Damla canım sen park yatak alıcakmısın ?
alıcaksan hangisini alıcaksın ???
Senden kopya çekicemdeşaka bir yana merak ettim...
Bu arada muhtemelen defalarca konuşulmuştur fakat ben yinede sorayım şampuan+krem+yağ(kozmetik) bunları hangi marka düşünüyorsunuz.Ben chicco ve sebamed arasında kaldım
kızlar dr geldık sımdı kızımızı gordukkk kocaman olmus
320 gr olmus dr bı guzel azar ısıttık geldık
ben 1 ayda tam 3,5 kılo almısım bole gıdersen 90 kılo dogurursun dedı dr ve kızdı
ama ben cok uzulmedım amannnn napımm be ılk 3 ay yıyemedım sımdı hıncını alıorum sanırım
sızler nasılsınız gecmısı okuyamadım ınsallah herkesler ııdır
geçen cumartesi doktora gidices diye 8.30 tepikleyerek uyandırdı beni oğlum
ve doktora gidip onu görene kadar hiç uyumadı çılgınlar gibi dansetti
ultrasona girince bi uyuyo numarası yaptı sıpam sonra uyandı 1 saat daha oynadı
havalar güzel olunca oğlumda pek hareketli oluyor
Doktora gidiceklerini hissedince kendilerinden geçiyorlar galiba
Maşallah Duru kızıma :)
orjinal şeyler görürsem haber veririm canım sanada..
bende eve gidince açıyorum karnımı seyrediyorum belki görürüm diye...annem kapat karnın diyor üşütürmüşüm...
Pembişim bana da bütün tecrübeli anneler Avent önerdi hep Avent aldım bi tane nuk kauçuk aldım ne olur ne olmaz silikon istemez diye.Nuby var onu da önerdiler anne memesine çok yakın diye ama inceledim üretim yeri PRC olunca almadım.
Esracım gözün aydın aşı olayını atlatmışsın darısı başımıza..Duruya selam söyle ay ne güzel bizimde salı günü inşallah babamızla gidicez
Herkese tünaydın bu arada
valla canım bende chicco ile nıvea arasında kaldım. ama çanta olarak chicco çok güzel nıveaya göre ama bakım olayında ne kadar başarılıdır ki chicco :44: park yatak konusunda bende hala kararsızım hepsi birbirine benziyo iyisini kötüsünü valla çözemedim
maşallah kızına canım benim doktor böle kilo deyince panikler yaaa
Kızlar dr geldık sımdı kızımızı gordukkk kocaman olmus
ben 1 ayda tam 3,5 kılo almısım bole gıdersen 90 kılo dogurursun dedı dr ve kızdı
ama ben cok uzulmedım amannnn napımm be ılk 3 ay yıyemedım sımdı hıncını alıorum sanırım
evet canım sizden de duyunca geçti benim endişeem. artık tekme attığında canım yanıyo, yanlış anlamasın paşam amacım şikayet etmek degil tabe. ciglik atçam bigün oturdugum yerde.
bazen yukarı çıkıyo da şu anda da olmak üzere göbegimden baya aşağıda kendileri.heralde ya ayak ya elleri. benimki genelde baş aşağı duruyo heralde elleri onlar :)
sen de mi mimarsın, süppeeeev.
Kızlar dr geldık sımdı kızımızı gordukkk kocaman olmus
ben Mustela alıcam sanırsam.
valla canım bende chicco ile nıvea arasında kaldım. ama çanta olarak chicco çok güzel nıveaya göre ama bakım olayında ne kadar başarılıdır ki chicco :44: park yatak konusunda bende hala kararsızım hepsi birbirine benziyo iyisini kötüsünü valla çözemedim
benim yakışıklı oğlum hala alt taraflarda çalışma yapıyor ya kızlar...
oğlum yukarda koca bi tarlalık var annem çık yukarılara....
kızlar göbek deliği altında dimi hissediyorsunuz minikleri...
maşallah ikinizede ama sağlık için dr dinlemelisin
at çığlıklarını boşver....
Damla canım sen park yatak alıcakmısın ?
alıcaksan hangisini alıcaksın ???
Senden kopya çekicemdeşaka bir yana merak ettim...
Bu arada muhtemelen defalarca konuşulmuştur fakat ben yinede sorayım şampuan+krem+yağ(kozmetik) bunları hangi marka düşünüyorsunuz.Ben chicco ve sebamed arasında kaldım
maşallah ikinizede ama sağlık için dr dinlemelisin
at çığlıklarını boşver....
Hepsiburada.com : Kraft Oyun Parkı ( 70x100 Cm ) 821 | Anne / Bebek / Çocuk
bu da benimki fikir olsun diye koydum. Damlanınkiyle benziyo zaten. ben rengine bayıldığım icin aldım, özellikleri damlanınkiyle hemen hemen aynı. 110*70 ölçüleri. taşınaybıl yani,
Gülay nerde bu sabah bu arada?
PS. park yatakların içine ayrıyeten yatak almayın diyolar , yeni doganların sert yüseyde yatması lazımmıııış.
Hepsiburada.com : Kraft Oyun Parkı ( 70x100 Cm ) 821 | Anne / Bebek / Çocuk
bu da benimki fikir olsun diye koydum. Damlanınkiyle benziyo zaten. ben rengine bayıldığım icin aldım, özellikleri damlanınkiyle hemen hemen aynı. 110*70 ölçüleri. taşınaybıl yani,
Gülay nerde bu sabah bu arada?
PS. park yatakların içine ayrıyeten yatak almayın diyolar , yeni doganların sert yüseyde yatması lazımmıııış.
Ces canım işte o bendede oluyor sonra dediniz ki o kadar kuvetli olmaz diye dedim valla canım acıyor hatırlarsan.....
almayalım mı
Ayy ben yatıramam orda kızımı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?