2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

valla canım bende chicco ile nıvea arasında kaldım. ama çanta olarak chicco çok güzel nıveaya göre ama bakım olayında ne kadar başarılıdır ki chicco :44: park yatak konusunda bende hala kararsızım hepsi birbirine benziyo iyisini kötüsünü valla çözemedim :9:

kızlar bende bambu beşik almayı düşünüyorum.bir firmanın fabrikasıyla sözleşmesi varmış ve bebeğin kullanabilceği kadar kullandıktan sonra geri alıyormuş ama ne kadara geri aldığını öğrenmem gerek.yarı yarıya gelirse bambu alcam.:16::16::16:

evet canım sizden de duyunca geçti benim endişeem. artık tekme attığında canım yanıyo, yanlış anlamasın paşam amacım şikayet etmek degil tabe. ciglik atçam bigün oturdugum yerde.

bazen yukarı çıkıyo da şu anda da olmak üzere göbegimden baya aşağıda kendileri.heralde ya ayak ya elleri. benimki genelde baş aşağı duruyo heralde elleri onlar :)

sen de mi mimarsın, süppeeeev.

şu sıralar artık göbek deliğimizin etrafına kadar çıkmış durumdalar...şaşırdım bende dr.da...
Aren de hep tepetaklak duruyo, çok ilginç bi çocuk, astronot olacak sanırım dedi doktorumuz hatta bi kere:60::60::60::60:

şirketin güldürük aleti oldum zaten. biri geliyo bişi diyo, ne dedin diyorum, sana demedim oğluna dedim diyooooo :) kıkır gülüp gidiyo sonra. merdiven çıkıyoru yoruluyorum, yüzlerde bir tebessüm bir tebessüm, noldu şiştin mi diyolar falan. Hay Allahım, ne çok sevilirmiş hamileler yahu:)
bana da yakında penguen olursun diyip dalga geçiyorlar...ilk hamileliğimde kameradan yürüyüşüme gülerlerdi...
dınlıcem yoksa esım benı bosucak :)
evlenırken 54 kıloydun dıo baska bısı demıo ama kendıde
80 kıloydu sımdı 95 kılo aynaya bı baksa benden beter sısıo

verirsin kiloları yeterki sağlığına dikkat et yeter...bi ben kocama kilo aldıramadım...

evet canım öyle valla, gerçi bizim aramızda hafta farkı var ama o kadar farketmez heralde. Zıplıyorum yeriimden. Demek seninki daha erken başlamış bana göre. Affet kuzuuuum bilemedim.

ama çok sevindim bende diyorum neden canım acıyor demek ki rüzgar'ımmış..

Affet ne demek tatlımmmmmm ikimizinde ilk bebişi herşeyi ilk kez yaşıyoz nerden bileceksin ki

evet mağazada öyle dediler. aslında satış yapma amacı ile alın demeleri lazımdı ama almayınd dedi. zaten park yatagın içi yumuşakmış.ablama sordum o ben de almadım dedi. hatta chiccoların icinde ayrıyeten yatak koymayın yazıyo. napalım sence alalım mı? ben de arada kaldım çok. alırsanız da sert sünger mi alsak acaba.

Adını unuttum şimdi ama özel bir yatakları oluyor onların.
Çok yumuşak değil,ben ondan alacağım canım.
Benim gördüğüm park yataklar bildiğin sert.

selam kızlarrrrrrrrr:3:

bayadır yazamıyorum kusura bakmayın işlerden okadar yogunki biraz okudum geçmişi herkes iyi maşallahhhhhh nazarlar deymesin:nazar::nazar::nazar:
dün aşımı oldum gece hiç uyuyamdım halada kolu ağrıyo yaaaa:59:

kısmet olursa cumartesi renkli ultrosana giricem inş herşey yolunda giderrrrrrr:44:

günaydın kızlar, geçmişi okumaya başladım dünden biraz okudum ama sonra pes ettim. dün de ethicadan bahsetmişiniz. orda tavsiye edebileceğiniz doktor varmı? orayı da mı denesem acaba?

gülayın tahlil sonuçları vardı belki doktordadır..inşallah her şey yolundadır

bana da yakında penguen olursun diyip dalga geçiyorlar...ilk hamileliğimde kameradan yürüyüşüme gülerlerdi...

verirsin kiloları yeterki sağlığına dikkat et yeter...bi ben kocama kilo aldıramadım...

şöyle oluyoruuuuuuu, her pazar börek yapıyosun (benim bey boşnak ya, e ben de hamur kafa biri olarak çok severim) yediriyosun kocana, yavaaaş yavaaaş alıyo kiloları. ama şaşılcak şey ben almıyorum. e neden, o böregi yaparken bilem kalori harcıyorum çünkülüm. ev işi, falan fistan derken bizde kilo mu dayanır acanım. ev haanımlığı zor zenaaat.

kuzum ben park yatak alıcam Kraft 504 alıcam kesin karar verdim.En çok o içime sindi.Renk olarakta cam göbeği mavi ve gri olanı var onu alıcam. Bakım ürünü olarak chicco tavsiye etmiyolar Sebamed veya Bübchen arasında kalmıştım onu da çok sorusturdum Bübchen daha iyiymiş Onu da Bübchen alıcam..Ama geçen gün konuştuk ben setinden alırım diyodum entube sağolsun yardımcı oldu çogu kullanılmıyor settekilerin diye dogru soyluyor. Şampuan ve vücut losyonunu alıcam sadece belki kış gelince doktoru önerirse bebe yağını da alırım. Banyo köpüğü pudra falan kullanılmıyor. Pişik kremi için de Desitin aldırdım eşime onu hatırlarsın maceralı :))))

damlacım hepimiz adına araştırıyosun valla çok seviniyorum yazdıklarını okuyunca. chicco konusunda bende emin değildim. bübchen görmüştüm çantalı setini. gerçi bak şöyle bişey var hepsini tek tek alınca daha pahalıya gelmiyo mu. sanki set olarak daha uygun. bende park yatak alıcam senin baktığın da çok hoşmuş. içine yatak almıyo muyuz onun ayyy şu park yataklar iyi hoşta muşamba gibi yaa :9: yataksız nasıl yatacak bizim bızdıklar.

ama çok sevindim bende diyorum neden canım acıyor demek ki rüzgar'ımmış..

Affet ne demek tatlımmmmmm ikimizinde ilk bebişi herşeyi ilk kez yaşıyoz nerden bileceksin ki

:17:

Adını unuttum şimdi ama özel bir yatakları oluyor onların.
Çok yumuşak değil,ben ondan alacağım canım.
Benim gördüğüm park yataklar bildiğin sert.

visko bilmemne diyolar, ama sünger daha sert işte bilemedim. sert yerde yatmaları gerekiymuş. iyice araştırmalı. çocuk doktoru yok mu aramızda yaaa, olmadı ablama söliyim de sordun Duru'nun doktoruna.

şu sıralar artık göbek deliğimizin etrafına kadar çıkmış durumdalar...şaşırdım bende dr.da...
Aren de hep tepetaklak duruyo, çok ilginç bi çocuk, astronot olacak sanırım dedi doktorumuz hatta bi kere:60::60::60::60:

kıyamam ben ona ya yavum benim.. Benim yavrumda 12. Haftada yüzüstü duruyordu sanki biri ensesinden tutmuş gibi çok komikti ya aaa

bayadır yazamıyorum kusura bakmayın işlerden okadar yogunki biraz okudum geçmişi herkes iyi maşallahhhhhh nazarlar deymesin:nazar::nazar::nazar:

kısmet olursa cumartesi renkli ultrosana giricem inş herşey yolunda giderrrrrrr:44:

kolunu kolanyayala ov canım. çok işe yarıyo internette okumuştum doktor da söledi kolunu sürekli ovarsan daha çabuk geçer dedi. geçmiş olsun

ben de yemege cıkıyorum canım, karın gurultularım sekreteryadan duyuluyodur şu an, canım acıyo valla.

geçmiş olsun tatlım.
şöyle oluyoruuuuuuu, her pazar börek yapıyosun (benim bey boşnak ya, e ben de hamur kafa biri olarak çok severim) yediriyosun kocana, yavaaaş yavaaaş alıyo kiloları. ama şaşılcak şey ben almıyorum. e neden, o böregi yaparken bilem kalori harcıyorum çünkülüm. ev işi, falan fistan derken bizde kilo mu dayanır acanım. ev haanımlığı zor zenaaat.

benim eşim pasta börek çörek yemiyor çok nadir yer..sevmez..sana bi şey diyim mi çok yemek yiyor hem de öyle böyle değil..nasıl kilo almıyor anlamadım...bana da su yarıyor

Back