcammmm hehehehe

evet top gibi girişirim işlere burda da doğrurum oğlumun ismini de evrak koyucam:1:

kıyamam ben sana yahu canım arkadaşım sabret sabret geçicek bu günlerde

İncicim çok teşekkür ederim ama bana bu sene balıkesir hayal gibi..artık oğlum doğunca gideriz:)))

Ben ayvalığın herşeyini özledim yahu ama nedense rakı balık ayvalık diyor içimdeki ses böğüre böğüre :)))

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us bebek çeyizinde bulunması gereken örgü kıyafetler..blog adresimi szilere veriyorum ilk sayfadaki linkleri tıklayın kız ve erfkek bebekler için ikizler için çok güzel modeller var..bana özelden yazabilirsiniz..örmek isteyenede ördürmek isteyende yardımcı olurum.http: tıklayın//bebeorgulerim.blogcu.com/

kızlar bir haber dikkatimi çekti elvan abbleygesse var ya bizim milli atlet 25 şubatta evlendi
eylülde doğum yapcakmış çokmu fesadım:52::52::52::52::52: ahahahah ama haber öleeee:9: ayol ben 5 ocakta hamile olduğumu öğrendim bende eylülde doğurcammmm hehehehe

önceden yüklemişler onun programı :)))))

Back