2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben artık kaçıyorum kızlar
Yemek yapayım,sonra eşim gelir zaten gideriz kızımızı görmeye
Dikkat edin kendinize ve kuzulara

çok acıktım vallahi dayanamıcam daha fazla...ben anneme gidiyorum kızlar, beraber güne gidicez... nefret eden hatun günlerden, yeme içme olunca nevri dönüp günlere gitmeye başladı

herkes yatağını gösteriyor bende göstereyim...

Kraft Park Yatak (604)-Mavi

eşim beğendi bunu henüz almadık, ama sanırım bunu alıcaz...

oyyy canım oğlun güle güle kullansın çok tatlı

çantası da bana yakın bi yerlere gidince içine bişeyler koymak için cazip gelmişti. yoksa dediğin gibi gereksiz olan bi sürü şey de yok değil. şu yatağa yorum yapsana damlacım

Hepsiburada.com : ExorBaby Lüks Oyun Parkı ? Park Yatak | Anne / Bebek / Çocuk

bebişindir o incicim zayıfsın ya hissedersin sende artık

selam kızlar bende 2haftanın yorgunluguyla uyumusum bugunn uyandım ama yataktan kalkamadım sımdıde basımm catlıyo yaaasızler nasılsınız

Özellikleri gayet güzel canım olması gereken herşey var.Ama marka olarak bilmiyorum o yüzden tereddüt ettim ben. Ne kadar dayanıklıdır onu araştırmak lazım. Alıp 3 ay sonra biyerleri kırılıp dökülmesin.Fiyatı da çok az değil çünkü. Ben bilindik markalardan al derim. Ama görüntü ve özellikleri gayet güzel..En yakın arkadaşım Kraft aldı 1 sene sonra o bile teklemeye başlamış.

bebiştir o yavaş yavaş hissettiriyordur kendini benimde öyle olmuştu

doğru diyosun canım gerçi exorbabyi çok gördüm ama yinede kararsızım yaaa birazda şans heralde arkadaşın da krafttan memnun kalmadığına göre :44:

gördüm herhalde seni hiiiiç te balık eti durmuyosun
Dr.Brown güzelmiş bana da tavsiye ettiler. Onura verdim sipariş bakalım bulursa getiricek gelirken.

ayy teşekkür ederim damlamm

ben de aldığım tavsiyeleri yazayım;

biberon işte ya dr browns ya da chicco
emzik damaklı kauçuk nuk
bez pampers
kozmetik ürünleri bubchen
şimdilik bu kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…