2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben artık kaçıyorum kızlar:10:
Yemek yapayım,sonra eşim gelir zaten gideriz kızımızı görmeye:21:
Dikkat edin kendinize ve kuzulara:61:

çok acıktım vallahi dayanamıcam daha fazla...ben anneme gidiyorum kızlar, beraber güne gidicez... nefret eden hatun günlerden, yeme içme olunca nevri dönüp günlere gitmeye başladı:60::60::60::60:

herkes yatağını gösteriyor bende göstereyim...

Kraft Park Yatak (604)-Mavi

eşim beğendi bunu henüz almadık, ama sanırım bunu alıcaz...

oyyy canım oğlun güle güle kullansın çok tatlı

Boş vakit çok bende kuzum bol bol araştırıyorum hepimiz için. Setin içindekileri dediğim gibi kullanamayacağımız için ayrı almak daha ekonomik oluyor canım.Set fiyatı 69 liraydı çantasıyla beraber.Ama içinde pudra vs. kullanılmayan bi sürü şey vardı. Ben şampuan ve vücut losyonunu alıcam sadece yeterli olur diyorum. Kışın da gerekirse yağını alırım. Chicco da biraz kozmetik oluyor o yuzden pek önermediler.Bübchen tamamen bitkiselmiş.Ama sebamedde çok iyi.. Yani ya Bübchen ya da sebamed..Ben bübchen tercih edicem.:34:

çantası da bana yakın bi yerlere gidince içine bişeyler koymak için cazip gelmişti. yoksa dediğin gibi gereksiz olan bi sürü şey de yok değil. şu yatağa yorum yapsana damlacım :69:

Hepsiburada.com : ExorBaby Lüks Oyun Parkı ? Park Yatak | Anne / Bebek / Çocuk

merhaba kızlar:3: bugün yine 11 e kadar uyumuşum ya:53: geçmişi okuyup ancak gelebildim:1:
dün akşam ben de pıt pıt gibi bişeyler hissettim:52: çook kısa sürdü ama çok değişikti bağırsak hareketi gibi değildi yani:61: bi de kasıklarımda değil biraz daha yukarda hissettim bebeğimmiydi acaba:52: yoksa daha erken mi:44:

elviiinnn yeni isim nedir çok merak ettim:52::52:

bebişindir o incicim zayıfsın ya hissedersin sende artık:nazar::nazar:

selam kızlar bende 2haftanın yorgunluguyla uyumusum bugunn uyandım ama yataktan kalkamadım sımdıde basımm catlıyo yaaa:52::52:sızler nasılsınız

oyyy canım oğlun güle güle kullansın çok tatlı

çantası da bana yakın bi yerlere gidince içine bişeyler koymak için cazip gelmişti. yoksa dediğin gibi gereksiz olan bi sürü şey de yok değil. şu yatağa yorum yapsana damlacım :69:

Hepsiburada.com : ExorBaby Lüks Oyun Parkı ? Park Yatak | Anne / Bebek / Çocuk

Özellikleri gayet güzel canım olması gereken herşey var.Ama marka olarak bilmiyorum o yüzden tereddüt ettim ben. Ne kadar dayanıklıdır onu araştırmak lazım. Alıp 3 ay sonra biyerleri kırılıp dökülmesin.Fiyatı da çok az değil çünkü. Ben bilindik markalardan al derim. Ama görüntü ve özellikleri gayet güzel..En yakın arkadaşım Kraft aldı 1 sene sonra o bile teklemeye başlamış.

merhaba kızlar:3: bugün yine 11 e kadar uyumuşum ya:53: geçmişi okuyup ancak gelebildim:1:
dün akşam ben de pıt pıt gibi bişeyler hissettim:52: çook kısa sürdü ama çok değişikti bağırsak hareketi gibi değildi yani:61: bi de kasıklarımda değil biraz daha yukarda hissettim bebeğimmiydi acaba:52: yoksa daha erken mi:44:

elviiinnn yeni isim nedir çok merak ettim:52::52:

bebiştir o yavaş yavaş hissettiriyordur kendini benimde öyle olmuştu

Özellikleri gayet güzel canım olması gereken herşey var.Ama marka olarak bilmiyorum o yüzden tereddüt ettim ben. Ne kadar dayanıklıdır onu araştırmak lazım. Alıp 3 ay sonra biyerleri kırılıp dökülmesin.Fiyatı da çok az değil çünkü. Ben bilindik markalardan al derim. Ama görüntü ve özellikleri gayet güzel..En yakın arkadaşım Kraft aldı 1 sene sonra o bile teklemeye başlamış.

doğru diyosun canım gerçi exorbabyi çok gördüm ama yinede kararsızım yaaa birazda şans heralde arkadaşın da krafttan memnun kalmadığına göre :44:

gördüm herhalde seni hiiiiç te balık eti durmuyosun :34:
Dr.Brown güzelmiş bana da tavsiye ettiler. Onura verdim sipariş bakalım bulursa getiricek gelirken.

ayy teşekkür ederim damlamm:69::69:

ben de aldığım tavsiyeleri yazayım;

biberon işte ya dr browns ya da chicco
emzik damaklı kauçuk nuk
bez pampers
kozmetik ürünleri bubchen
şimdilik bu kadar...

Back