Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş buldum) inşallah hepimiz hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza
karanfilim galiba senle aynı hastaneye hatta aynı doktora gidiyoruz
seni biliyorum ve seviyorum Cesim.ama yetişemiyorum size.öyle yapacagım artık,bisürü alıntılı mesaj yazacagım uzuuuuunca.
kızlarda alınıp verilmiş maşallah.
kız mı cok topicte,erkek mi şimdilik?
kuzum ben awrupa yakasındayım bagcılar guneslıdee
melis buarada sahile aldıkların çok güzel aklıma gelmişken söyliyim
bir sistem oluştur mutlakaaa valla herkes zorlanıorr ama çenemiz düşük napalım
evet çok mantıklı faceden msj at cnm bnde sana atarım bölece giremediğinde bişi olduğunda haber verebiliorsunda zaten doğuma yakın mutlaka verişcez tellerriii haber alabilmek içinnnn cessssssssss ozmnnn kaçışınn yokkkkkkk![]()
seni biliyorum ve seviyorum Cesim.ama yetişemiyorum size.öyle yapacagım artık,bisürü alıntılı mesaj yazacagım uzuuuuunca.
kızlarda alınıp verilmiş maşallah.
kız mı cok topicte,erkek mi şimdilik?
demekkı senınkıde benımkınden benımkısı gercı felaket otesı ama ne dıım kı tek kotu tarafı bubenimki de izin vermez heralde canım, anca kendisi bırakırsa buluşma yerine kızları görürse belki. ondan bile şüpheliyim. eşimi tanıyorum çünkü pek yanaşmaz böyle şeylere.
yazdımm canım sende gonderhmm cess sen wermıyonmu numarını kı
canım başka bişey olsa paylaşırız dicem ama gelin bu paylaşılmıyor![]()
ayy cok tatlısın canım he sagol paylasmıs kadar oldun![]()
bıtanem herzamn boyle olmayacaksın kı son zamnlara dogru tek dert kocaman gobuslr olacak merak etme sahıle cok guzel seyler alacaksın kendı elınle canımmmsaoll sibelcimmmmallah yardım edior galiba ben dışarı çıkamıorum ya doğru düzgün bebeğimin hiçbişiyi yok dedim ama anneannesi bisürü şey almış dayımın eşide amerikadan dönüşte getirrmiş bişiler görmedim onları daha allah yardım edior bir şekilde gelior bişiler henüz ben bebeğime kendi elimle gidip doğru düzgün bişi alamadım o çıkışların girişleri çok fena oluorda
eewt hemde yakınız canımmmo zaman aynı taraftayız canım.benim aklımda anadoludasın gibi kalmıştı :44:
ben de seniiiiiiiiii chiquititaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
kız benım durum senden vahım 5 gun gıremıorum 1 gun gırıorum oda ya anneme cıkıorum yada esımın yanına gelıorum ama azımlıyım eve net aldırdım sonunda artık bende hergun gırerım ınsallah sımdılık gırebıldıgım yerlerden muhabbete gırourm
erkekler daha cok sanırım
demekkı senınkıde benımkınden benımkısı gercı felaket otesı ama ne dıım kı tek kotu tarafı bu
onuda ıdare edıyoz
bıtanem herzamn boyle olmayacaksın kı son zamnlara dogru tek dert kocaman gobuslr olacak merak etme sahıle cok guzel seyler alacaksın kendı elınle canımmm
eewt hemde yakınız canımmm
hmm kıskandık walla ogluusmlaaa
hmm cok guzel olur emınım inş katılabılrımm yaaa
2011 eylül anneleri bebeklerimize neler aldık diye topik var
Öyle şeyler görüyoruz ki ben eşimin bu yönüne kötü yönbile demem. yirim ben onun izin vermeyen dillerini.
saoll sibelcimmmmallah yardım edior galiba ben dışarı çıkamıorum ya doğru düzgün bebeğimin hiçbişiyi yok dedim ama anneannesi bisürü şey almış dayımın eşide amerikadan dönüşte getirrmiş bişiler görmedim onları daha allah yardım edior bir şekilde gelior bişiler henüz ben bebeğime kendi elimle gidip doğru düzgün bişi alamadım o çıkışların girişleri çok fena oluorda
ne oluyor yaww![]()
artık bi sistem oturtmak gerek Melis dediğin gibi.patlıcan oturma,patates oturtmadan sonra bide sistem bulmak lazım oturtmak içinbir sistem oluştur mutlakaaa valla herkes zorlanıorr ama çenemiz düşük napalım
evet çok mantıklı faceden msj at cnm bnde sana atarım bölece giremediğinde bişi olduğunda haber verebiliorsunda zaten doğuma yakın mutlaka verişcez tellerriii haber alabilmek içinnnn cessssssssss ozmnnn kaçışınn yokkkkkkk![]()
evet,ben cok sey ögreniyorum burda.verilen bütün linklere giriyorum,bebek esyası,ne yemeli ne içmeli..vsboşver sen böyle devam et bende genelde muhabbetleri yakalayamıyorum arada dahil olmaya çalışıyorum ama bazen sadece okumak bile insanı rahatlatıyo
ben de seniiiiiiiiii chiquititaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
bende tek iğne allmadım daha Melis,hem cinsiyeti belli dğeil daha meleğimin,hem de dediğin gibi cok fena girecek bu aylarda bize o masraflar.yazın alırımz artık ne yapalım bizdesaoll sibelcimmmmallah yardım edior galiba ben dışarı çıkamıorum ya doğru düzgün bebeğimin hiçbişiyi yok dedim ama anneannesi bisürü şey almış dayımın eşide amerikadan dönüşte getirrmiş bişiler görmedim onları daha allah yardım edior bir şekilde gelior bişiler henüz ben bebeğime kendi elimle gidip doğru düzgün bişi alamadım o çıkışların girişleri çok fena oluorda
aşk yasıyoruzz canımmne oluyor yaww![]()
sagolasın canım benım walla bende sewıyommmmmmmmmmmmm sızlerııSeni de seviyorum tabi ki Karanfilim. hepinizi seviyorum ayrı ayrıııı. sevmesem saatlerimi geçirmem ki burda. saat 4ten beri patron çizim bekliyo ama beynim şişti artık bugun başka bişi yapamam vallaha ben de burda takılıyorum.
inşallah canım![]()