herkes yatağını gösteriyor bende göstereyim...
Kraft Park Yatak (604)-Mavi
eşim beğendi bunu henüz almadık, ama sanırım bunu alıcaz...
"e-bebek" ve "hepsiburada" ikisininde stoğunda bu renk yok.
Mavi puantiyeli var.
Boş vakit çok bende kuzum bol bol araştırıyorum hepimiz için. Setin içindekileri dediğim gibi kullanamayacağımız için ayrı almak daha ekonomik oluyor canım.Set fiyatı 69 liraydı çantasıyla beraber.Ama içinde pudra vs. kullanılmayan bi sürü şey vardı. Ben şampuan ve vücut losyonunu alıcam sadece yeterli olur diyorum. Kışın da gerekirse yağını alırım. Chicco da biraz kozmetik oluyor o yuzden pek önermediler.Bübchen tamamen bitkiselmiş.Ama sebamedde çok iyi.. Yani ya Bübchen ya da sebamed..Ben bübchen tercih edicem.
merhaba kızlarbugün yine 11 e kadar uyumuşum ya geçmişi okuyup ancak gelebildim
dün akşam ben de pıt pıt gibi bişeyler hissettimçook kısa sürdü ama çok değişikti bağırsak hareketi gibi değildi yani bi de kasıklarımda değil biraz daha yukarda hissettim bebeğimmiydi acaba yoksa daha erken mi:44:
elviiinnn yeni isim nedir çok merak ettim
Kraftın 3 modelide güzel bence.
Bende kraft alıcam fakat model olarak karar veremedim :26:
çok acıktım vallahi dayanamıcam daha fazla...ben anneme gidiyorum kızlar, beraber güne gidicez... nefret eden hatun günlerden, yeme içme olunca nevri dönüp günlere gitmeye başladı
aynen canım bizimde apartman günümüz var zoraki sohbetler falan amaaaan
gelir kuzum yakında en çok satılan modelinden biri ondan kalmamıştır.Ben 1 ay önce falan baktım o zaman vardı Torium E bebekte...
oyyy canım oğlun güle güle kullansın çok tatlı
çantası da bana yakın bi yerlere gidince içine bişeyler koymak için cazip gelmişti. yoksa dediğin gibi gereksiz olan bi sürü şey de yok değil. şu yatağa yorum yapsana damlacım
Hepsiburada.com : ExorBaby Lüks Oyun Parkı ? Park Yatak | Anne / Bebek / Çocuk
bebişindir o incicim zayıfsın ya hissedersin sende artık
merhaba kızlarbugün yine 11 e kadar uyumuşum ya geçmişi okuyup ancak gelebildim
dün akşam ben de pıt pıt gibi bişeyler hissettimçook kısa sürdü ama çok değişikti bağırsak hareketi gibi değildi yani bi de kasıklarımda değil biraz daha yukarda hissettim bebeğimmiydi acaba yoksa daha erken mi:44:
elviiinnn yeni isim nedir çok merak ettim
bebiştir o yavaş yavaş hissettiriyordur kendini benimde öyle olmuştu
Özellikleri gayet güzel canım olması gereken herşey var.Ama marka olarak bilmiyorum o yüzden tereddüt ettim ben. Ne kadar dayanıklıdır onu araştırmak lazım. Alıp 3 ay sonra biyerleri kırılıp dökülmesin.Fiyatı da çok az değil çünkü. Ben bilindik markalardan al derim. Ama görüntü ve özellikleri gayet güzel..En yakın arkadaşım Kraft aldı 1 sene sonra o bile teklemeye başlamış.
yok canım zayıf değilim ben hiiiçç te zayıf olmadımm:26: balık etli tabiri uyar bana
bu arada biberon olarak ben şunu da deniycem kızlar size de göstereyim gaz önleyiciymiş..
Dr.Browns Geniş Ağızlı Biberon 240 ml biberon.com.tr Kaliteli Ürünlerin Hesaplı Adresi
gördüm herhalde seni hiiiiç te balık eti durmuyosun
Dr.Brown güzelmiş bana da tavsiye ettiler. Onura verdim sipariş bakalım bulursa getiricek gelirken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?