valla canım bende chicco ile nıvea arasında kaldım. ama çanta olarak chicco çok güzel nıveaya göre ama bakım olayında ne kadar başarılıdır ki chicco :44: park yatak konusunda bende hala kararsızım hepsi birbirine benziyo iyisini kötüsünü valla çözemedim
evet canım sizden de duyunca geçti benim endişeem. artık tekme attığında canım yanıyo, yanlış anlamasın paşam amacım şikayet etmek degil tabe. ciglik atçam bigün oturdugum yerde.
bazen yukarı çıkıyo da şu anda da olmak üzere göbegimden baya aşağıda kendileri.heralde ya ayak ya elleri. benimki genelde baş aşağı duruyo heralde elleri onlar :)
sen de mi mimarsın, süppeeeev.
Elmakurdum gören gördü artık resmimi silermisin sana zahmet olmaz da
bana da yakında penguen olursun diyip dalga geçiyorlar...ilk hamileliğimde kameradan yürüyüşüme gülerlerdi...şirketin güldürük aleti oldum zaten. biri geliyo bişi diyo, ne dedin diyorum, sana demedim oğluna dedim diyooooo :) kıkır gülüp gidiyo sonra. merdiven çıkıyoru yoruluyorum, yüzlerde bir tebessüm bir tebessüm, noldu şiştin mi diyolar falan. Hay Allahım, ne çok sevilirmiş hamileler yahu:)
dınlıcem yoksa esım benı bosucak :)
evlenırken 54 kıloydun dıo baska bısı demıo ama kendıde
80 kıloydu sımdı 95 kılo aynaya bı baksa benden beter sısıo
evet canım öyle valla, gerçi bizim aramızda hafta farkı var ama o kadar farketmez heralde. Zıplıyorum yeriimden. Demek seninki daha erken başlamış bana göre. Affet kuzuuuum bilemedim.
Elmacım bunu alıyorum ben..
evet mağazada öyle dediler. aslında satış yapma amacı ile alın demeleri lazımdı ama almayınd dedi. zaten park yatagın içi yumuşakmış.ablama sordum o ben de almadım dedi. hatta chiccoların icinde ayrıyeten yatak koymayın yazıyo. napalım sence alalım mı? ben de arada kaldım çok. alırsanız da sert sünger mi alsak acaba.
Canım ben nasıl silicemki sen mesaj düzenlemeye gir ve kaldır.
canım ben nasıl silicemki sen mesaj düzenlemeye gir ve kaldır.
gülayın tahlil sonuçları vardı belki doktordadır..inşallah her şey yolundadır
bana da yakında penguen olursun diyip dalga geçiyorlar...ilk hamileliğimde kameradan yürüyüşüme gülerlerdi...
verirsin kiloları yeterki sağlığına dikkat et yeter...bi ben kocama kilo aldıramadım...
kuzum ben park yatak alıcam Kraft 504 alıcam kesin karar verdim.En çok o içime sindi.Renk olarakta cam göbeği mavi ve gri olanı var onu alıcam. Bakım ürünü olarak chicco tavsiye etmiyolar Sebamed veya Bübchen arasında kalmıştım onu da çok sorusturdum Bübchen daha iyiymiş Onu da Bübchen alıcam..Ama geçen gün konuştuk ben setinden alırım diyodum entube sağolsun yardımcı oldu çogu kullanılmıyor settekilerin diye dogru soyluyor. Şampuan ve vücut losyonunu alıcam sadece belki kış gelince doktoru önerirse bebe yağını da alırım. Banyo köpüğü pudra falan kullanılmıyor. Pişik kremi için de Desitin aldırdım eşime onu hatırlarsın maceralı :))))
ama çok sevindim bende diyorum neden canım acıyor demek ki rüzgar'ımmış..
Affet ne demek tatlımmmmmm ikimizinde ilk bebişi herşeyi ilk kez yaşıyoz nerden bileceksin ki
Adını unuttum şimdi ama özel bir yatakları oluyor onların.
Çok yumuşak değil,ben ondan alacağım canım.
Benim gördüğüm park yataklar bildiğin sert.
şu sıralar artık göbek deliğimizin etrafına kadar çıkmış durumdalar...şaşırdım bende dr.da...
Aren de hep tepetaklak duruyo, çok ilginç bi çocuk, astronot olacak sanırım dedi doktorumuz hatta bi kere
selam kızlarrrrrrrrr
bayadır yazamıyorum kusura bakmayın işlerden okadar yogunki biraz okudum geçmişi herkes iyi maşallahhhhhh nazarlar deymesin
dün aşımı oldum gece hiç uyuyamdım halada kolu ağrıyo yaaaa
kısmet olursa cumartesi renkli ultrosana giricem inş herşey yolunda giderrrrrrr:44:
Bunu bende beğenmiştim fakat stoklarda yok
geçmiş olsun tatlım.selam kızlarrrrrrrrr
bayadır yazamıyorum kusura bakmayın işlerden okadar yogunki biraz okudum geçmişi herkes iyi maşallahhhhhh nazarlar deymesin
dün aşımı oldum gece hiç uyuyamdım halada kolu ağrıyo yaaaa
kısmet olursa cumartesi renkli ultrosana giricem inş herşey yolunda giderrrrrrr:44:
şöyle oluyoruuuuuuu, her pazar börek yapıyosun (benim bey boşnak ya, e ben de hamur kafa biri olarak çok severim) yediriyosun kocana, yavaaaş yavaaaş alıyo kiloları. ama şaşılcak şey ben almıyorum. e neden, o böregi yaparken bilem kalori harcıyorum çünkülüm. ev işi, falan fistan derken bizde kilo mu dayanır acanım. ev haanımlığı zor zenaaat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?