2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hoş buldum :-)) inşallah hepimiz hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza
karanfilim galiba senle aynı hastaneye hatta aynı doktora gidiyoruz

aramıza hoşgeldin tatlım hayırlı olsun bebeğin iyi yaptın aramıza katılmakla ne güzel artıyoruz :61:

seni biliyorum ve seviyorum Cesim. :71:ama yetişemiyorum size.öyle yapacagım artık,bisürü alıntılı mesaj yazacagım uzuuuuunca.

kızlarda alınıp verilmiş maşallah.
kız mı cok topicte,erkek mi şimdilik?

ben de seniiiiiiiiii chiquititaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

melis buarada sahile aldıkların çok güzel aklıma gelmişken söyliyim

saoll sibelcimmmm:71: allah yardım edior galiba ben dışarı çıkamıorum ya doğru düzgün bebeğimin hiçbişiyi yok dedim ama anneannesi bisürü şey almış dayımın eşide amerikadan dönüşte getirrmiş bişiler görmedim onları daha allah yardım edior bir şekilde gelior bişiler henüz ben bebeğime kendi elimle gidip doğru düzgün bişi alamadım o çıkışların girişleri çok fena oluorda

bir sistem oluştur mutlakaaa valla herkes zorlanıorr ama çenemiz düşük napalım:9:

evet çok mantıklı faceden msj at cnm bnde sana atarım bölece giremediğinde bişi olduğunda haber verebiliorsunda zaten doğuma yakın mutlaka verişcez tellerriii haber alabilmek içinnnn cessssssssss ozmnnn kaçışınn yokkkkkkk:4:

yazdımm canım sende gonder:34::34:hmm cess sen wermıyonmu numarını kı

seni biliyorum ve seviyorum Cesim. :71:ama yetişemiyorum size.öyle yapacagım artık,bisürü alıntılı mesaj yazacagım uzuuuuunca.

kızlarda alınıp verilmiş maşallah.
kız mı cok topicte,erkek mi şimdilik?

kız benım durum senden vahım 5 gun gıremıorum 1 gun gırıorum oda ya anneme cıkıorum yada esımın yanına gelıorum ama azımlıyım eve net aldırdım sonunda artık bende hergun gırerım ınsallah sımdılık gırebıldıgım yerlerden muhabbete gırourm

erkekler daha cok sanırım
benimki de izin vermez heralde canım, anca kendisi bırakırsa buluşma yerine kızları görürse belki. ondan bile şüpheliyim. eşimi tanıyorum çünkü pek yanaşmaz böyle şeylere.
demekkı senınkıde benımkınden benımkısı gercı felaket otesı ama ne dıım kı tek kotu tarafı bu
onuda ıdare edıyoz

Kızlar facedeki grubunuz kapalı bir grup mu yani dışardan görünüyor mu ya da üye olunuyor mu? Birde nicklerle mi kayıtlısınız isimlerinizle mi? Nedirrrr yaniiiii:1::1::1:

saoll sibelcimmmm:71: allah yardım edior galiba ben dışarı çıkamıorum ya doğru düzgün bebeğimin hiçbişiyi yok dedim ama anneannesi bisürü şey almış dayımın eşide amerikadan dönüşte getirrmiş bişiler görmedim onları daha allah yardım edior bir şekilde gelior bişiler henüz ben bebeğime kendi elimle gidip doğru düzgün bişi alamadım o çıkışların girişleri çok fena oluorda
bıtanem herzamn boyle olmayacaksın kı son zamnlara dogru tek dert kocaman gobuslr olacak merak etme sahıle cok guzel seyler alacaksın kendı elınle canımmm
o zaman aynı taraftayız canım.benim aklımda anadoludasın gibi kalmıştı :44:
eewt hemde yakınız canımmm:21:

hmm kıskandık walla ogluusmlaaa

kız benım durum senden vahım 5 gun gıremıorum 1 gun gırıorum oda ya anneme cıkıorum yada esımın yanına gelıorum ama azımlıyım eve net aldırdım sonunda artık bende hergun gırerım ınsallah sımdılık gırebıldıgım yerlerden muhabbete gırourm

erkekler daha cok sanırım

demekkı senınkıde benımkınden benımkısı gercı felaket otesı ama ne dıım kı tek kotu tarafı bu
onuda ıdare edıyoz

Öyle şeyler görüyoruz ki ben eşimin bu yönüne kötü yönbile demem. yirim ben onun izin vermeyen dillerini.

bıtanem herzamn boyle olmayacaksın kı son zamnlara dogru tek dert kocaman gobuslr olacak merak etme sahıle cok guzel seyler alacaksın kendı elınle canımmm

eewt hemde yakınız canımmm:21:

hmm kıskandık walla ogluusmlaaa

Seni de seviyorum tabi ki Karanfilim. hepinizi seviyorum ayrı ayrıııı. sevmesem saatlerimi geçirmem ki burda. saat 4ten beri patron çizim bekliyo ama beynim şişti artık bugun başka bişi yapamam vallaha ben de burda takılıyorum.

canım inşallah yavaş yavaş o halinde geçicek kızınında herşeyi olur seni sevenlerin var onlar sana yardımcı oluyor işte zaten çok çabuk büyoyolar çokta abartmaya gerek yok sen hiç üzme kendini

bir sistem oluştur mutlakaaa valla herkes zorlanıorr ama çenemiz düşük napalım:9:

evet çok mantıklı faceden msj at cnm bnde sana atarım bölece giremediğinde bişi olduğunda haber verebiliorsunda zaten doğuma yakın mutlaka verişcez tellerriii haber alabilmek içinnnn cessssssssss ozmnnn kaçışınn yokkkkkkk:4:
artık bi sistem oturtmak gerek Melis dediğin gibi.patlıcan oturma,patates oturtmadan sonra bide sistem bulmak lazım oturtmak için :1::1:

boşver sen böyle devam et bende genelde muhabbetleri yakalayamıyorum arada dahil olmaya çalışıyorum ama bazen sadece okumak bile insanı rahatlatıyo
evet,ben cok sey ögreniyorum burda.verilen bütün linklere giriyorum,bebek esyası,ne yemeli ne içmeli..vs
ama ben muhabbate de dahilolmak istiyorum elimde değil bu istek :17:

:69::69::69:

bende tek iğne allmadım daha Melis,hem cinsiyeti belli dğeil daha meleğimin,hem de dediğin gibi cok fena girecek bu aylarda bize o masraflar.yazın alırımz artık ne yapalım bizde

aşk yasıyoruzz canımm:16::16::16:
Seni de seviyorum tabi ki Karanfilim. hepinizi seviyorum ayrı ayrıııı. sevmesem saatlerimi geçirmem ki burda. saat 4ten beri patron çizim bekliyo ama beynim şişti artık bugun başka bişi yapamam vallaha ben de burda takılıyorum.
sagolasın canım benım walla bende sewıyommmmmmmmmmmmm sızlerıı :54::54:
inşallah canım:49::49:

ayarlarz inşş canımmm

Back