geçmiş olsun tatlım.
benim eşim pasta börek çörek yemiyor çok nadir yer..sevmez..sana bi şey diyim mi çok yemek yiyor hem de öyle böyle değil..nasıl kilo almıyor anlamadım...bana da su yarıyor
Kızlar mesaj düzenleme butonu 15 dk sonra kalkıyor..
geçmiş olsun tatlım.
benim eşim pasta börek çörek yemiyor çok nadir yer..sevmez..sana bi şey diyim mi çok yemek yiyor hem de öyle böyle değil..nasıl kilo almıyor anlamadım...bana da su yarıyor
oooo benimki hergün yese yeter demez
hoş biz ailecek hamurişini çok seweriz.....
Evet eskiden böyle bir problem yoktu nereden çıktı bu.
Topik sahibi yanlızca ilk sayfaya müdahale edebiliyor.
Hımmm ne yapılabilir bu durumda :26:
kızlar şu yatak nasıl fikirlerinizi bekliyorum
Hepsiburada.com : ExorBaby Lüks Oyun Parkı ? Park Yatak | Anne / Bebek / Çocuk
uzun süredir böyle canım
Evet ben de yalnızca ilk mesajı düzenleyebiliyorum o kadar:26:
Sanırım yapılacak bir şey yok..
Aa nereden baktın stokta yok kuzum? e-bebekte vardı. Gerçi ben internetten alabilirim çok fiyat farkı çıkıyor Bursa da bi yerden gönderiyolar 60 liraya yakın daha uygun diğer yerlerden. Kargo ücreti de almıyor.
tam kız işi renk renk çiçekli böcekli
Özelliklerine bakmadım ama görünüşü çok ciciiiiiii
ay çok şeker yaaaaa....kızım olsa asla düşünmezdim ben mavi ve pembenin bu tonlarına bayılırım,çok yakışmış yatağa...
Ay hamurişi sevilmez mi yaaaa, benim babam da böyle ama var böyle erkekler. ben de bayılırım böreke poğaçaya yaaa
ben de her öğün yesem bıkmam valla. neyse çok acıktım ve çıktım ben kızlar.
kızlar bende bambu beşik almayı düşünüyorum.bir firmanın fabrikasıyla sözleşmesi varmış ve bebeğin kullanabilceği kadar kullandıktan sonra geri alıyormuş ama ne kadara geri aldığını öğrenmem gerek.yarı yarıya gelirse bambu alcam.
damlacım hepimiz adına araştırıyosun valla çok seviniyorum yazdıklarını okuyunca. chicco konusunda bende emin değildim. bübchen görmüştüm çantalı setini. gerçi bak şöyle bişey var hepsini tek tek alınca daha pahalıya gelmiyo mu. sanki set olarak daha uygun. bende park yatak alıcam senin baktığın da çok hoşmuş. içine yatak almıyo muyuz onun ayyy şu park yataklar iyi hoşta muşamba gibi yaayataksız nasıl yatacak bizim bızdıklar.
visko bilmemne diyolar, ama sünger daha sert işte bilemedim. sert yerde yatmaları gerekiymuş. iyice araştırmalı. çocuk doktoru yok mu aramızda yaaa, olmadı ablama söliyim de sordun Duru'nun doktoruna.
elmakurdumusun sen dün renkli doblere girmiştin değilmi? bilgi verebilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?