doğru diyosun canım gerçi exorbabyi çok gördüm ama yinede kararsızım yaaa birazda şans heralde arkadaşın da krafttan memnun kalmadığına göre :44:
damla nasılsın canımm gozun aydın esın gelıyomuss cok sewındım nezamn gelıyoo
ya yok memnun değilim demedi hani satarken bize 4 yaşına kadar kullanır falan diyolar ya o kadar gitmezmiş yani. Ama çocuk vaar çocuk var.. uslu uslu yatarsa uzun süre kullanılır bence.Afacanlar herşeyi çabuk eskitiyorlarSen markayı araştır belki ben bilmiyorumdur kuzum bilirkişi gibi ukalalık yapmayayım şimdi.Satıcılara sor bilgi verirler zaten iyi marka ya da iyi değil diye..Özellikleri çok güzel çünkü..
sağol canım çok teşekkür ederim evet geliyo inşallah pazar akşam üzeri burda olucak. Uyuyamıyorum geceleri heyecandanSen de emaneti teslim etmişsin ev sessiz kalmıştır şimdi..
sağol canım çok teşekkür ederim evet geliyo inşallah pazar akşam üzeri burda olucak. Uyuyamıyorum geceleri heyecandanSen de emaneti teslim etmişsin ev sessiz kalmıştır şimdi..
Damla canım çok sevindim "ah aşk sen ne büyülü birşeysin"
Temmuz da gelicekti erkene almış.Özledi tabi oğlunu ve aşkını
Günler bir an evvel geçsinde kavuşun
yok canım zayıf değilim ben hiiiçç te zayıf olmadımm:26: balık etli tabiri uyar bana
bu arada biberon olarak ben şunu da deniycem kızlar size de göstereyim gaz önleyiciymiş..
Dr.Browns Geniş Ağızlı Biberon 240 ml biberon.com.tr Kaliteli Ürünlerin Hesaplı Adresi
elviiinnn yeni isim nedir çok merak ettim
elviiiiinnnn
seni bekliyorumm
damlaaaa orkanın babası geliyomuşşşş oleeeeyyyyy
bak hiç haberim yoktu damla gözün aydın
Damla canım çok sevindim "ah aşk sen ne büyülü birşeysin"
Temmuz da gelicekti erkene almış.Özledi tabi oğlunu ve aşkını
Günler bir an evvel geçsinde kavuşun
Damla canım sen park yatak alıcakmısın ?
alıcaksan hangisini alıcaksın ???
Senden kopya çekicemdeşaka bir yana merak ettim...
Bu arada muhtemelen defalarca konuşulmuştur fakat ben yinede sorayım şampuan+krem+yağ(kozmetik) bunları hangi marka düşünüyorsunuz.Ben chicco ve sebamed arasında kaldım
ben sebamed almıştım kızımı çok da memnun kaldım
Hepsiburada.com : Kraft Oyun Parkı ( 70x100 Cm ) 821 | Anne / Bebek / Çocuk
bu da benimki fikir olsun diye koydum. Damlanınkiyle benziyo zaten. ben rengine bayıldığım icin aldım, özellikleri damlanınkiyle hemen hemen aynı. 110*70 ölçüleri. taşınaybıl yani,
Gülay nerde bu sabah bu arada?
PS. park yatakların içine ayrıyeten yatak almayın diyolar , yeni doganların sert yüseyde yatması lazımmıııış.
sadece park yatakta atması olmaz kızlar kızım ayağı problemli olduğu için prof bi ortapedist her hafta gidioduk bize sert bi atak önerdi yani bebek beişiği yatağı ve 1 yaşına kadar ne olursa olsun yastık kullanmayın dedi bende kızımı ve çevremde tanıdım hiç bir bebeği yastığa yatırmadım omuriliği çok düzgün gelişiyo aklınızda olsun yataksız olmaz yaevet mağazada öyle dediler. aslında satış yapma amacı ile alın demeleri lazımdı ama almayınd dedi. zaten park yatagın içi yumuşakmış.ablama sordum o ben de almadım dedi. hatta chiccoların icinde ayrıyeten yatak koymayın yazıyo. napalım sence alalım mı? ben de arada kaldım çok. alırsanız da sert sünger mi alsak acaba.
ewet hemde nasıl büyülüüüelmacıgım nasılsın canımm
Elektrikli göğüs pompası almayı düşünüyorum ben...Çalıştığım içinden ziyade aşağıdaki önerilerden dolayı siz ne dersiniz?
-Geceleri ilerleyen zamanlarda çok bunaldığında biberonu(anne sütü ile) daha uyanmadan dayıyormuşsun o uykusuna devam ediyormuş
-Bebişler üşengeç olup iyi emmedikleri zaman süt çoğalmıyormuş.Oysa bu makineler sütü çoğaltıyormuş(sağımdan dolayı)
bunu bende incelemiştim.Bebeklerde kolik olmayı önlüyormuş.Zaten deneyimli olmasamdaen çok duyduğum sıkıntı bebeğin gazı olması...Gratiste 120 ml olanlarından vardı 22 tl dün gördüm ama 120 mi 240 ml mi alacağıma karar vermedim.120 sevimli gelsede 240 daha kullanışlı diyor deneyimlililer:26:
Teşekkür ederim canım idare ediyorum.
Fena bir şekilde üşütmüşüm ve gribim günü kurtarmaya çalışıyorum
yarın ayrıntılı ultrasona randevum var bebişimi görücem çok heyecanlıyım[/Bgecmı
gecmıs olsun tatlım dıkkt et kendıne yaa.....oooo gozun aydın bende cok merak edıyom ya ayrıntılıyı bebegımı daha 1bucuk haftammm warr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?