2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bıtanem herzamn boyle olmayacaksın kı son zamnlara dogru tek dert kocaman gobuslr olacak merak etme sahıle cok guzel seyler alacaksın kendı elınle canımmm

eewt hemde yakınız canımmm:21:

hmm kıskandık walla ogluusmlaaa

valla canım ben istanbulu pek bilmiyorum demek yakınız gel kız bana oturmaya :34:

Kızlar bız kacıoruz
aksam yıgenımın dogum gunu var teyzen rahmetlı oldugu ıcın herseyıyle ben ılgılenıorum sımdı ona bısıler yapmasam bozulur gıdımde bısıler yapım aksamda bı kac kısıyı cagırım mutlu olsunnnn
kendınıze cok ıyı bakınnnn bebıslerınıze dahada ıı bakınnnn
optuk esılamla sızı
:54::54::43::43:

Kızlar facedeki grubunuz kapalı bir grup mu yani dışardan görünüyor mu ya da üye olunuyor mu? Birde nicklerle mi kayıtlısınız isimlerinizle mi? Nedirrrr yaniiiii:1::1::1:
canım biz face birbirimizi ekledik kendi özel facelerimizden sende gel istersen aramıza :34:
gelırım gelırımm cnm bana gezmek olsunnn:21::21:

beklerim canım herzaman bak sana gelinde bulduk :52:

kız benım durum senden vahım 5 gun gıremıorum 1 gun gırıorum oda ya anneme cıkıorum yada esımın yanına gelıorum ama azımlıyım eve net aldırdım sonunda artık bende hergun gırerım ınsallah sımdılık gırebıldıgım yerlerden muhabbete gırourm

erkekler daha cok sanırım

demekkı senınkıde benımkınden benımkısı gercı felaket otesı ama ne dıım kı tek kotu tarafı bu
onuda ıdare edıyoz
bende sadece iş yerinden girebiliyroum nete,ondanda uzak kalıyorum sanırım Dm.
bizde böyle bodoslama dalarız muhabbete :27:

telefon numarası meselesi degil canım o. face kullanmıyorum ya Melis onu diyo. eşim istemiyo face ve internette fotom olmasını, o yuzden bana taş attı Melissss.
benim eşimde aynı Ces,kendinin internetle hiç alakası yok,beni tenbihleyip duruyor,face bile kendi adımla değil,sadece oun oynuyorum facede düşün yani.

Konak Pier ölü bir yatırım malesef. bir tek en uçtaki restoran güzel o da çooook pahalı. öyle alışverişlik biryer değil yani. Kemeraltına da benim eşim göndermiyo, gelir denyonun biri karnıma çarpar diye. haklı ama orda kim kimeee dum duma. haftaiçi annemle gidersem belki izin verir, kendisi de sevmiyo zaten gelmez benle kemeraltına.

konak pieri eskideeeeen bira içmeye giderken seviordum :1::1: eskidendi çok eskiden gençken :1::1:
kemeraltı öyle canım bu halde adım bile atılmaz ama ben dayanamazdım heralde..
buralardada çarşı pazar bırakmadık gezmedik

ya siz böyle görüşmekten falan bahsedince ben sanki kıskanıyorum benden başka eskişehirde olan 1 kişi var burda o da pek girmiyo çook şanslısınız kızlar

Eskişehir başlı başına süper bi şehir oldu ben çok istiyorum havalar ısınınca bi oralara geliyim ama zor herhalde :1::1:

yok canım senın:54::54:ayy cokta mutewazıyız dımıı:1::1:
heyecanla beklıyorum canımm yaa
nerde bulusuyo nezamn bakyımmm ıstanbul tayfasıı:64::64:

Gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi :1::1:

puiko iyi çok yoğun çalışıor ama az kaldı demişti en son bu haftayıda atlatsa rahatlıcak levennte hergün

doğaçç oytunu parçalarrr yer yerrrrr

telefon konusundada bnm tel puikoda handede mmeeleekte meloşta ve damlada var ve irtibat halindeyiz çoğu ile gerçekten rahat oluor bişiye canım sıkışsa hemen msj atıorum bişiyi meraketsem arıorum keza meloş dün öğlene kdr görmeyince hemen msj atmış bölece hem burdan kopmuoruz hem birbirimize destek oluoruz tavsiye ederim

Rüyalarımada girmesen hani süper olcak :1::1: 7/24 seninle olmak bambaşka bi duygu..
Yasine sor bakalım benim kadar seninle zaman geçirmişmi
ah şu havalarda bi ısınsa çekip kurtarıcam seni o hayattan ama hala çoook soğuk :1::1:

ya uff ya ben benım kocamı daha ıkna edemedım bulusma konusunda
delı edıcek benı wallaaaaa:47:

Benimki hepinisi tanıoo :1::1: izne gerek yok oturmayada bekleriz her zaman :1::1:

ufff alıntı yaptım bisürü yine çıkmamış kızlar ben unnadoyu 2 gündür açtığım anda bilgisayarım kitlenior sizdede oluormu

cessss taş atmadım yaaaaaa sen gizemli kalmak istiorsun diye uğraşıorum yoksa eşine haklı cnm herkesin farklı bir stili var adamcağızda bunu istemiordur önemli olan senin huzurun kuzucum hems en giderken haber verenlerdensin ondan seninle ilgili içim rahat ama doğuma yakın kaçarın yok o telefonu alıcaz senin için deill egemen içinnnnnnnnnnn birde ilk doğuranlardan olcaksın anlatman lazım falan

didemmmm yuppiiiii net almanıza çok sevindimmmmmm daha çok gelicennnnn çünkü sen bir çıkıorsun sana verdiğimiz cvplar sorduğjmuz sorular havada kalıoo

Kızlar bız kacıoruz
aksam yıgenımın dogum gunu var teyzen rahmetlı oldugu ıcın herseyıyle ben ılgılenıorum sımdı ona bısıler yapmasam bozulur gıdımde bısıler yapım aksamda bı kac kısıyı cagırım mutlu olsunnnn
kendınıze cok ıyı bakınnnn bebıslerınıze dahada ıı bakınnnn
optuk esılamla sızı
:54::54::43::43:

ayy canım sevindir tabi yetimi :43: bizde seni ve esilayı öptük :54:

bende sadece iş yerinden girebiliyroum nete,ondanda uzak kalıyorum sanırım Dm.
bizde böyle bodoslama dalarız muhabbete :27:

benim eşimde aynı Ces,kendinin internetle hiç alakası yok,beni tenbihleyip duruyor,face bile kendi adımla değil,sadece oun oynuyorum facede düşün yani.

evet canım eşlerimiz aynı huya sahip. ben de eşimin adresinden bakıyorum zaman zaman.

İZMİR'DE DOĞUM YAPTIĞINIZ YADA DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ HASTANE VE GİTTİĞİNİZ DR'LARI PAYLAŞALIM MI? - Sayfa 2 - İzmir Nurturia Anneleri - Nurturia

izmirde dogum yapacak olanlara. anket ypmıslar bakın isterseniz.

ufff alıntı yaptım bisürü yine çıkmamış kızlar ben unnadoyu 2 gündür açtığım anda bilgisayarım kitlenior sizdede oluormu

cessss taş atmadım yaaaaaa sen gizemli kalmak istiorsun diye uğraşıorum yoksa eşine haklı cnm herkesin farklı bir stili var adamcağızda bunu istemiordur önemli olan senin huzurun kuzucum hems en giderken haber verenlerdensin ondan seninle ilgili içim rahat ama doğuma yakın kaçarın yok o telefonu alıcaz senin için deill egemen içinnnnnnnnnnn birde ilk doğuranlardan olcaksın anlatman lazım falan

didemmmm yuppiiiii net almanıza çok sevindimmmmmm daha çok gelicennnnn çünkü sen bir çıkıorsun sana verdiğimiz cvplar sorduğjmuz sorular havada kalıoo

canım bende sorun yok ama kimono da giremiyormuş :44:

Bendede oluyor onlardan kaynaklı bi problem bu..
Çok can sıkıcı

bende bir sorun yok rahattıkla girebiliyorum

Herşey Egemen için yani ha:43:çok duygulandım yaaaaa, ilk ben yaparsam dogumumu söz size teeek tek herşeyi anlatçam hemencecik. 2 elim Egemende olsa bile burnumla yazarım size. ya da birine dikte eder yazdırırım. Neyse geç kaldım canım çıkıyorum görüşürüüüüz.

gerçekten eskişehir çok değişti güzelleşti benim geldiğim zamana göre çok farklı eğer gelicek olursan haber verirsin hande şimdi olmasada doğumdan sonra bebişlerimizi gezdiririz porsuk kenarında

Back